|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Sith_cz napsal: | | ... ja se tez neholim (a ze je co), ale verim, ze holeni (noh) je pro nekoho rutina jako napr. kazdy den si vycistit zuby. |
Pro ženské
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
metlak

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
25 rokov, 175 cm, 78 kg
[img]http://desmond.imageshack.us/Himg834/scaled.php?server=834&filename=snmka378.jpg&res=medium[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 11:13 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | Gohan napsal: | | Sith_cz napsal: | | ... ja se tez neholim (a ze je co), ale verim, ze holeni (noh) je pro nekoho rutina jako napr. kazdy den si vycistit zuby. |
Pro ženské |
no neznam moc zen co si holi stehna :) |
Co taková Meline Daluzyan?
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
Kubaz - ono to půjde. Pokud máš ještě tak alespoň dva měsíce před sebou, tak bys to mohl stihnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
Mne se to libi, zada i zboku, jen ty nohy... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
prave a ja to mel vzdy naopak..nohy sem mel vzdycky docela freaky a vrsek nic.. ted v diete se to prohodilo skoda a to sem myslel ze z tech noh udelam hlavni show :-)
ale casu dos od zitrka jeste rovnych 14w do zavodu
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
TAkovy mensi Cizopasnik :D
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | nestiik napsal: | | trošku OT s těma chlupama.. já sice chlupatý moc nejsem, ale oholit si nohy, by pro mě byl největší trest :D proto bych ani nikdy nešel na nějakou soutěž, nebo tak něco.. ;) |
takže říkáš svalově bys to tam na soutěži napálil jedna dvě,akorát ty zatracené chlupy stojí mezi tebou a pódiem,hmm to je pech |
nene tak jsem to nemyslel ;) já s moji postavou alá "hajzlový pavouk" bych stejně asi nikde neuspěl :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Adaman
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Adaman dne čt únor 16, 2012 12:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
Kolik měříš a vážíš? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Adaman
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Kolik měříš a vážíš? |
179cm / 78kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
Adaman: si tady lidi říkaj na co vlastně cvičit ..... ještě tak 2 roky nebudeš cvičit a bude to na profi prkna
Kubaz: no nejdou ty nohy až uplne naposled, na nejaky vysekani.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|