Ahoj. Tvrdě jsem se opřel do cvičení a začal si pořádně vybavovat domácí posilovnu. Je mi 18. Vážím něco kolem metráku a měřím 190 cm. Cvičím přesně od novýho roku, takže teď to bude něco kolem měsíce, ale výsledky nicmoc... Popíšu níže.
Napíšu sem svůj takový týdenní rozvrh.
Pondělí: Posilovna (FB)
Úterý: 30min HIIT (včetně rozehřátí a sklidnění = čisté HIIT 20min)
Středa: Tabata Metoda - Je to palba.
Čtvrtek: Posilovna (FB)
Pátek: Ranní HIIT (15min = čisté HIIT 10min) zbytek dne: Volno -
Sacharidy se snažím držet na nule - 20g max. Prostě, co nejmíň.
Sobota: Ranní kardio (40min) -1 díl Bear Grylls (takže to je jediný kardio, na který se těším :-D) - Jedu to tak na 130 tep. A odpoledne: Posilovna.
Neděle: Ranní kardio (20min) - Simpsonovi, nebo Griffinovi. A k večeru (18:00) si dám Tabatu.
- Tréninky zvládám úplně v pohodě. Každý trénink buď zvýším váhu, sérii, nebo počet opakování.
Chodím spát většinou v 10-11. = Tak 7-8 hodin spánku.
Docela mě štve, že stále nevidím pořádné výsledky. Je pravda, že na stehnech a zádech to je poznat dost, ale o to mi nejde, jak o to břicho. Taková ta spodní pneumatika se ani nehne :- (
Trénink:
Tabatu cvičím s čelními dřepy.
Pauzy mezi sériemi jsou 45-60s
Před tréninkem samozřejmě strečink. Švihadlo,
rotoped, protáhnutí apod.
Teď k tomu FB: - U každýho zvyšuju váhu. - Proto se ty opakování snižují
BP - op. 15x,8x,6x,4x,4x,2x
Dřep - 15x,10x,8x,8x,6x,6x,6x,6x,4x
Zdvih obouručky (Biceps) - 10x,4x,2x
Zdvih jednoruč. za hl. (triceps) - 10x,8x,6x
= Tohle je triplesérie. - Nevím, jak se to správně jmenuje :-D Odcvičím tyhle 3 cviky hned za sebou a potom 1 pauza.
Mrtvý Tah - 10x,8x,6x,4x,4x,4x,2x
Military press - 10x,4x,2x
= supersérie.
Co myslíte na tento trénink? Mě vcelku vyhovuje, ale změně se nebráním. Musím upozornit, že cvičím pouze doma, proto omezený výběr cviků. :-)
Jídelníček: Jím 6x denně.
B - 200
S - cca 200 - snažím se někdy jíst víc, někdy míň. - Něco na způsob vln, akorát ne tak striktní. V ten pátek je omezuju úplně.
T - 30-50g - Jak kdy.
A kupu zeleniny
Chci se zeptat nejdříve tady a potom si založím s největší pravděpodobností log.