|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
papuce
|
Zaslal: po leden 30, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
Naposled viděno Real Steel s Jackmanem a velice kladné překvapení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 30, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
Immortals
- no přesně takové se to dalo očekávat, já tento typ filmů neodsuzuju a rád se na ně podívám Za mě 6-7/10. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po leden 30, 2012 1:11 pm Předmět: |
|
|
Kopačky - vzhledem k oblíbenému herci, který zde hraje, tak ikdyž jsem na tendle film narazil po druhý, tak jsem se příjemně pobavil u něj. Sice je to fakt jednoduchá blbina a neskončil jsem nikdy pod stolem smíchy, ale i tak to je příjemnej blbo-film :))
(edit. Samozřejmě s titulky bez dabingu, protože tomu už jsem dávno přestal věřit a kazí vždy film:D) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po leden 30, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
Tak když už bez dabignu a s titulkama, tak rovnou i anglický název ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po leden 30, 2012 3:28 pm Předmět: |
|
|
Tak special pro tebe: Forgetting Sarah Marshall
:p _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po leden 30, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
Forgetting Sarah Marshall - český překlad = kopačky.
Zajímalo by mě jak to překládají.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 30, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
podle toho, o čem je film...
A proto je důležité vychovat si okolí, aby říkalo názvy jen anglicky
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po leden 30, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
Asi tak, nechápu smysl proč se vůbec názvy filmů překládají.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 30, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: po leden 30, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
Zrovna nedávno mě jeden český překlad celkem zmátl. Koukal jsem na trailer k filmu Cesta na tajuplný ostrov 2. Bude to blbina, ale to je jedno. Automaticky jsem začal hleda první díl, načež jsem zjistil, že film se v originále jmenuje Journey 2: The Mysterious Island a jde o volné pokračování Cesty do středu země.
A jak se vám líbí překla filmu The Dark Knight Rises? _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po leden 30, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | lidi anglicky neumí |
presne tak..v zemich, kde dabbing neni nebo jen minimalne, mluvi anglicky skoro vsichni..ja mam osobni zkusenost z chorvatska a tam krome anglictiny hodne lidi mluvi i nemecky a italsky prave jen kvuli tomu, ze cumej od malicka na porady v televizi v originale a absolutne nechapou proc my mame vsechno dabovany.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po leden 30, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
owar: posledni dobou nemame filmy dabovany. Kdyz se kouknu na bigbang theory, himym apod. rychlokvaskovy dabingy a i filmy obecne ... tak mi to spis prijde, ze je to vypraveni o cem ten film jakoze je. "Ted rekli vtip tak se zasmejte", misto toho aby ten vtip skutecne rekli. I google by to prelozil lip.
A ze lidi neumej anglicky? lidi v CR neumej ani cesky :)) kdyz vidim "kurwa" tak z toho kvetu, jako bysme byli v polsku... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út leden 31, 2012 12:02 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | kdyz vidim "kurwa" tak z toho kvetu, jako bysme byli v polsku... |
no, mozna je to zvyk z ruznych chatu v hrach a pod., kde jsou sprosta slova filtrovana a nasleduje autom. mute .. atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: út leden 31, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Vokr dne út leden 31, 2012 7:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|