Týden jsem dal pauzu, nejtěžší pohyb byl oblíkání kalhot, prokládal jsem to občasným chlastem, tak byl rozjezd takovej dost tuhej, ale ke konci to šlo už. Zítra nevím, jestli budu stíhat, mám jít bruslit.
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Byl jsem dnes asi po 3 letech bruslit, jsem totálně KO, bolest chodidel byla brutální, ale pohyb to je špičkovej, asi vytáhnu hokejku, hlásí mrazy, tak bych se snad propadnout neměl :D
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
inspirativní ! ... stav přírodních kluzišť je uspokojivý, vyzkoušela jsem dnes v noci na rybníku ... skvělé, svaly na nohách cítím velice dobře (raději se vyhnu formulaci "nohy cítím velice dobře" )
Ta hokejka by se včera fakt hodila jako takovej 3. opěrnej bod Jak jsem dlouho nebruslil, tak jsem měl sem tam pocit, že mě nohy předjíždějí a že hodím záda. Navíc jak je člověk zvyklej s hokejkou, tak je to něco trochu jinýho
Bulgarian split squat
10
10
10
10
bez závaží, měl jsem co dělat se stabilitou, levá noha v pohodě, ale když jsem jel poravou tak jsem se kejval sem tam, ale parádní cvik, výpadům říkám pápá
Tlaky s JČ - ramena
27x8
27x8
27x8
27x7
27x8
Přítahy VČ k bradě
50x9
50x9
50x9
50x9
Extenze s JČ
35x9
35x9
35x9
35x9
35x9
Kickback
9x10
9x10
9x10
9x10
Výpony s VČ
93x10
93x10
93x10
93x10
Začátek byl náročnej. pak to už šlo, po bulgarian split squat jsem měl pocit, že mi upadnou nohy
hh asi 3. člověk u kterého čtu o bulharskejch dřepech =)
jak je děláš? ono je víc variant podle toho, jak je noha daleko od lavičky apod totiž.... někdo má tu zadní pokrčenou dost, někdo zas nataženou docela daleko a nárt sotva na lavičce
hh asi 3. člověk u kterého čtu o bulharskejch dřepech =)
jak je děláš? ono je víc variant podle toho, jak je noha daleko od lavičky apod totiž.... někdo má tu zadní pokrčenou dost, někdo zas nataženou docela daleko a nárt sotva na lavičce
Tak středně bych to popsal, tu nohu celkem krčím. Moje vzdálenost je taková, abych se ještě vlezl do prostoru, kde cvičím a nemusel toho moc přeorganizovávat
Začátek byl náročnej. pak to už šlo, po bulgarian split squat jsem měl pocit, že mi upadnou nohy
Člověk by neřekl, jak je to náročnej cvik. Taky si pro něho někdy v budoucnu určitě najdu místo.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
To jsem určitě trochu blíž, aby ve výchozí pozici byla ta noha co necvičí trochu dozadu, aspoň si myslím, nemám tam zrcadlo a uvelebil jsem se tak nějak, aby mi to vyhovovalo, jel jsem to poprvé. Já mám nohy obecně hodně slabý a vážím asi 110kg a teď jsem bojoval spíš s rovnováhou
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru