|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
To jsou ty roky zkušeností a experimentování na sobě, že? To mě ještě teprve čeká. :)
Já mám teď nějakej strašně rychlej metabolismus po těch vlnách. Jim každej den 150g bílkoviny cca 400-500g sacharidů a tuky nevim, ale skoro ke každému jídlu hrst nebo dvě ořechů a přibírám celkem pomalu. Tak snad to budou jenom čisté svaly. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 2:08 pm Předmět: -- |
|
|
Naposledy upravil Anonymní dne so říjen 12, 2013 10:54 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
| BruceBlbstajn napsal: | | můj osobní názor (a ano, dostanu zde do držky za to) je ten, že celý týden bez sacharidů není zdravý. je to MŮJ názor, tak mě nezabíjej :) |
Ale ty nie si bez sacharidov. Len ja napr. tie "nepodstatne" neratam. Pozri sa, aky mas prijem sachrov, ked zjes 3 paradajky, papriku, uhorku a dalsiu zeleninu. Z mojho pohladu nepodstatne a neratam ich, ale oni tam su. Plus, nazbieraju sa z dalsich jedal. Vedel si, ze napr. v dusenej sunke mas dextrozu? Atd... Cize pokial nejdes skutocne tvrdu CKD, 20-40g sachrov sa ti denne nazbiera.
Okrem toho, vies mi povedat nejaky padny argument, co je skodlive zo zdravotneho hladiska ak na 5 dni v tyzdni VYRAZNE obmedzis sacharidy a namiesto nich pridas na bielkovinach a kvalitnych tukoch? _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
Když se přes den trochu hýbu tak 4000kcal není ani udržovací příjem.Dostat to do sebe bez sacharidů,to bych chtěl vidět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
Dá se jíst předem udělaná vystydlá ovesná kaše? Nebo už to není ono? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út leden 31, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
Recept tu uz urcite je takze zadna novinka vas neceka :-)
100g vlocek, 2 vejce, trocha mlika + neco na vrch
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út leden 31, 2012 12:18 pm Předmět: |
|
|
seva: to je presne nejcastejsi zaklad moji snidane, akorat na vrch davam nutelu nebo burakovy maslo, driv treba i golden syrup.. a dulezita vec - rozdelim si to na ctvrtiny jako pizzu uz na panvi, je to asi trochu rychlejc a hlavne se to lip ji _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 31, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
seva - vypadá to úžasně. Ty vločky normálně suchý z pytlíku, nebo si je předem zalil horkou vodou aby změkly? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út leden 31, 2012 12:54 pm Předmět: |
|
|
Jemne vlocky to jsou a postupne jsem je vmichaval, pak pridal jeste mleko a postupne to doprimichal, at je to takove hustci. A nebyly v nicem namocene.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 31, 2012 2:52 pm Předmět: |
|
|
No, ta samotná placka (k tomu třeba nějaké ovoce) asi nebude vadit ani v dietě,...vločky, mléko, vajca, vše OK. Já bych tam ale přidal trochu skořice .-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|