Měli jste už někdo v období držení diety (sacharidové vlny) červenou stolici. Já jsem se toho trochu na záchodě lekl a všichni mi tvrděj že to je normál, že to jsou hemeroidy.
Měli jste už někdo v období držení diety (sacharidové vlny) červenou stolici. Já jsem se toho trochu na záchodě lekl a všichni mi tvrděj že to je normál, že to jsou hemeroidy.
Můžou být. A nebo to může být rakovina tlustého střeva. Je na tobě jestli zaskočíš k lékaři a nebo nad tím mávneš rukou.
Můžou být. A nebo to může být rakovina tlustého střeva. Je na tobě jestli zaskočíš k lékaři a nebo nad tím mávneš rukou.
Měl jsem to jednu dobu taky, pak to přestalo, tak jsem to neřešil.
Až se to objeví znovu, zajdu s tím někam.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
opravdu debata o hovne NE a ted vazne ... jelikoz ted jedu prednastaveny jidelnicek (cisty objem ) ktery sem si nechal sestavit a velice se navysil pocet tuku ktere denne davam o proti tomu jak sem jedl predtim ( spatne ) . vsiml sem si ze mi plavalo KOkino myslim si ze je to tim tukem ..ale je to teda spatne?? nebo je to normal? protoze predtim par let sem ve strave moc tuku nedaval a a naraz je jich asi moc .. zvykne si?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru