Stolice: Na co by jste se nikdy nezeptali (převzato)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stolice: Na co by jste se nikdy nezeptali (převzato)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Stolice: Na co by jste se nikdy nezeptali (převzato)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cocman

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 9:34 pm    Předmět: Re: sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Arnold1976 napsal:
Měli jste už někdo v období držení diety (sacharidové vlny) červenou stolici. Já jsem se toho trochu na záchodě lekl a všichni mi tvrděj že to je normál, že to jsou hemeroidy.

jj hemeroidy ma kazdej...s tim si nelam hlavu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 9:47 pm    Předmět: Re: sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Arnold1976 napsal:
Měli jste už někdo v období držení diety (sacharidové vlny) červenou stolici. Já jsem se toho trochu na záchodě lekl a všichni mi tvrděj že to je normál, že to jsou hemeroidy.

Můžou být. A nebo to může být rakovina tlustého střeva. Je na tobě jestli zaskočíš k lékaři a nebo nad tím mávneš rukou.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 10:53 pm    Předmět: Re: sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Arnold1976 napsal:

Můžou být. A nebo to může být rakovina tlustého střeva. Je na tobě jestli zaskočíš k lékaři a nebo nad tím mávneš rukou.

Měl jsem to jednu dobu taky, pak to přestalo, tak jsem to neřešil.
Až se to objeví znovu, zajdu s tím někam.
Michaalll

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 1:22 pm    Předmět: Re: sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Měl jsem to tak jako ty, byly to hemeroidy. Nemyslím, že je třeba hned strašit rakovinou, mi pomohl hemostop.
DeathFish

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opravdu debata o hovne NE a ted vazne ... jelikoz ted jedu prednastaveny jidelnicek (cisty objem ) ktery sem si nechal sestavit a velice se navysil pocet tuku ktere denne davam o proti tomu jak sem jedl predtim ( spatne ) . vsiml sem si ze mi plavalo KOkino myslim si ze je to tim tukem ..ale je to teda spatne?? nebo je to normal? protoze predtim par let sem ve strave moc tuku nedaval a a naraz je jich asi moc .. zvykne si?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Stolice: Na co by jste se nikdy nezeptali (převzato) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: