|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
Dneska i včera jsem se ráno vážil a navážil jsem 80kg, takže teď už jen nabrat :D
Výška: 195cm
Hmotnost: 80kg
Věk: dneska ještě 20
Chtěl bych nabírat za měsíc 1-1,5kg, ze začátku to snad půjde, pak se spokojim s nárůstem jen 0,5kg.
Od příštího týdne to vidím následovně:
úterý - tělocvik v posilovně
středa - trénink v LAgymu, aspoň 1 silový cvik
pátek - posilka doma, kombinace klasických cviků s činkama se silovýma cvikama
sobota - spíš zaměřeno na vlastní váhu
Jídelníček:
pondělí, úterý a středa - bílkoviny hlavně z masa a bílků; sachry z vloček, ovoce, rýže, pečiva a občas z těstovin; tuky z ořechů, žloutku, oleje, masa.
čtvrtek, pátek, sobota a neděle - maso a bílky v menší míře, bílkoviny hlavně z cottage, tvarohu a mlíka, občas odměrka proteinu; sachry hlavně z vloček, pečiva, ovoce a brambor; tuky z ořechů, mléčných výrobků
Cíl je v pondělí - středu se dostat na 2g bílkovin, 5g sacharidů a asi 1,2g tuků na 1kg tělesný hmotnosti.
Zbytek týdne bude asi víc sacharidů a tuků.
Do konce února bych to viděl takhle, když se váha nezvedne, přidám sachry a tuky
Vážit se budu 1x týdně vždy ráno nalačno a pečlivě zapisovat.
Pokud máte někdo nějaký rady, napády či výtky, uvítám cokoli co mi pomůže v přibírání
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 4:07 pm Předmět: |
|
|
12.února neděle
2,5h hokej
Poslední dny se necítim moc dobře, nemám ani na nějaký cvičení chuť
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út únor 14, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
14.února úterý
Posilovna ve škole
cca 10minut na kole
cca 5minut veslo
Shyby striktní
3x5
Kliky na bradlech
4x10
Kliky na bradlech paráda, shyby ale moc dobře nešly, "hrazda" totálně na prd
Až nebudu příště línej si přinést ručník ze šatny, tak toho udělám víc, těšim se hlavně na legpress a tlaky vsedě na stroji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
Ze ctvrtecniho treninku v posilovne me jeste dneska boli z vesla a par shybu svaly na zadech
zitra odpoledne me ceka posilovna doma, rano jdu na ortopedii tak doufam, ze mi rekne, co je spatne s kolenem a budu vedet co muzu a co ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
Dnešní ráno (úterní taky) jsem strávil na záchodě a docela rád bych věděl, z čeho to bylo a doufám, že to bylo jen něco výjimečnýho...
Zítřejší posilovna by měla být s trochu menšíma váhama, docela jsem z toho vypad, tak abych se moh v sobotu hýbat a moh si zacvičit znova
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
17.února pátek
Posilka doma
Bench
20x18
15x26
2x5x43
4x5x52
Shyby
5x4
KTE
2x8
Mrtvola
4x5x74
Tlaky vsedě VČ
3x8x32
Power Clean
3x3x49
Původně měl mít tenhle trénink větší objem, ale v průběhu cvičení jsem došel k tomu, že bych se zítra nemoh ani hnout a já chci jít taky cvičit
V Praze jsem byl od pondělí dopoledne a odjížděl ve čtvrtek po poledni a chtěl bych to trochu zhodnotit:
Strava naprd, nestíhal jsem a do toho střevní problémy, který "vyvrcholily" ve středu
Tenhle týden nevyšla návštěva LA, ale jsem za to rád, protože bych se ještě dneska nemoh hýbat  Ale byl jsem aspoň ve školní posilovně, kam budu chodit hlavně na veslo, shyby a kliky na bradlech, škoda jen, že aspoň takový veslo neni v LA, vesloval bych pořád.....
2.března jsem objednanej k doktorovi na ortopedii, tak doufám, že už budu konečně vědět co je s kolenem a bude to brzo ok a budu moct zapojit zase nohy
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
Jinak ještě od příštího týdne chci přidat k tréninku 250klasických kliků týdně a po 3-4týdnech přihazovat dalších padesát a taky 200 zkracovaček nebo sedlehů a na závěr 80shybů a kliků na bradlech/kruzích
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so únor 18, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
18.února sobota
Posilka doma
- dneska po dlouhý době odjetej celej trénink venku, škoda jen, že nesvítilo sluníčko, to bych si naložil víc...
Ring Dips
5x6
6xBW+7kg
Shyby
3x3
3xBW+5
3xBW+6
3xBW+7
Kliky v kruzích
3x10
KTE
4x5
....měly následovat špičky k tyči, ale bohužel to nešlo, protože před hrazdou mám trám
Kettlebell cviky - 20kg
Halo - 3x5 (5x doleva, 5x doprava=1série)
Swings - 3x15
Press - 2x5
Největší hnus byly shyby se zátěží, tam jsem šel hodně dolu silově, takže na nich musim zase zamakat
Někdy od března bych snad mohl mít zase parťáka při cvičení doma, takže doufám, že to klapne, a že mi pomůže se zlepšit.....ve dvou to jde vždycky líp
Po včerejšku mě bolí trapézy a to jsem udělal jen 9 power cleanů
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po únor 20, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
Něco na mě asi leze, ráno mi nebylo nic moc, do toho rýmička.....zítřejší posilovna ve škole asi nebude, ve středu LA gym taky nevim, ale snad jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st únor 22, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem pořád nastydlej, takže LA se odsouvá o další týden
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
24.února pátek
Posilka doma
Bench
20x18
15x26
2x5x43
3x5x54
2x4x57
Sbyby
3x4
2x3 podhmatem
3 na Véčku
KTE
3x6
Mrtvý tah
6x4x80
Power Clean
4x4x46
Thruster
2x5x37
Pushpress
3x3x43
Dneska už jsem se cítil dobře, rýma už je taky lepší, takže už můžu dýchat nosem. Venku fouká celkem vítr, takže se tam necvičilo moc dobře, ale aspoň jsem moh zařadit thruster a pushpress. Při thrusteru zase tahala zápěstí, takže proto jen 2série a následovaly jen 2série puspressu, nechtěl jsem je zbytečně moc zatěžovat.
Jinak koleno bolelo při thrusteru jen v horní pozici, když bylo propnutý, ale tomu bývá tak i při protahování. Doufám, že už budu v pátek konečně vědět, co s nim mám
Zítra bych měl jít znova když to půjde a příští týden asi ve středu už konečně LA, snad to tentokrát klapne. Jinak cca za měsíc, asi koncem března, bych chtěl prubnout aktuální maximálky, abych podle toho mohl doma adekvátně cvičit
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so únor 25, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
25.února sobota
Posilka doma
Rozcvička
20x klik
20x dřep
20x lehsed
20x kolíbka
Ring Dips
48x (10+10+10+10 (6+4)+8)
Shyby
33x (11x3)
Kliky v kruzích
2x10
KTE
3x7
Kettlebell cviky - 20kg
Around the Body - 2x10 (bez pauzy, 10x doleva+10x doprava = 1série)
Halo - 3x6 (6x doleva, 6x doprava = 1série)
Swings - 3x20
Pushpress
3x3x47
Snatch
- zkoušel jsem si pár opakování s 20kilama, tenhle cvik jsem nikdy nedělal, takže technika stála určitě za prd, ale třeba si ten cvik ve středu v Praze vyzkoušim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:44 am Předmět: |
|
|
Rameno pořád zlobí, takže dnešní trénink se ruší
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Rameno pořád zlobí, takže dnešní trénink se ruší |
Se te clovek nikdy nedocka, jak tak koukam :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|