|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prasopes.

|
Zaslal: st únor 08, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
jasně, já voltaren emulgel používám, ale nemá cenu šetřit (tedy ve smyslu mazání 1x za den) ... mažu normálné jak je doporučeno 3x - 4x denně a pomáhá to od bolesti, ta regenerace je znát.
Co se týče hřejivejch mastí pomáhá to spíš na potréningovou svalovku apod. případné na klouby, když seš po celodenní tůře:) Je to spíš na uvolnění a druhej den seš fit, než, že si to namažeš a jdeš zvedat 200kg :D
Jinak hodně štěstí ať nezklameš :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 08, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | jasně, já voltaren emulgel používám, ale nemá cenu šetřit (tedy ve smyslu mazání 1x za den) ... mažu normálné jak je doporučeno 3x - 4x denně a pomáhá to od bolesti, ta regenerace je znát.
Co se týče hřejivejch mastí pomáhá to spíš na potréningovou svalovku apod. případné na klouby, když seš po celodenní tůře:) Je to spíš na uvolnění a druhej den seš fit, než, že si to namažeš a jdeš zvedat 200kg :D
Jinak hodně štěstí ať nezklameš :D |
uvidime, treba je to jenom natazene
setreni na nepravych mistech se nevyplaci, to vim
dekuju _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 11, 2012 2:51 pm Předmět: |
|
|
11.2.
NOHY
celni drepy do 1x100
DL 2x110 1x130 (priserna technika) 4x2x110
celni drep/shyby na kruzich 6x3/3x80/BW
bicepsy 5x5x25
lytka
bricho DC BP 3x6x30
trening s TRACEY
drepovani v norme, se shybu jsem byl nadseny, na kruzich je to uplne neco jineho
sklamala me mrtvola, byla silna osa a melke vroubkovani, ale stejne to bylo v haji
TRACEY mi pak ukazala, jak pri puloverech mit stale napeti v prsnich svalech, a to jsme mel jenom dve desetikilove cinky, ac normalne to jezdim se 40 KG  ale hrudnik jsm ez toho citil poradne asi poprve
s Tracey se cvici pekne, hlavne kdyz ona si jede svoje a nechce po vas, aby jste to cvicili s ni  ale moralne se pripravuju, ze s ni jednou jeden dynamicky trening dam a pak budu taky videt vsechny svate jako Avanti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 11, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
Maly fotolog z dnesniho treningu v BIG ONE:
Avantik vysmata, jeste nevi, do ceho jde
Tracey obhlizi konkurenci
prvni zahrivaci serie jeste s usmevem
jak se tvari Tracey nevim, ale da se na to koukat
Avanti smich dosel
ale Tracey si snad ani nevsimla ze ma na cince vic
jenom se pri cviceni spokojene usmiva
zatimco si Avanti spravuje naladu lamanim rekordu
Avanti si napred dala dvacet shybu sama
a pak jsem ji jeste s deseti pomohl
zatimco si Tracey davala dvacet na legpressu
aby se v dobre nalade vrhla na zaverecny triset
Avanti se prave dozvedela, co je to triset
napred se zakopava na zakopavaci
pak se vypadava pri vypadech
a pak pumpuje drepikama
a zaverecne protazeni
pak uz jenom pozorne sledovala
jak s Avanti pumpujeme bicepsy
Jay letos nema sanci
UPOZORNENI: i kdyz jsou fotografie autenticke, ne vzdy je popisek u fotky pravdivy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so únor 11, 2012 4:48 pm Předmět: |
|
|
A kam se nám zatoulaly fotky s Tebou? _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: so únor 11, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so únor 11, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
To mohl být dobrej trénink _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so únor 11, 2012 5:25 pm Předmět: |
|
|
domluvte neco a sem tam jak na koni, nejelepe brezen/duben
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 11, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | domluvte neco a sem tam jak na koni, nejelepe brezen/duben |
Vsak uz to je tak trochu domluvene, jen aby s tim MOOG a Hami vysli ma verejnost :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 11, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kubaz napsal: | | domluvte neco a sem tam jak na koni, nejelepe brezen/duben |
Vsak uz to je tak trochu domluvene, jen aby s tim MOOG a Hami vysli ma verejnost :) |
kua a proc se to taji, a kde to bude? a kdy? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 11, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 11, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
Ne neni to tam :) Tohle je celkem legendarni brnenska posilovna. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: so únor 11, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|