tablet

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - tablet  Úvodní stránka -> Ostatní -> tablet
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlkisekk

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 7:05 pm    Předmět: tablet Odpovědět s citátem

http://interlink.tsbohemia.cz/mp-man-mp-434-4gb-tablet-4-3-600-mhz-android-2-2-wifi-micro-sdhc-_d137212.html
máte někdo zkušenosti s tímto tabletem? popřípadě nějaký tip na tablet v rozmezí od 2 do 4 tisíc .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 9:20 pm    Předmět: Re: tablet Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
http://interlink.tsbohemia.cz/mp-man-mp-434-4gb-tablet-4-3-600-mhz-android-2-2-wifi-micro-sdhc-_d137212.html
máte někdo zkušenosti s tímto tabletem? popřípadě nějaký tip na tablet v rozmezí od 2 do 4 tisíc .

Otázka je k čemu ho budeš potřebovat?
kubaz

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tablet bez 3g nebude podle me zrovna stastna volba, radsi si prisetri a vem neco overenejsiho, napr. od samsungu, popr. na aukru jednickovou verzi ipadu, tu mam ja a jsem spokojen
Vikio

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 1:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Toho nákupu by jsi ještě pěkně litoval... když pominu ostatní parametry, tak 4,3 palce displej je tak akorát na telefon, na tablet je to ale úplně ubohé - i ty sedmipalcové tablety mi přijdou malé, natož 4,3 palce...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám Ramos W12, což je 8 palec, A9 800MHz, kapacitní multitouch, android 2.3.4 ale doufám bude jednou i ICS. Je potřeba si vybrat takovej, ktrrej je podporovanej komunitou uživatelů a vývojářů. Je potřeba pogooglit a podívat se po fórech a webech. Tam i zjistíš, co se dělá.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Já mám Ramos W12, což je 8 palec, A9 800MHz, kapacitní multitouch, android 2.3.4 ale doufám bude jednou i ICS. Je potřeba si vybrat takovej, ktrrej je podporovanej komunitou uživatelů a vývojářů. Je potřeba pogooglit a podívat se po fórech a webech. Tam i zjistíš, co se dělá.

skoda ze jsem to nevedel driv, premyslel jsme o koupi tabletu s androidem, ale nevedel jsem, jak na ot pujdou klasicke aplikace
nakonec jsem trochu penez pridal a za 5 800 mam netbook, 1GB DDR3 Ram, 320 GB hadr, nesdilena pamet, 12 hodin vydrzi baterka (mam overenych 10 kdyz se koukam na filmy). W 7 Starter uspokojuji, plus zakladni programy (antivirak, office a podobne)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyjo, asi nekráčím s dobou - vždycky jsem si myslel, že tablet je to zařízení co používají grafici na kreslení
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Tyjo, asi nekráčím s dobou - vždycky jsem si myslel, že tablet je to zařízení co používají grafici na kreslení

dneska uz ti dokaze plnohodnotne nahradit netbook
akorat stoji vic, pokud chces srovnatelny vykon, asi jako notas a klasicky stolni pocitac
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

dneska uz ti dokaze plnohodnotne nahradit netbook

S tou plnohodností nesouhlasím, ale to by byl offtopic, nechme to být :)
Spazik

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediná "výhoda" tabletu, že je menší a lehčí než no/e/tebook, potom už jsou jen samé nevýhody. Tablet je mobilní zařízení, které je vhodné pro někoho, kdo často cestuje a potřebuje u toho číst web, email, napsat status na Facebook nebo Twitter, nebo si zahrát nějakou hru, kouknout na film. To je asi tak vše co se s tím dá dělat.

Ale za 2-4.tis teda nevím k čemu to chceš, za tuhle cenu si kup tabulku a křídy, můžeš si na tom kreslit a pravděpodobně si na tom užiješ větší srandu :-)
Vikio

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Ale za 2-4.tis teda nevím k čemu to chceš, za tuhle cenu si kup tabulku a křídy, můžeš si na tom kreslit a pravděpodobně si na tom užiješ větší srandu :-)

si zabil
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Spazik"]Jediná "výhoda" tabletu, že je menší a lehčí než no/e/tebook, potom už jsou jen samé nevýhody. Tablet je mobilní zařízení, které je vhodné pro někoho, kdo často cestuje a potřebuje u toho číst web, email, napsat status na Facebook nebo Twitter, nebo si zahrát nějakou hru, kouknout na film. To je asi tak vše co se s tím dá dělat.

no hodně cestuju a mám to na internet a filmy, takže pro mě ideální. Nevíte jestli jde do tabletu použít net přes usb? Mám ten net tedka do notebooku a chtěl bych ho použít i do tabletu.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaky mas net do notasu?... jaj mam net jen v mobilu od Vodafonu za tech tusim 150 Kc.. rychlost na mobil staci, jen by nemusel byt ten fup limit. Taky bych sehnal neco lepsiho. A ta cena kolem 5+ tisic je lepsi netbook? Ja bych chtel word, powerpoint a excel a takova ta klasika co vyuzije student na VS ( i hry)
papuce

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za sebe doporučuji GoClever TAB I101. Poměr cena/výkon je velice dobrá.
Když se nudíte podívejte se na nějakou komedii www.nejkomedie.cz nebo si udělám chutné kuře http://kurerecept.cz :) Spravuji nové módní stránky http://1moda.cz. Barvy na vlasy trochu jinak http://www.barvimevlasy.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - tablet Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: