Zaslal: út únor 21, 2012 10:07 am Předmět: Předsazená hlava
Ahoj rád bych se zeptal jak řešit problém s předsazenou hlavou protože tento problém mě velmi trápí. Nevím jestli to totiž vyřešit posílením mezilopatkových svalů popřípadě cviky na krk. Za každou radu všem mockrát díky :))
hoy, tohle je urcite otazka na doktora.. tady ti nikdo spolehlive neporadi.. nevim jak se tomu doktoroj rika ted.. ( ortoped? ) . Casto to bejva spatnym drzenim tela a sezenim u kompu... da se to docela slusne napravit.Nejdriv ti ten krk rozhejbe, narovna jak ma bejt a necha ho,aby si sednul jak ma vypadat .. a budes k nemu jednou za cas chodit,mozna ti da naky cviceni k tomu.. a ono se to srovna.
_________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
V tom případě pokud by mi alespon nekdo mohl doporučit cviky na ty mezilopatkové svaly zkusil bych to zatím alespon touto formou. Každopádně děkuju :))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru