K tomu bych dodal, že Lukáš Konečný je pověstný lámáním žeber :)
Zápas nuda, možná kdyby boxoval nějakej Kličko s tím vysokým finem Helnesiusem. Ve srovnání s Vitalij vs Lenox tak o tři třídy horší..
No to bysme se aspoň dočkali KO
Helenius mi dřív byl relativně sympatickej, ale po tom co předvedl nebo spíš nepředvedl naposled už mě moc nezajímá. Přijde mi jako hadrovej panák, vypadá jako socka po 30 letech na fetu. Ten by šel
tak jsem napočítal cca 5 bouchnutí do kličkovy hlavy za zápas (z toho 2x lehký zvedák)... černoch dostal cca 5 bouchnutí do xichtu za kolo... na body u mě 140:15...
Mas vobec ponatie, ako sa boduje?
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zaslal: ne únor 19, 2012 10:41 am Předmět: Klitschko
r@mbo napsal:
matejkorvin napsal:
mr. judge, tych PAR HAKOV od ktorych mal vitalij cervene rebra na oboch stranach by si mohol tiez zapocitat
tam je to za minimum bodů (myslím čtvrt bod) pač střed těla maj boxéři ocelovej a v podstatě nezranitelnej (a proto si ho taky ani nekrejou) a jen blbej boxer plejtvá energii na atakování této partie - jak jsem říkal minimum bodů, soupeře to vůbec nerozhodí a ještě tam útočník čumí aby masíroval správný žebro a nahoře přitom dostává přes držku
Když ti kolo za kolem otékají orgány a dýchá a uhýbá se ti skrz tu bolest stále huř, tak to vlastně nic není,co?
Tak som zaspal
Pozrel som si teraz nejaky zaznam, nie vsak komúpletny a v horsej kvalite..
Ano, Chisora prekvapil, ale zas to k.o. v 8. kole co sluboval sa nekonalo :) A je to asi naozaj blbec, po tom, co navyvadzal s oboma bratmi a nakoniec s Hayem...hanba.
Jsem nevěděl, že Tamagochi dokáže natáčet videa... Včera box pěknej, Chisoru mám za velkou tlučhubu, ale ustál celých 12 kol a ne jen kvůli postávání v ringu, takže souboj nad moje očekávání.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru