|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sinky
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:16 pm Předmět: Technika bench-pressu |
|
|
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně správné techniky benchpressu. Snažím se vše provádět tak, jak se jen můžu dočíst, tj. spouštět činku na bradavky, nedělat prudké pohyby, nechat si podávat činku ze stojanů, úchop o něco širší než ramena.. Ale stále mi tento cvik nestimuluje prsní sval, pouze přichází bolest ramen. Může mi někdo prosím poradit v čem dělám chybu? Předem díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petr616
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
Tahle ti nikdo neporadi v cem delas chybum, bud se sem hod video a nebo tomu proste nech cas, ja jsem stim na zacatku taky asi mesic bojoval....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Tahle ti nikdo neporadi v cem delas chybum, bud se sem hod video a nebo tomu proste nech cas, ja jsem stim na zacatku taky asi mesic bojoval .... |
To mas namyslis ty tve pul opakovani na multipressu? Jojo to musel byt boj _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Mozna to bude tim, ze mas podstatne slabsi ramena a tudiz "nestihaj".
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | petr616 napsal: | | Tahle ti nikdo neporadi v cem delas chybum, bud se sem hod video a nebo tomu proste nech cas, ja jsem stim na zacatku taky asi mesic bojoval .... |
To mas namyslis ty tve pul opakovani na multipressu? Jojo to musel byt boj |
Chapu, ze ses urcite strasne rad, ze mas dalsi prispevek, stejne hodnotny jako asi 80% vsech co mas na konte. ale muzu te ubecpecit ze tebe bych si dal i na volne a to se na volnej dostanu tak 20 treninku rocne
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Náhodou jestli se naučil technicky správnej bench za měsíc, je to supertalent. Bych se od něj snad i nechal trénovat. |
Ja myslim, ze pokud ses to nenaucil za 9 let, tak uz bych se na to mozna vysral a sel sazet sportku, tam mas aspon neakou sanci ze to dobre dopadne
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Draper napsal: | | petr616 napsal: | | Tahle ti nikdo neporadi v cem delas chybum, bud se sem hod video a nebo tomu proste nech cas, ja jsem stim na zacatku taky asi mesic bojoval .... |
To mas namyslis ty tve pul opakovani na multipressu? Jojo to musel byt boj |
Chapu, ze ses urcite strasne rad, ze mas dalsi prispevek, stejne hodnotny jako asi 80% vsech co mas na konte. ale muzu te ubecpecit ze tebe bych si dal i na volne a to se na volnej dostanu tak 20 treninku rocne |
Strasne jsem se tesil na tvoji sofistikovanou odpoved, kterou me tu totalne prirazis k zemi
(A mam dalsi prispevek, jupiiii ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Jeste jeden a mas 13900 presne ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 11:55 pm Předmět: Re: Technika bench-pressu |
|
|
| Sinky napsal: | | Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně správné techniky benchpressu. Snažím se vše provádět tak, jak se jen můžu dočíst, tj. spouštět činku na bradavky, nedělat prudké pohyby, nechat si podávat činku ze stojanů, úchop o něco širší než ramena.. Ale stále mi tento cvik nestimuluje prsní sval, pouze přichází bolest ramen. Může mi někdo prosím poradit v čem dělám chybu? Předem díky :) |
Video by asi nebylo od věci.
Pokud si necháváš podávat činku ze stojanů, tak si buď super borec zvedající šílené váhy a nebo plejtváš něčí čas. V klidu si jí vyndej sám sám.
Existuje velké množství drah, hodně možností jak naklopit lokty. Hodně možností do jaké míry mostovat. Bude to asi na tobě aby jsi si vyzkoušel jestli ti vyhovuje šikmá dráha kdy ti jde činka z bradavek nad hlavu a nebo přímá kdy je činka stále nad bravkami. Ty si musíš vyzkoušet jestli ti vyhovují lokty dále a nebo blíže u těla (lokty blíže u těla mají lidé které z benche bolí ramena (ne svaly, ale klouby)). Ty si musíš říci jestli mostovat a pokud ano, nakolik se prohnout. Jinými slovy, vyzkoušej si co ti vyhovuje. Neexistuje jedna jediná správná technika benche.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sinky
|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:11 am Předmět: Re: Technika bench-pressu |
|
|
| Mablung napsal: | | Sinky napsal: | | Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně správné techniky benchpressu. Snažím se vše provádět tak, jak se jen můžu dočíst, tj. spouštět činku na bradavky, nedělat prudké pohyby, nechat si podávat činku ze stojanů, úchop o něco širší než ramena.. Ale stále mi tento cvik nestimuluje prsní sval, pouze přichází bolest ramen. Může mi někdo prosím poradit v čem dělám chybu? Předem díky :) |
Video by asi nebylo od věci.
Pokud si necháváš podávat činku ze stojanů, tak si buď super borec zvedající šílené váhy a nebo plejtváš něčí čas. V klidu si jí vyndej sám sám.
Existuje velké množství drah, hodně možností jak naklopit lokty. Hodně možností do jaké míry mostovat. Bude to asi na tobě aby jsi si vyzkoušel jestli ti vyhovuje šikmá dráha kdy ti jde činka z bradavek nad hlavu a nebo přímá kdy je činka stále nad bravkami. Ty si musíš vyzkoušet jestli ti vyhovují lokty dále a nebo blíže u těla (lokty blíže u těla mají lidé které z benche bolí ramena (ne svaly, ale klouby)). Ty si musíš říci jestli mostovat a pokud ano, nakolik se prohnout. Jinými slovy, vyzkoušej si co ti vyhovuje. Neexistuje jedna jediná správná technika benche. |
Takže se tím musím prokousat... Jen jsem myslel, že jsou nějaký hrubý chyby, který lidi často dělaj... Každopádně díky za snahu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|