|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Trev
|
Zaslal: st únor 08, 2012 1:38 pm Předmět: Běh při tréninku |
|
|
Zdravím,
nedávno jsem změnil svůj tréninkový "rozvrh", nyní chodím trénovat obden ráno na 7:00 hned po snídani.
Mám dvě otázky:
1. Je lepší jít trénovat na lačno, nebo je "lehká" snídáně OK?
2. Trénink začínám vytrvalostním během, většinou běžím 7 km a pak jdu na weight-lifting. Chci se zeptat, jaký máte názor na běh v průběhu tréninku, např. jestli je lepší běžet před nebo po tréninku a také, jestli vytrvalostní běh by neměl být od "silového" tréninku oddělen.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 08, 2012 1:44 pm Předmět: Re: Běh při tréninku |
|
|
| Trev napsal: | Zdravím,
nedávno jsem změnil svůj tréninkový "rozvrh", nyní chodím trénovat obden ráno na 7:00 hned po snídani.
Mám dvě otázky:
1. Je lepší jít trénovat na lačno, nebo je "lehká" snídáně OK?
2. Trénink začínám vytrvalostním během, většinou běžím 7 km a pak jdu na weight-lifting. Chci se zeptat, jaký máte názor na běh v průběhu tréninku, např. jestli je lepší běžet před nebo po tréninku a také, jestli vytrvalostní běh by neměl být od "silového" tréninku oddělen.
Díky |
1. je to na tobe, ale ja bych po jidle behat nemohl, max jedna musli tycinka
2. vetsinou se prosazuje kardio az po silovem treningu, jsi zahraty, a telo pak lepe spaluje
ale zase je otazka, co je pro tebe primarni, jestli chces svaly a mas beh jenom jako doplnek, nebo jsi bezec, co chce zpevnit a doladit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: st únor 08, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
1. jit behat rano bez snidane bych nemohl, ale po velke snidani bych taky nemohl,
takze leda do sebe chodit par sacharidu (nejake ovoce ...)
2. v tvem pripade bych zaradil behani az po posilovne
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 7:15 am Předmět: |
|
|
Nazdar.
Drive jsem behaval dost, a skoro vzdy oddelene, jinej den nez posilka a tak me to vyhovovalo nejvic.
Ale nektery dne sem stihal oboje.
A kazdopadne beh po posilce.
Prece po behu je/ma byt clovet total kaput, bez dechu, energie, vody atd. aspon ja tak behaval, to by zadne cviceni nehrozilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 3:04 pm Předmět: |
|
|
1. zalezi k cemu rano behas, pokud ne na hubnuti, tak si myslim, ze mala snidane neuskodi, pripadne nejakej mensi sejk (gainer)
2. opet zalezi co si od toho slibujes, pokud hubnout ideal je zaradit behani po treninku (nicmene 7km je docela dost a ta treninkova jednotka pak bude docela dlouha, takze nezapomen na PTN), pokud chces nejakym zpusobem zlepsovat beh, mozna bych uvazoval o rozdeleni treninkovejch jednotek. Hlavni je si urcit o co ti jde primarne a co mas jako sekundarni cil. Tzn. nakonec pak primarnimu cily podridit absolutne vse a z ty nuly pak vyhrabat zbytek casu na sekundarni a ostatni cile. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|