Dnes na lačno, protože jsem včera vytuhl po večeři, probudil jsem se o půlnoci hodil do sebe půl tousťáku se slaninou a sýrem a pokračoval ve spánku a ráno se mi nechtělo čekat, až vytrávím po snídani a hlad jsem neměl. Ten přišel až v posilce.
veslo 3min (10)
trh silou 8x5x60
sq 6/ 15 - 35 - 55 - 75 - 95 - 115 - 125 - 135
Nechal jsem se ukecat, ale hlavně kvůli tomu, že u dosedů bych se dneska nadřel víc. Poslední sérka sice už celkem těžká, ale řekl bych, že to půjde celkem rychle nahoru, hlavně až si zvyknou svalíky, který z dosedů vůbec neznám. Hloubka bych řekl něco kolem 30cm, někdo by asi řekl ATG, ale pro mě to má do ATG ještě daleko...
bp jč 8/ 25 - 30 - 35 - 40 - 45
6x45
5x45
shyby podhmat 5/ 0 - +5 - +10 - +15 - +20 - +25
Poslední sérka furt není podle představ.
military + břicho
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Dneska všechno těžší než by mělo bejt, ale nějaká výmluva by se o5 našla (jako spánek a žrádlo), takže to tak nesere.
Po tom, co jsem v Albertu koupil 25dkg Kladenské pečeně za 150,-/kg, došel jsem do práce, podíval se na obsah masa 60% a naúčtovanou cenu 179,-/kg v lehce nazelenalé barvě a následném vzteklém mrsknutí balíčku do koše a snídani o suchých rohlících, jsem dnes zkoušel první domácí šunku. Není to ideální, bylo to bez šunkovaru, ale chuťově je dobrá. Ještě se na tom trošku zapracuje a už mě u pultu s "lahůdkama" dlouho nikdo neuvidí.
veslo 3min (10)
zákop + předkop
deficit dl (1 podložka) 6x3x180
Těžký, poslední série už byla těžká, jak kdybych zkoušel max.
bp 5/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120
3/ 130 - 3. dopomoc
Už v první sérce bylo jasný, že z toho nic nebude a nakonec jsem spokojenej i s poslední sérií, ikdyž by tam mělo bejt už 5op.
spodní kladka 10/ 70 - 80 - 90 - 100
6/ 110
O pauzách břicho.
francie 2x15x30 +ez
12x30 +ez
Mylnej předpoklad, že bych mohl dát 4x15x30 +ez.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Druhej vyližprd*l trénink za sebou, takže pár posilek vynechám.
Super. Vitej do klubu :) (ne ze bych ti to ale pral). Ale bylo pekne, kdyby ses trochu rozepsal
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Druhej vyližprd*l trénink za sebou, takže pár posilek vynechám.
Super. Vitej do klubu :) (ne ze bych ti to ale pral). Ale bylo pekne, kdyby ses trochu rozepsal
Nic na psaní, prostě teď bude efektivnější pár dní volna navíc a trochu dobít baterky.
Ještě, žes mi quotnul zápis trenálu , protože mi to tu někdo promazal a já ani nevím proč.
Ještě, žes mi quotnul zápis trenálu , protože mi to tu někdo promazal a já ani nevím proč.
To už je pomalu na mašlu
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To už je pomalu na mašlu
To je, protože mně teď bude vrtat v hlavě "Vo co de?"
Tak neprovokuj a napiš, co se stalo, protože se chováš, že víš, o co jde.
Podla to bol ten chudak registrovany v 2005. Uvedomil si, ze chce zostat na nule
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
powerclean 3/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 90
Gut, celkem lehký, sedlo i dobře technicky.
dosed 5/ 55 - 95
3/ 115 - 135 - 155 - 175 - 185 - 185
To už tak lehký nebylo.
Zadní dřep budu zatím dávat jen jako rozcvičku před dl, protože mi zatím chybí nějak jistota a síla. Pokud teda bude volnej stojan.
Navíc dosedy jsou opravdu lepší varianta na dynamiku, alespoň pro mě.
bp 5/ 60 - 80
3/ 100 - 110 - 120 - 130
5x5x100
130ka bez jištění a celkem krvák. Kdyby na to sedla moucha, tak to mám na xichtě. Celkem zklamání. Čekal jsem, že po volnu to bude s rezervou.
Asi by to teď chtělo trošku objemu a zaměřit se na ramena, který teď bp nejvíc limitujou a byly ráno nejvíc namožený.
shyby podhmat 4x8xbw
Břuch o pauzách.
spodní kladka 10/ 75
6/ 85 - 95 - 105 - 115 - 125
Poslední sérka prasárna.
francie 10/ 20 - 25 - 30 - 35 +ez
7/ 40 +ez
břuch + Nějaký přemístění a fsq s 60ti kilama.
Sampler z novýho alba od DJ Format (a). Oblíbenec.
14.02.2012
veslo 3min (10)
přemístění silou / powerclean 5/ 60
3/ 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95 - 95
95ka už vyžadovala snahu a nějaký pokrčení noh.
dosed 5/ 60 - 100
3/ 130 - 150 - 160 - 170 - 180 - 190
Pocitově bych řekl, že i lehčí než minule.
bp 5/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100
3/ 110 - 120 - 130
6-5x5x105
Jakože ten objem. Pocitově taky lehčí, než minule.
shyby podhmat 5x5x+5kg
+ Nějaký břicho. Nebyl čas a docházela šťáva, v plánu bylo víc sérek.
military 8/ 45
5/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70
O něco lepší než minule, ještě bylo 5x75, ale to už byl hybrid pushpressu a military.
spodní kladka 8/ 80 - 90 - 100 - 110
Předvčerejškem nějaký shyby se zátěží, včera nějaký 3ky na dynamiku a dneska v už v latech nebyla šťáva, takže jen aby se neřeklo.
francie 10/ 20 - 25 - 30 - 35 +ez
9/ 40 +ez
nějaký přemístění silou + fsq + břuch
přemístění silou 3/ 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95 - 95 - 95 - 95 - 95
Dneska po dlouhé době použití magnézka na 95ku, původně mělo bejt jen 3x3, ale bylo to celkem v pohodě, takže 5 sérek a ještě s rezervou.
dosed 5/ 55 - 95 - 125
3/ 155 - 165 - 175 - 185 - 195
Poslední sérka už není moc dynamická, ale jinak gut.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru