SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BumbleBee

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes prisiel Dexaprine, od utorka ho idem skusat, som zvedavy!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem si dal pred treninkem toto

Mozna jen nahoda, protoze jsem mel dobrej den a vcera jsem zral strasne moc sacharidu, ale opravdu paradni nakopnuti, jake jsem uz dloho nezazil. Na trenink se mne vubec nechtelo, chtel jsem dat jen aerobku, ale dal jsem si jen tak se srandy ten myo-blitz a k tomu klasicky ranni kavu. Postupne se mne zacalo chtit cimdal vic, tak jsem ho nakonec dal. Behem trenink jsem byl porad pekne naspeedovanej melo to nezvykle tempo a neumiral jsem u toho jako jindy :) Jak rikam, mozna nahoda mozna ne, ale trenink s tim byl vynikajci. Ten Ronnie to umi namichat :))

edit: a jeste jedna vec, cekal jsem takovou tu hnusnou chemickou chut jako je u NOcek celkem bezne, ale tohle bylo naprosto luxusni, jak nejaka malinova limonada.

Naposledy upravil Draper dne so leden 21, 2012 5:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

D - škoda, že tenhle pocit bude asi jen v počáteční fázi užívaní, jakmile si tělo zvykne, účinky budou menší. Takže pak bude třeba vysadit na nějakou dobu a pak opakovat. Ale vypadá to zajímavě pro někoho, kdo potřebuje nakopnout.
Mastres

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nudil sem se v práci a koukal sem na lidi jak plavou a jeden človek začal neco sypat tak sem k nemu hned nabehmul a zeptal co to je a vybalil na me tohle "NxLabs METHYL RIPPED ADRENALINE" tak sem na to koukaj jak vyvoraná myš a prej to zvyšuje adrenalin cca o 233% po dobu 3 hodin
dá se to koupit i u nás čet jsem jenom ohlasy tak sem na to dosti zvědavý

když se zamyslím jaký účinky má adrenalin na tělo tak by to mohlo bejt zajmavý - defakto jenom základ - mnohonásobně lepší využití kyslíku, ztažení kapilár v kůži ( více krve pro svaly ) takže bude více krve ve svalech podobně jako NOČko ( osobne me je po NO vždycky na zvracení )
co na to říkáte ? myslím především jako nakopávač až pak jako spalovač

Naposledy upravil Mastres dne st leden 25, 2012 11:36 pm, celkově upraveno 1 krát
cipinek

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

si sežeň injekční, 2 g adrenalinu vždycky ordinoval Dr. House, to postaví na kolena i chlapa při zástavě srdce...
Mastres

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
si sežeň injekční, 2 g adrenalinu vždycky ordinoval Dr. House, to postaví na kolena i chlapa při zástavě srdce...

injekční funguje cca do 10 minut než ho tělo zmetabolizuje a pokud je tělo kyselý tak adrenalin nefunguje vůbec
a jeste když si ho píchceš tak při vedomí nevíš jak se zachváš ( útok nebo útěk ) ( poznánka na budoucí odpoved ano píchá se i při alergických reakcí do kůže jako první pomoc ale to moc dobře nefunguje a hlavní účinek to má že se postaví ÚPLNĚ všechny chlupy )
třeba jenom při resuscitaci se dává každejch 5 minut 1mg - tak že jako je super ale neůčinkuje příliš dlouho
a u toho píšou příjemné 3 hodiny - příští měsíc kupuju tak sem hodně zvědavej
koubic

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
tak sem asi konecne nasel neco, co funguje i na me dneska pred treninkem sem dal Assault od MusclePharm a zacalo to.. nejdriv takovej hrejivej pocit a potom fakt vetsi chut do treninku a vic energie, ted, kdy sem po treninku klasicky uplne mrtvej, se cejtim, ze bych mohl jit klidne jeste behat

myslim ze to funguje, ale ikdyby ne, tak je to moc dobry kolik davas odmerek?
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic: jednu vrchovatou (cca 50g), proste davku pro profesionaly

btw jakou mas prichut? ja mam fruit punch a je to fakt moc dobry, obcas mam chut si udelat drink i jentak z buhdarma
koubic

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zeleny jablko... je to dost dobry. daval jsem takovou vetsi pulku, vidim ze i cela te nezabila takze zvysuju dávku. a hned jsem si jeden udelal
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja si uz tiez davam celu odmerku je to supa
Nazgul

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2012 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj lidi chci se zeptat jaky mate (pokud) zkušenosti s Hell NO gel od extrifitu?
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2012 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazgul napsal:
ahoj lidi chci se zeptat jaky mate (pokud) zkušenosti s Hell NO gel od extrifitu?

Ja osobne nezkousel, ale co jsem slysel od par lidi, tak celkem chvala. Asi jeden z tech, co snad trochu funguji. Ale ono je to strase individualni s temahle nakopavacama, na nekoho funguji vyborne na nekoho vubec, na nekoho az ve velkych davkach. Mne osobne nejvic slapal Assault a Myo-Blitz.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu pořizovat nějaký stimulant, ale nevím mezi čím se rozhodnout, jestli Extreme 2 nebo Assault. S prvním jmenovaným mám dlouhodobé zkušennosti, ale s druhou volbou jsem na vážkách. S ohledem nato, že tam neuvádějí množství kofeinu, si myslím, že tento preparát bude více méně z 95procent stimuluijícího účinku právě o kofeinu. Naopak Extrém2 má jenom přece něco navíc.
Mě by ten kofein ani tak nevadil, ale už to není taková jízda, jako před lety
Nevím, má-li někdo zkušennosti s oběma, podělte se o své dojmy.
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kua on jde jeste sehnat Extreme 2? Ja dobral posledni baleni asi pred rokem a uz jsem ho nikde nesehnal..
Assault funguje vyborne, coz ti tu potvrdi plno lidi. No a pak jeste samozrejme nejake ty stimulanty made in garage :), co davam pred treninkem a ty slapou nejlepe
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kua on jde jeste sehnat Extreme 2? Ja dobral posledni baleni asi pred rokem a uz jsem ho nikde nesehnal..
Assault funguje vyborne, coz ti tu potvrdi plno lidi. No a pak jeste samozrejme nejake ty stimulanty made in garage :), co davam pred treninkem a ty slapou nejlepe

Garážový věci jsou už jiná liga Ten extrem2 by neměl být problém sehnat. A teda porovnávačka Assault vs Extrem?
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: