|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merrao

|
Zaslal: so únor 18, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
Ano, jeho jídelníček není špatný, nicméně já jsem pro maximalizaci jídelníčku.
Mě šlo jen o to tvé srovnávání. Já vím, že přebytek vlákniny také není dobrý ve stravě a není fajn jíst v každém jídle minimálně 10g vlákniny...nic není černobílé, jak jsi řekl, nic není dokonálé, ale vždy je něco lepší :) Přehánět se nemá s ničím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 18, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Ano, jeho jídelníček není špatný, nicméně já jsem pro maximalizaci jídelníčku.
Mě šlo jen o to tvé srovnávání. Já vím, že přebytek vlákniny také není dobrý ve stravě a není fajn jíst v každém jídle minimálně 10g vlákniny...nic není černobílé, jak jsi řekl, nic není dokonálé, ale vždy je něco lepší :) Přehánět se nemá s ničím. |
je pak spíš pravděpodobný , že někdo z kvalitního jídelníčku spadne občas k horší alternativě, než že by při špatným jídelníčku našel tu lepší. Takže maximalizovat a ať si pak hraje se svědomím každej sám ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so únor 18, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
To jsme za jedno. Někde jsem to vysvětlovala...sestavíš si jídelníček, kde jsou alternativy, a je dejmetomu 75%,...uděláš výjimku tady, tu a máš z toho 50% jídelák.
Smaozřejmě nikdy nic 100% není, ale hádat se pak o tom, jestli je lepší jablko nebo hruška...
|
|
| nahoru |
|
 |
LightHammer88

|
Zaslal: so únor 18, 2012 10:18 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Ano, jeho jídelníček není špatný, nicméně já jsem pro maximalizaci jídelníčku.
Mě šlo jen o to tvé srovnávání. Já vím, že přebytek vlákniny také není dobrý ve stravě a není fajn jíst v každém jídle minimálně 10g vlákniny...nic není černobílé, jak jsi řekl, nic není dokonálé, ale vždy je něco lepší :) Přehánět se nemá s ničím. |
Lidicky to ze krupicna kase je hloupost uz vim.. :) takze ladim tu ovesnou troska skorice dela zazraky premyslel sem i obyc kakau i to by mohlo pomoci. Rad si necham poradit co pridat nebo ubrat jak je v titulku je to muj 1 jidelnicek. Snazim se tu co nejvic nacist po forech at tady nebo jinde ale je to spousta informaci a nekdy bohuzel sou to hovadiny a to pro novacka je docela tezke obcas poznat co je co... _________________ Cesta do pekla je dlážděna samými dobrými úmysly. ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so únor 18, 2012 10:28 am Předmět: |
|
|
http://www.varimezdrave.cz/recepty/kase-a-pudingy
Tohle je v rámci zdravé výživy. Krupičná kaše není žádné zlo, pokud se jí necpeš každý den. Beru to tak: proč do sebe házet OBYČEJNOU krupičnou kaši, dyž do sebe můžeš hodit něco, co ti dá víc.
Ve výživě sportovců je jeden fakt: ZŘÍDKA ti neublíží NIC. Když teď sním tabulku čokolády, nic mi to neudělá. S narůstající frekvencí už je to horší.
Zkrátka, ber to tak, že s ovesnými vločkami budeš mít menší procento sabotérství jídeláku, jak s krupicí.
P.S.: Nevím, jak je na tom kukuřičná mouka...moc lidí rádo kukuřici nemá, paleo strava proti ní rozhodně něco má, jen jsem si nezjišťovala co :) Takže v tomto neporadím. Zatím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|