muj prvni jidelnicek na redukci vahy...rady prosim :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - muj prvni jidelnicek na redukci vahy...rady prosim :)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> muj prvni jidelnicek na redukci vahy...rady prosim :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Merrao

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, jeho jídelníček není špatný, nicméně já jsem pro maximalizaci jídelníčku.
Mě šlo jen o to tvé srovnávání. Já vím, že přebytek vlákniny také není dobrý ve stravě a není fajn jíst v každém jídle minimálně 10g vlákniny...nic není černobílé, jak jsi řekl, nic není dokonálé, ale vždy je něco lepší :) Přehánět se nemá s ničím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Mě šlo jen o to tvé srovnávání. Já vím, že přebytek vlákniny také není dobrý ve stravě a není fajn jíst v každém jídle minimálně 10g vlákniny...nic není černobílé, jak jsi řekl, nic není dokonálé, ale vždy je něco lepší :) Přehánět se nemá s ničím.

je pak spíš pravděpodobný , že někdo z kvalitního jídelníčku spadne občas k horší alternativě, než že by při špatným jídelníčku našel tu lepší. Takže maximalizovat a ať si pak hraje se svědomím každej sám ;)
Merrao

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsme za jedno. Někde jsem to vysvětlovala...sestavíš si jídelníček, kde jsou alternativy, a je dejmetomu 75%,...uděláš výjimku tady, tu a máš z toho 50% jídelák.
Smaozřejmě nikdy nic 100% není, ale hádat se pak o tom, jestli je lepší jablko nebo hruška...
LightHammer88

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:

Lidicky to ze krupicna kase je hloupost uz vim.. :) takze ladim tu ovesnou troska skorice dela zazraky premyslel sem i obyc kakau i to by mohlo pomoci. Rad si necham poradit co pridat nebo ubrat jak je v titulku je to muj 1 jidelnicek. Snazim se tu co nejvic nacist po forech at tady nebo jinde ale je to spousta informaci a nekdy bohuzel sou to hovadiny a to pro novacka je docela tezke obcas poznat co je co...
Merrao

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.varimezdrave.cz/recepty/kase-a-pudingy

Tohle je v rámci zdravé výživy. Krupičná kaše není žádné zlo, pokud se jí necpeš každý den. Beru to tak: proč do sebe házet OBYČEJNOU krupičnou kaši, dyž do sebe můžeš hodit něco, co ti dá víc.
Ve výživě sportovců je jeden fakt: ZŘÍDKA ti neublíží NIC. Když teď sním tabulku čokolády, nic mi to neudělá. S narůstající frekvencí už je to horší.
Zkrátka, ber to tak, že s ovesnými vločkami budeš mít menší procento sabotérství jídeláku, jak s krupicí.

P.S.: Nevím, jak je na tom kukuřičná mouka...moc lidí rádo kukuřici nemá, paleo strava proti ní rozhodně něco má, jen jsem si nezjišťovala co :) Takže v tomto neporadím. Zatím.
Ikee

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2012 9:11 am    Předmět: Kalorické tabulky Odpovědět s citátem

Projížděla jsem si ještě forum na ironfactoru a narazila jsem na tyhle kalorické tabulky, přišlo mi to zajímavý a mohlo by ti to při shazování pomoc, pokud budeš uvažovat o různých alternativách. Alespon uvidíš, co je menší zlo a naopak.

http://www.kaloricketabulky.cz/tabulka-potravin.php

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - muj prvni jidelnicek na redukci vahy...rady prosim :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: