|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 15, 2012 8:37 am Předmět: |
|
|
15.2.2012
hmotnost: 115,1 kg (- 1,2 kg/2 dny)
Jídelníček:
snídaně: 40 g Reflex instant whey
za 30 min. 65 g vloček, 3 dl mléka
svačina: 4 knusi chleby, 50 g Gouda
Oběd: 200 g kuřecího masa, 150 g brambor
Po tréninku: 200 g kuřecího masa, 25 g Gouda, 2 krajíce celozrnného chleba
večeře: 40 g Reflex instant whey
večeře 2: 100 g zottarela, rajčata olej z bodláku
Trénink doplním v průběhu dne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 15, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
15.2.2012
Dřepy na multipressu
rozcvičení 65x10,105x10
7x125-135x5 op.
přednožování 30x10,40x10,50x10,60x10
zanožování 30x15,40x12,50x10,30x15
výpady s mč 2x 10 kg jednoručky x 8 op.
výpony v sedě 50x10, 10x sloup závaží x 10
crunchess 20,20,20,20,20
Dnes to docela šlo. Do fitka jsem šel unavený, ospalý, ale během hodiny jsem se probral a konec tréninku už byl fajn.
Chtěl jsem odcvičit více výpadů, ale namohl jsem si pravý hamstring. Snad příště.
Dřepy s velkou rezervou.
Svaly začínají být plnější díky kreatinu - hmotnost ale neroste (?).
Uvidím zítra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 8:17 am Předmět: |
|
|
16.2.2012
hmotnost: 114,3 kg (-2,0 kg /3 dny)
Jídelníček:
Snídaně: 40 g Reflex instant whey
po 30 min. 65 g vloček, 2 dl mléka
Svačina: 4 knuspi chleby, 100 g Gouda, rajčata
oběd: 200 g treska, 150 g brambor
Po tréninku: 200 g treska, 100 g brambor, krajíc celozrn. chleba, 25 g Gouda, 25 g šunka
večeře: omeleta ze 4 vajec, krajíc celozrnného chleba
večeře 2: 30 g whey professional Scitec
Hmotnost oproti původním předpokladům klesá. Je to zvláštní - asi mám ve stravě málo kcall. Nechám to takto týden a pak to vyhodnotím a upravím.
Rameno pořád bolí - skoro se v noci nevyspím.
Trénink: v průběhu dne se rozhodnu. Buď hrudník a tricepsy, břicho nebo aerobka (jakože volný den).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
16.2.2012
benchpress s jednoručkama 26x6,40x8,40x8,40x8,40x8
benchpress v sedě na stroji 50x10,60x10,70x10,85x8,85x7,85x6,60x10,60x10
tric. stahování lana 25x10,7x35x10
trix. stah. kl. jednoručně podhmatem 15x10,17,5x10,20x10
sed leh na stroji 5x60x15
crunches 3x20
přednosy 3x12
Hrudník dnes kupodivu ušel. Trochu jsem cítil rameno při protažení na stroji...ovšem tricepsová kladka - to byly docela kruté první tři série:o (
Pak už bolest lehce ustoupila a docvičil jsem to.
Dnes jsem snědl více na potr. jídlo než jsem měl, tak třeba zítra navážím kolem 114 kg a ne pod. Kreatin by měl zafungovat a natáhnout vodu,což by mohlo pomoct i tomu rameni.
Škoda toho ramene - hrudník by zvládl o dost více, je to prostě limitující.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 9:07 am Předmět: |
|
|
17.2.
hmotnost: 115,3 kg (+ 1,0 kg / den)
Jídelníček:
Snídaně: Reflex instant whey 40 g
za 30 min. 2 dl mléka, 65 g vloček
Svačina: 4 knuspi chleba, 50 g Eidamu
Oběd: 250 g hovězí maso, 150 g těstovin
po tréninku: 40 g Reflex instant whey
večeře: 100 g zottarella, rajčata, olej z bodláku
Trénink: začíná to být neúnosné s ramenem - vážně uvažuji o návštěvě lékaře.
Dnes dám po 4 dnech neplánované volno - resp. dle času možná aerobku.
Zítra prohodím trénink záda, biceps s nohama, tj. rameno bude mít dva dny volna. Když to nepomůže, budu to řešit. Obávám se, že by to znamenalo asi pár týdenní pauzu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
Takže KONEC
Nezvednu už bez pomoci levé ruky pravačku ani do úrovně ramene, rozhodně ne nad hlavu. Rameno bolí v průběhu celého dne.
Tj. je mi to líto, ale když nejsem schopný v autě ani pořádně řadit, tak to na žádný trénink asi nebude.
Tj. plán nabrat nějaký ten sval v této konstelaci padá, vysazuji tribulus, kreatin, glutamin apod. Je to docela drahá sranda,abych to bral k aerobce.
Vracím se tedy zpět k redukci hmotnosti.
Můžu cvičit nohy ( dřepy omezeně kvůli ramenu), břicho, biceps o koleno...to je vše.
absolutně nejdou ramena
Pokud se to trošku uklidní, tak snad půjdou lehce záda a možná hrudník i triceps na kladkách.
3x týdně tedy budu cvičit ve fitku vše co můžu a 1-2x týdně aerobku.
Přemýšlím, co za aktivitu zařadit místo fitka. Plavání asi nebude to pravé ořechové (?)...i když bratrovi pomohlo. Na kolo je zima a nemůžuse opřít o pravou ruku. Běh? Na to mám pořád vysokou hmotnost - trpěla by kolena...je to k vzteku.
Během dneška něco vymyslím a asi se tedy zaměřím na rychlou redukci hmotnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
To me mrzi, vim jak to nasere, zvlast kdyz je do toho clovek zapalenej a chce dosahnout nejakych vysledku. Je ale fajn (a doufam, ze se to nezmeni), ze s tim neflaknes uplne a zameris se alespon na tu redukci hmotnosti. Jen bych si asi ale zjistil, co s tim ramenem vlastne mas. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
Děkuji. K doktorovi zajdu - dnes už ne, protože má jen dopoledne a neděle až úterý večer jsem pracovně mimo ČR  ...takže ve středu zajdu.
Dnes pauza a zítra kvadricepsy,hamstringy,lýtka a spodek zad.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
V mezidobí pro podporu regenerace napiš nějaký ten pokec o suplementech, já na něj netrpělivě čekám a těším se :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
No, jsem líný to tu nějak doširoka rozeppisovat - takže, pokud to vezmu ve zkratce a napíšu jen a jenom své subjektivní zkušenosti + to co jsem měl možnost sledovat ve svém blízkém okolí,tak:
BCAA - má význam, ovšem v jiném dávkování než je na obalu. podle mě zbytečné do objemu. Osobně bych investoval peníze jinam.
HYDRO - za dobu co sleduji doplňky výživy jednoznačně kandidát na nejužitečnější suplement. Dle mě lepší volba než kupovat aminokyseliny.
micelární kasein - opět výborná věc. Musí to být ovšem micelární kasein a ne kaseinát.
bulharský tribulus - zkoušel jsem ho pár dní - nemůžu říct nic konkrétního, trochu mi vzrostla síla, ale to může být kdečím. Až budu zdravý, zkusím opět. Do tohoto produktu vkládám naděje:o)
L - glutamin. Někdo tvrdí, že je zbytečný někdo ne. Mě se velmi osvědčil v dny kdy dávkuji kreatin. Rozdíl v regeneraci byl markantní.
Creatin - osobně bych nekoupil nic jiného než monohydrát. Soda podle mě patří do těsta a ne do doplňků výživy ( krealkalyn).
L - karnitin - zkoušel jsem ho při přípravě na závody kdysi snad před 15 lety...a shodil jsem. Ovšem dnes jsem si jist, že bych shodil i bez něj. Jeho efekt je v tom, že se člověk více potí ( a pak si připadá, že tím pádem více pálí). Pro většinu populace má benefit v jeho protektivním působení na srdeční sval, na kvalitu spermií apod. Na spalování tuku bych volil jiný produkt.
DHEA - v roce 1997 jsem ji zkoušel a byl jsem spokojen s výsledky. Bohužel ji pak zakázali a je obtížně k sehnání. Pro mě dobrý suplement
chromium pikolinát - zkoušel jsem a nespokojenost
vanadyl sulfát - dtto
hmb - dtto
CLA - dtto
kofein - účinný, použitelný:o)
diosgenin - tam jsem na vážkách
smilax sprej - výborný před tréninkem.
NO produkty - nemám zkušenost, myslím si své - ale myslet znamená nic nevědět, takže asi tak:o))
yohimbin - výborná věc, škoda že nedostupná - pro trénink nohou jako dělaný.
inosin - zkoušel jsem jednou :o) výsledek si domyslete:o)
kloubní ochrana - tohle jsem podcenil, určitě bych zařadil.
gutain - dobrý produkt, i když bych asi volil raději samostatnou guaranu
Assault -. nezkoušel jsem a mám v plánu vyzkoušet. Myslím, že to je přínosný produkt.
Synephrin - účinný, ovšem v jiných dávkách než doporučených. Z legálních spalovačů jediný co bych si koupil. ( a nelegální nekupuji:o)
Další užitečné produkty: ženšen, propolis, extrakt ze zeleného čaje a další byliny (v objemu třeba třezalka na trávení)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
19.2.2012
Momentálně od 16.2. netrénuji.
Volno si dávám až do středy 23.2.2012, kdy půjdu do nemocnice na vyšetření s ramenem.
V současnosti se snažím jíst slušně. Zbytečně se nepřecpávat. Hmotnost je kolem 115,3 kg na kterou to vyskočilo po kreatinu. Ono to zase odteče ke 114 kg.
Od středy asi krátký hubnoucí mezocyklus. Pokud budu mít 114 kg (ve středu), tak si dávám cíl stáhnout za 15 dnů hmotnost pod 110 kg, tj. shodit více než 4 kg. Bez řádného tréninku to půjde ztuha,asi budu muset zařadit aerobku:o)
(Nabírání svalů se nevzdávám - pár kg masa navíc by bylo asi třeba...prostě to jen trochu odložím).
|
|
| nahoru |
|
 |
crazytea
|
Zaslal: út únor 21, 2012 1:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. pročítal jsem tu to info o supláčích..u těch spalovačů je ještě jedna kategorie mezi legálními a nelegálními..to sou věci so u nás nejsou povolené, ale třeba v USA a nebo i u sousedů v Polsku ano..jeden spalovač takový mám..až příjdu z práce tak ti sem hodim složení abys to mohl porovnat s tuzemskými..jinak šlape velmi dobre tato vec.
edit tak sem ho našel na netu s se složením: http://store.bodybuildingfactory.com/anabolic-xtreme-stimulant-x.html
ps: reklama na konkurnci to snad neni kdyz to neni evropsky web.. _________________ sparta vole! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 21, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
Podle mě jsou spalovače na dvě věci. Shodím přes 10 kg / měs s tím, že neubudu na objemech svalů i bez nich. Pro mě to jsou vyhozené peníze. Tím netvrdím, že pro někoho jiného to nemůže být jinak.
ale zpět k logu.
Od zítřka zahajuji krátký 15 denné mezocyklus zaměřený na redukci hmotnosti pod 110 kg.
dnešní hmotnost: 114,3 kg
Nemůžu cvičit vršek a tak budu 2 - 3 x týdně cvičit jen spodek a k tomu nějaký aero ( pokud se k tomu dokopu).
Zase začnu psát jídelníček.
Tím, že nemůžu cvičit naplno ubírám již tak nízké sacharidy. Přidám vždy když budu malátný...jinak pojedu tak na cca 100 g S/ den kromě víkendu.
Tj. cíl je - 4.4 kg / 15 dnů, tj. přepočtené tempo - 8.8 kg / měs.
Až se dostanu pod 110 kg tak se rozhodnu co dále. Pokud bude do té doby rameno OK, tak naberu nějaké to kilo svalů, když ne...dám 2 týdny oraz a další 2 týdenní mezocyklus pod 105 kg s tím, že dle formy uvidím, zda bude třeba to tahat pod metrák, nebo to tak nechám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 22, 2012 8:42 am Předmět: |
|
|
Den 1/15
hmotnost: 113,9 kg (- 0,4 kg / 1 den)
pas: 99,5 cm
Jídelníček:
Snídaně: 5 vajec, cibule, 10 g másla
svačina: malá activia
oběd: 200 g kuře, 50 g rýže, vývar
svačina: 150 g cottage
po tréninku: 40 g Reflex instant whey
večeře: 3 vejce, cibule, 10 g másla
trénink:
doplním v průběhu dne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|