|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlkisekk
|
Zaslal: so únor 11, 2012 7:05 pm Předmět: tablet |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so únor 11, 2012 9:20 pm Předmět: Re: tablet |
|
|
| vlkisekk napsal: | http://interlink.tsbohemia.cz/mp-man-mp-434-4gb-tablet-4-3-600-mhz-android-2-2-wifi-micro-sdhc-_d137212.html
máte někdo zkušenosti s tímto tabletem? popřípadě nějaký tip na tablet v rozmezí od 2 do 4 tisíc . |
Otázka je k čemu ho budeš potřebovat? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 1:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 6:02 am Předmět: |
|
|
Toho nákupu by jsi ještě pěkně litoval... když pominu ostatní parametry, tak 4,3 palce displej je tak akorát na telefon, na tablet je to ale úplně ubohé - i ty sedmipalcové tablety mi přijdou malé, natož 4,3 palce...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 6:47 am Předmět: |
|
|
Já mám Ramos W12, což je 8 palec, A9 800MHz, kapacitní multitouch, android 2.3.4 ale doufám bude jednou i ICS. Je potřeba si vybrat takovej, ktrrej je podporovanej komunitou uživatelů a vývojářů. Je potřeba pogooglit a podívat se po fórech a webech. Tam i zjistíš, co se dělá. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 7:38 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já mám Ramos W12, což je 8 palec, A9 800MHz, kapacitní multitouch, android 2.3.4 ale doufám bude jednou i ICS. Je potřeba si vybrat takovej, ktrrej je podporovanej komunitou uživatelů a vývojářů. Je potřeba pogooglit a podívat se po fórech a webech. Tam i zjistíš, co se dělá. |
skoda ze jsem to nevedel driv, premyslel jsme o koupi tabletu s androidem, ale nevedel jsem, jak na ot pujdou klasicke aplikace
nakonec jsem trochu penez pridal a za 5 800 mam netbook, 1GB DDR3 Ram, 320 GB hadr, nesdilena pamet, 12 hodin vydrzi baterka (mam overenych 10 kdyz se koukam na filmy). W 7 Starter uspokojuji, plus zakladni programy (antivirak, office a podobne) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
dneska uz ti dokaze plnohodnotne nahradit netbook |
S tou plnohodností nesouhlasím, ale to by byl offtopic, nechme to být :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
Jediná "výhoda" tabletu, že je menší a lehčí než no/e/tebook, potom už jsou jen samé nevýhody. Tablet je mobilní zařízení, které je vhodné pro někoho, kdo často cestuje a potřebuje u toho číst web, email, napsat status na Facebook nebo Twitter, nebo si zahrát nějakou hru, kouknout na film. To je asi tak vše co se s tím dá dělat.
Ale za 2-4.tis teda nevím k čemu to chceš, za tuhle cenu si kup tabulku a křídy, můžeš si na tom kreslit a pravděpodobně si na tom užiješ větší srandu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Ale za 2-4.tis teda nevím k čemu to chceš, za tuhle cenu si kup tabulku a křídy, můžeš si na tom kreslit a pravděpodobně si na tom užiješ větší srandu :-) |
si zabil
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
[quote="Spazik"]Jediná "výhoda" tabletu, že je menší a lehčí než no/e/tebook, potom už jsou jen samé nevýhody. Tablet je mobilní zařízení, které je vhodné pro někoho, kdo často cestuje a potřebuje u toho číst web, email, napsat status na Facebook nebo Twitter, nebo si zahrát nějakou hru, kouknout na film. To je asi tak vše co se s tím dá dělat.
no hodně cestuju a mám to na internet a filmy, takže pro mě ideální. Nevíte jestli jde do tabletu použít net přes usb? Mám ten net tedka do notebooku a chtěl bych ho použít i do tabletu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
papuce
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 10:56 pm Předmět: |
|
|
Za sebe doporučuji GoClever TAB I101. Poměr cena/výkon je velice dobrá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|