Jak se jmenuje cvik: Měl by to být cvik na zadní delty, technika je podle videa taková, že se cviči na kladce asi v úrovni ramen, používá se k tomu provaz a přitahuje se jakoby směrem před obličej s loktama co nejvíc dozadu. Chtěl bych vědět, jak se tento cvik jmenuje.
A taky ještě, jestli má někdo s tímto cvikem nějaké zkušenosti. Jelikož prostě necítím zadní delty, když cvičím rozpažování v předklonu, tak se snažím najít náhradu a tento cvik mi docela seděl. Jinak jestli máte další typy, jak procvičit zadní delty sem s ním ;)
Já je z toho taky necejtim. Nejsem zrovna příznivcem strojů, ale zadní delt cítím nejlíp z obráceného pec decku. Pak je ještě celkem fajn přítah v předklonu s VČ, kde nadloktí svírá při nadhledu 90 stupňový úhel s páteří
Jojo obraceny tycovy peck teck, asi zadny jiny cvik nebere lepe zadni delty nez tohle. Bohuzel jsem na nej narazil akorat v jedne posilovne.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
No právě to mipř ijde divný, já totiž MT vždy dost rozjížděl nohama, ale teď, když tam jsou větší váhy, tak to tahám spíš zádama, přitom by to mělo být asi obráceně, no sám to nechápu :-). Nohy mám silný, tak je musím využít, to je fakt. Díky za koment.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru