Ahoj, chtěl bych zase začít posilovat v posilce, ale nechce se mi chodit do fitka. Takže budu 1x někdy 2x chodit po vyučování do školské posilovny. Tam ale není takové vybavení. Budu tam cvičit s vlastní vahou a chci do toho i cviky s dvojručkou a něco i s jednoručkama A pak třebh u kladky. a tak. Chci z toho udělat crossfit...
Můžete mi poradit nějaké cviky a jaký opakování a série? Trénuju ještě ju jitsu 2 týdně.
tam je dost cviku, ty chceš poradit nějaké jiné, nebo jak?
Na tenhle plán nemáme v posilovně věci. Chci se přiblížit crossfitovému plánu a chci cvičit s nakládací činkou...jaké znáte cviky?
já cvičím doma s nakládacími činkami a cvičím dřepy, výpady, bench, tlaky na rovné i šikmé lavici hlavou nahoru nebo dolů, mrtvé tahy, přitahování činky v předklonu, tlaky na ramena, předpažování, upažování, přitahování činky k bradě, bicepsové zdvihy velké činky, kladiva atd.
Prostě všechno. Chybí mi hrazda, kterou až bude tepleji vykutím.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru