|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
VelkyPes
|
Zaslal: po leden 30, 2012 9:59 pm Předmět: žinčica |
|
|
čaute,
chcel by som si kupovať žinčicu lebo ju mám rád. Dostať ju v tescu, ale pol litra za viac ako 40 kč. tak som si hovoril že by som si objednal od dodávateľa. minimálna objednávka je však za dosť eur, čo nevypijem :-) do expirácie.
Tak mi napadlo či by ste nieakto nemali záujem o tento nápoj. Napadlo mi to preto, lebo vraj žinčica obsahuje nejaké vzácne bielkoviny či čo. ja tomu veľmi nerozumiem. niečo nájdete tuná:
dal by som tu odkaz na stránku, ale ešte nemožem
Tá žinčica čo mám v úmysle objednať je spracovaná, kyslá a chuťovo prijateľnejšia (podobnejšia kefíru, alebo podmáslí) ako pravá čerstvá žinčica. 0,5 litra by stál 25 Kč, 1l 50, 1,5 75 a 2l 100.
takže keby ste mali dakto záujem tak tu prosím napíšte.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po leden 30, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
Zrovna jsem nad tím přemýšlel a zkusil se zeptat ženy jestli to náhodou někde neslyšela. Odpověď mě rozsekala:
"Není to je nějakej druh pálenky z východního Slovenska, kvůli který se jim rodí blbý děti?"
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út leden 31, 2012 7:24 am Předmět: |
|
|
kdyz vite prd, tak jsem asi nepiste.. octopuss vy ste se s zenou hledali az ste se nasli se tak divam...
autorovi: domluv si to nejlepe primo s nakym bačem a vem ktomu rovnou i bryndzu na halusky  .. rozhodne bych to nebral z velkoobchodu .. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út leden 31, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
... jj, "...mocní z bryndze, rýchli z žinčicé" ...
suplementy na vytrvalost a výbušnost
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út leden 31, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | kdyz vite prd, tak jsem asi nepiste.. octopuss vy ste se s zenou hledali az ste se nasli se tak divam... |
přesně tak
Btw to "jsem" jsi použil záměrně?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út leden 31, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
:) moje chyba, sotva jsem rano po probuzeni videl na klavesy.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út leden 31, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
Ještě že jsem tu rozepsanou větu na téma "zase jeden co neumí ani základy češtiny" nakonec ve víře, že šlo o omyl, smazal :P
Ale jako sorry, žinčica prostě zní fakt divně. Ať se nikdo nediví, že člověka napadají píčoviny
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út leden 31, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
Co sa tyka Slovenska, tak vy Cesi ste z toho coraz blbsi a blbsi (napisal by som sprostejsi a sprostejsi ale to by ste si zle vylozili  ). Nechapem ako je to mozne, ale proste nerozumiete po slovensky. To je ako keby Anglican nerozumel Americanovi... Exploduje mi z toho mozog. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út leden 31, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | Co sa tyka Slovenska, tak vy Cesi ste z toho coraz blbsi a blbsi (napisal by som sprostejsi a sprostejsi ale to by ste si zle vylozili ). Nechapem ako je to mozne, ale proste nerozumiete po slovensky. To je ako keby Anglican nerozumel Americanovi... Exploduje mi z toho mozog. |
sorry ale některý slova prostě nedávají automaticky smysl :P
Ostatně se vsadím, že průměrnej americkej polovidlák by taky koukal jako puk a netušil co je to "lorry" :P
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út leden 31, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
to som skor napisal ako reakciu na prispevok od trola "jirdano"
ze ty nevies co je zincica chapem...
podla mna ste len lenivy zapojit mozog pri citani, inac by vam to vacsinou doklaplo. Okrem toho Amici su vseobecne znami ignoranti cudzich kultur, takze to ze nevedia co je "lorry" je uplne jasne  . Sa stavim ze polovica z nich zije v presvedceni ze Kralovna tam ma moc ako 500 rokov dozadu. Anglani su na tom trochu lepsie. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út leden 31, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út leden 31, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
Octope, neber si to zle, ale pokuď by se potom blblo, tak si bude myslet, že si dáváte s manželkou závody, kdo toho vypije víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út leden 31, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Octope, neber si to zle, ale pokuď by se potom blblo, tak si bude myslet, že si dáváte s manželkou závody, kdo toho vypije víc. |
To by pak na fórum mohla i ona ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út leden 31, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
Jezdím každý týden na Slovensko a až bude Makov bezproblémů sjízdný, tak se stavím na salaši pro máslo a žinčicu. Slovenské mléčné výrobky jsou bezkonkurenční ( stejně jako Maďarské klobásy a naše pivo)....krásná vzpomínka, když pijete třeba syrovátkový protein s vyhlídkou, že to je dnes poslední jídlo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|