1) Tak jako .. světovej rekord to není, ale když vezmete v úvahu, že jsem na těch 100 shybech strávil 20 minut (Můj PR mimochodem :D) a to jen proto, že jsem je nejel kippingem, tak bych řekl, že to docela ujde. Myslím, že by mi jinak zabrali tak polovinu času..
2) Ten snatch a overhead squat jsou svině, budu muset víc nastudovat techniku, tohle bylo fakt šílený.. Zbytek ušel
Snatch se ještě dá (já se zezačátku učil z polo, takže osou v první fázi posunout trochu dolu po stehnech nad kolena, a pak vyrazit.)
Až minulý trenink jsem zkoušel poprvé ze země, a je to taky paráda.
Ten OHS už je jiná liga no, chce to POŘÁDNĚ protahovat ramena, holeně a kotníky, prostě spodek, aby si mohl dobře dřepnout.
Já zezačátku nedřepnul na zem ani s osou, teď už 40kg v sériích, příště jdu na 50kg.
Hodně štěstí!!!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Proto se vše učím s nízkýma vahama a na technice budu opravdu dřít. OHS je sviňárna no, tam nejde ani tolik o tu váhu, ale jak jsem zkrácenej, tak se nedostanu ani na paralel, natož pod..
Každopádně mě to docela chytlo. Ten "silovej crossfit".. tzn. žádný skákání na bednu a podobný ptákoviny :D Občas kultíckej trénink a budu spokojenej
dík za koment :)
EDIT: Teda tím snatchem jsem myslel power snatch. O ten jsem se právě snažil a vycházel mi z toho normální snatch :D
Včera jsem byl na nuceném pobytu na chatě, takže posilovna nebyla. Nicméně jsem si aspoň pověsil hrazdu a zkoušel kipping a musim říct, že to neni až taková sranda, jak to na videu vypadá. Techniku jsem nezvládl a zase to tahal rukama. Však já se to ale naučim.
Dneska jsem vykoumal, že bych každý ráno mohl dát nějaký tréninčík na rozehřátí do nového dne, prostě abych nahnal krev do těla. Vypadá to asi takto:
300m na crossovým trenažeru
5 shybů (strict)
15 kliků
25 sed-lehů
25 dřepů
A takhle pár kol.. 4, 5 by mohlo stačit
Před chvílí jsem to zkoušel, krásně se u toho zahřál a zapotil, žádný stresy, pěkně klidný tempo
Taky mi konečně přišel nový mobil, takže až zase budu točit videa, tak ta kvalita nebude totálně na zblití
Příští měsíc dokoukpím švihadlo a zařadím ho do ranního tréninku. Chápu, že sousedi pod náma nebudou rádi, ale aspoň nezaspí do práce
No a večer posilka. Zkusím trénink trochu jinak. Malinko jsem se nechal inspirovat cocmanem (dík) a rozdělím si trénink do dvou částí - na sílu (DL,BP, dřep na 3 opáčka a podobně) a něco na staminu.. Takže zase večer :)
Jooo :D a ještě něco. Dneska jsem se po dlouhý době viděl v zrcadle a jak jsem zhubnul milana a na zbytku vršku, tak mam (vizuálně) dost nabouchaný nohy, to se mi líbí
Já za to ale nemůžu viděl jsem takový pořad, video, či co to vlastně je, o nr. 1 a 2 z crossfit games 2010.. A už to nešlo jinak. Taky chci být mašina, jak ti dva pánové .. mám to o stránku, bo dvě výš u prvního CF tréninku, kdyby tě to zajímalo
Nicméně to, co dělám já, neni tak úplně CF.. Do spousty cviků se asi v životě nepustim, páč mi přijde, že jsou k ho*nu :D Pojedu asi ve stylu vzpírání a powerliftingu, tam se mi ty cviky líbí všechny
1) Tak tady končí všechna legrace pánové :D
tak si uvědomuju, že podle CIZovy DL rovnice už chlapisko jsem, takže konec logu, bylo to tu s váma hezký
Natočil jsem třetí sérii DL.. Jsou ty záda ohnutý až moc, nebo je to v pohodě, když se jedná o 90% 1RM? Shodil jsem triko, aby šly ty záda líp vidět, určitě se nechci se svoji kostroformou předvádět zároveň jsem si ozkoušel kameru na novým founu, takže paráda :D
a ten zvuk při druhém opáčku vycházel z mých úst :)
2) Ty powercleany jsem se snažil dokončit s co nejlepší technikou, čas byl vedlejší. Už tomu asi začínám přicházet na kloub
Taky už chápu snatch. Já byl totiž v té přijímací části ve stoje a nedřepnul jsem si pod tu činku, to bylo špatně
OHS už neřešim, to stejně nemá cenu
3) odšmrdlat a domu. Na volný váhy už to nebylo.. Stejně mi přijdou po takovýchle trénincích spíš kontraprodukrivní
V tomhle nejsem moc odbornik, ale ty zada ohnes vzdy v uplne pocatecni fazi cviku a myslim, ze to bude tim, ze mas slaby stred tela a mozna i nohy a nedokazes je poradne zapojit.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Taky se mi zdá, že to taháš celý jenom zádama... Zadek ti vždycky na začátku opakování vystřelí nahoru.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru