5.února neděle
2,5h hokej - dneska nás hrálo asi 22, jako ve fotbale a byl to mazec Ke konci, když jsel jel pozadu, tak jsel vjel do praskliny a rozbil si hubu, odneslo to tříslo, ale doufám, že to nic neni
ještě jsem zkoušel pushpress, kdy jsem držel kb dnem nahoru, ale nedalo se to skoro udržet
to je blaznovstvi to spis zkus bottom up military nebo tgu.. to je celkem sranda samozrejme jestli to mas zmakly normalne
TGU je na programu zítra, chci se ho naučit, protože je to zajímavej cvik........snad mě nebude nic bolet a zvládnu toho víc než dneska, zítra celý den volno (krom prohrnování ledu), tak bych to rád nějak využil
8.února středa
S timhle plastovym kettlebellem se necvičí moc dobře, zcho docela řeže do dlaně, protože je tam plastovej svar
tak nebud linej a orizni ho nozem nebo oblep kobercovkou
jelikož je od insportline tak se bojim, co na mě vypadne
Tohle je druhej kb, mám ještě 20kg a s tim cvičim, ten je normálně litinovej, tenhle normálně nepoužívám
8.února středa
S timhle plastovym kettlebellem se necvičí moc dobře, zcho docela řeže do dlaně, protože je tam plastovej svar
tak nebud linej a orizni ho nozem nebo oblep kobercovkou
jelikož je od insportline tak se bojim, co na mě vypadne
Tohle je druhej kb, mám ještě 20kg a s tim cvičim, ten je normálně litinovej, tenhle normálně nepoužívám
jenom ten ostry okraj, nekuchej to cele
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Od pondělí najedu na freimenův objemový jídelníček, asi ale s menšíma rozdílama, protože 2dny v týdnu jsem od rána do večera ve škole a od čtvrtka do neděle jsem doma, kde nebudu mít luxus v podobě 300-500g masa denně, doma se zaměřim víc asi na proteiny z tvarohu, mlíka a cottage.
Můj cíl bylo 85kg, ale chci aspoň 87kg, snad bude co nejvíc hmoty, abych se i pořádně ve všem zlepšil. Najezenej a napitej 80,9kg, zítra ráno se zvážim nalačno a to bude můj startovní bod
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru