A time to kill - vynikající film podle knížky Johna Grishama. Matthew McConaughey jako advokát černého otce Samuel L. Jackson malé znásilněné dcery, který vezme zákon do vlastních rukou. Jako vyšetřovatelka pomáhá mladá Sandra Bullock.
Definitely, maybe - taková komediální romance, moc příjemná na koukání, vlastně to byl životní milostný příběh otce malé 10 leté dcerky, který jí ho vyprávěl jednoho večera. Všechno dobře dopadlo a přes menší nedostatek informací jedné pasáže (scénář se na to vykašlal) dobrý film.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
OT smetaku tys ožil z mrtvých? jaktože tvůj avatar nezdobí nějaká bizarnost (když nepočítám tvoji držku*a20* ? naprav to
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Doplnil jsem si filmové vzdělání československým Pějme píseň dohola. Pro starší určitě fajn nostalgie, Hřebejk o tom kdesi řekl, že ten film je sice místy trapný a ošklivý, ale pořád funguje. Souhlasím. Docela mi to připomnělo Kouř, jen bez písniček a absurdního humoru.
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
Série nebyla špatná, ale byla trojkou ukončená.
Ten trailer je míchanice Equilibria, UltraViolet (šílené to sračky) a vlkodlaků. Rád bych se mýlil, ale tipl bych to na šílenou blbost.
Série nebyla špatná, ale byla trojkou ukončená.
Ten trailer je míchanice Equilibria, UltraViolet (šílené to sračky) a vlkodlaků. Rád bych se mýlil, ale tipl bych to na šílenou blbost.
tenhle díl byl podle mého úplně nejslabší,ale pořád to je jakž takž koukatelné,čekal jsem nějaké slavnostní zakončení celé série,ale bohužel to vypadá ještě na pátý kousek,na kterej se podívám, ale do kina už nepůjdu, i když v době,kdy to výjde,tak třeba nebude odkud stahovat:-)
http://www.csfd.cz/film/280046-insidious/
co mě uchvátilo byl tenhle poněkud netradiční horor,nedá se zaškatulkovat mezi obvyklé lekačky,spíš bych ho řadil společně se Silent hill do kategorie zvláštní,každopádně doporučuju
_________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru