|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: so únor 11, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so únor 11, 2012 2:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so únor 11, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st únor 15, 2012 8:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 7:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
| aptor napsal: | Já si vždy akorát vzpomenu, jak to na jedné profi soutěži přehnal s inzulínem a tak ho museli odnést Takže já tyhle ty" borce "vůbec neřeším. Omlouvám se za můj, pro vás nesmyslnej vstup, ale každej máme nějakej názor, že? |
Muzes mi o tom napsat vic? Zajima me to, to se stalo na AC 93 ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Ano, mohlo to být tehdy, je to už dávno a určitě to jde nějak dohledat.
Psal o tom myslím Grek Zullak, že Paolovi on nebo někdo jiný už si přesně nepamatuji poradily nějakou dávku inzulínu těsně před vystoupením, asi pro rychlé doplnění glikogenu a on si toho vzal jednou tolik. Upadl do bezvědomí a bylo to komentováno" no jo vždyť je to Paol". Takže myslím, že ten chlapec to i tak dost přeháňel.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 5:18 pm Předmět: |
|
|
tak pokud me pamet neklame, tak tam v zadnym pripade neslo o inzulin, nybrz o lasix, coz je diuretikum..a jelikoz uz byl predtim asi dost vysusenej, tak dostal krece do celyho tela a museli ho doslova odnyst z podia, protoze se nemohl ani pohnout a docela asi trpel..
E. a ten lasix a tu davku mu pry poradil charles glass jestli si to dobre pamatuju..ze pry to zkousel poprve v zivote..
ale uplne presne uz to nevim..cetl jsem to kdysi davno ve SK, kde mel dillet svuj vlastni sloupek.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
Velka skoda, myslim ze sem cetl ze mel na te soutezi dost dobrou formu, nejake fotky z te souteze (nemyslim to jak ho odnasi a lezi na stole)??
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne ne únor 19, 2012 7:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Zkuste to někdo prosím dohledat, já si fakt myslím, že to byl ten inzulín,
protože mě to už tehdy připadalo úplně šílené. Ale klidně se mohu mílit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|