|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: út únor 21, 2012 7:26 am Předmět: |
|
|
| Adaman napsal: | já koncem měsíce udělám novou, tohle byla spíš taková ukázka vaskularity |
... zkus nějakou bez mísy ... jinak hezký
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Adaman
|
Zaslal: út únor 21, 2012 11:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
jak má spocený slipy z pumpování :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Adaman
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
třeba já :)) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
ty se nefotíš ani neposiluješ... nemáš přeci zájem o nepotřebné svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
občas udělám foto .) ale poslední aktuálku mám nějak z března/dubna 2011 a posiluju, ale ne v posilovně čínkama,) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
Adamane, neviem koľko si v minulosti makal, alebo koľko si tam teraz toho začal posielať, alebo nie, je mi to jedno, jedno je však isté, vyzerá to, že Ti bola nadelená neskutočná genetika (v zmysle tenulinká koža, miera vaskularity atd.) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Adamane, neviem koľko si v minulosti makal, alebo koľko si tam teraz toho začal posielať, alebo nie, je mi to jedno , jedno je však isté, vyzerá to, že Ti bola nadelená neskutočná genetika (v zmysle tenulinká koža, miera vaskularity atd.) |
Sak vidis ten modrak na stehne ne ? Tim stejne jako turakam neznevazuju formu, i se sypkou je hodne dobra... ikdyz tem kecum okolo s necvicenim neverim... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
Ať si dělá, co chce ... pokud to není člověk, co závodí a sype tam, kde je to zákázané, tak je to čistě jeho věc. Formu má lepší, než já. Jeho žíly na noze mu závidím, tak není co řešit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Adaman
|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Turakam napsal: | | Adamane, neviem koľko si v minulosti makal, alebo koľko si tam teraz toho začal posielať, alebo nie, je mi to jedno , jedno je však isté, vyzerá to, že Ti bola nadelená neskutočná genetika (v zmysle tenulinká koža, miera vaskularity atd.) |
Sak vidis ten modrak na stehne ne ? Tim stejne jako turakam neznevazuju formu, i se sypkou je hodne dobra... ikdyz tem kecum okolo s necvicenim neverim... |
Ten modrák je z těžkých přítahů :) Vážně to není ze sypačky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
Adaman nemal si nahodou pred paru rokmi nick flame1 ? _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | Prasopes. napsal: | | jak má spocený slipy z pumpování :D |
a kdo to z chlapů před focením nedělá? |
ja, z 90% rano pred snidani
|
|
| nahoru |
|
 |
Adaman
|
Zaslal: út únor 21, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|