|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
Mám ohromnou radost, že mě dneska ani nebolí hlava ani mě neničí krční páteř, a můžu se podívat níž než přímo před sebe. Tímhle tempem budu mít za deset let radost, že jsem se celou hodinu v kuse nepochcal...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
E.Leclerc

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Mám ohromnou radost, že mě dneska ani nebolí hlava ani mě neničí krční páteř, a můžu se podívat níž než přímo před sebe. Tímhle tempem budu mít za deset let radost, že jsem se celou hodinu v kuse nepochcal... |
A za dalších deset z toho: že dochčiješ na zem.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so únor 11, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so únor 11, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ty jo hodně dobrý, to bych si chtěl někdy zkusit  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so únor 11, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
diky kluci:) jinak frozy, kdybys mel nekdy v zime cestu do brna staci se domluvit rad te vytahnu :p _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so únor 11, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | diky kluci:) jinak frozy, kdybys mel nekdy v zime cestu do brna staci se domluvit rad te vytahnu :p |
Bomba:)
Kde se to v Brně podniká? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so únor 11, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
Pomah je to cca 2 hodiny cesty od Brna ve "Víru" :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po únor 13, 2012 3:48 pm Předmět: |
|
|
Po 2 měsících jsem byl v posilovně, dneska se jdu učit správnou techniku plavání, jsem přihlášení na lezení po stěně na MU, ve středu bude parádní mejdan, pak po letech jedu na hory a tak vůbec:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 13, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
vcera jsme se s majestym teda domluvili, ze na to fibo pojedem s tou vypravou z moravy co byl clanek na mainwebu a uz je to zarizene, zaplacene, snad si klofnu fotku s Philem  tak kdo tam jede, uvidime se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
jenova3 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
Del Potro !
to je aspon zabijak, moc se mi libi jeho hra, podobne jako Berdych.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|