gainer po běhu? ano či ne

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - gainer po běhu? ano či ne  Úvodní stránka -> Začátečníci -> gainer po běhu? ano či ne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
babelgen

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2012 7:44 pm    Předmět: gainer po běhu? ano či ne Odpovědět s citátem

Zdravim  chodím do posilky 2x týdně podle s trénink s Plánem.. + minimálně 3x v týdnu v netréningové dny (v ty dny které nejsem v posilce)chodím běhat na vytrvalost + si beru carnitin abych něco schodil... co se týče jídla mam nastudováno a držím si bílkoviny pomocí tvarohu mléka a proteináku a vyhýbám se jídlům ne moc vhodným..:) tak nějak si to držím
To mám vyřešené… 
schodit pro mě znamená vyrýsovat.. cca 4kg dolu...

moje otázka je když chci schodit mám si po uběhnutí 6-10 km (30-50min běhu) vzít gainer když chci hubnout? (já vim že hubnutí a gainer si odporujou ale zase vim že gainer je dobrý na regeneraci + rychlý přísun živin

takže po běhu když chci hubnout brát či nebrat gainer? pokud ne mam si brát po běhu něco? :)

předem díky moc za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kuše

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

snažím se taky zhubnout, po tréninku v posilce nic neberu (po 30 minutách banány (y)), po běhání (odpoledne) jím až hodinu po a jenom bílkoviny + zelenina.... pomalu ale jde to :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: