|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
A ty běháš sprinty, dlouhý běhy, technický disciplíny nebo jak? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Dejvid007 napsal: |
Ustinove
Tak mi teda ukaž,jak by měl vypadat nějaký smysluplný trenink na moje aktivity a postavu.Zdůraznuji,že chci aby vše bylo v posilce s činkami základními věcmi.díky |
nejsem odbornik na atletiku, ale z videi na youtube vim, te pramlo atletu se venuje rozpazkam na hrudnik, ale videl jsme je delat shyby, mrtve tahy, premisteni, trhy, push presy, skakat na bednu, cvicit proti odporu s bandama a gumama
najdi si treba treningove video k "300"
pokud by jsi chtel ciste objemove treningy, tak bych doporucil asi BEARA od cizopasnika nebo KORTEHO podle freimena
ale nejspis pro tebe nebudou vhodne kvuli atletice
a mimochodem, jakou ze to mas tu stravu? |
snídaně: ovesné kaše,jogurt bílý,chléb se šunkou
svačina:sýr cottage+chléb+banán
oběd:jak kdy,prostě nějaké kuře,hovězí,vepřový+brambory,rýže..co se nabídne.
svačina 1:musli s jogurtem
svačina 2:tvaroh
trenink v posilce:po posilování gainer
večeře:bud něco zbyde,nebo tunák...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | A ty běháš sprinty, dlouhý běhy, technický disciplíny nebo jak? |
běhám 400m a kratší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Dejvid007 napsal: |
večeře:bud něco zbyde,nebo tunák... |
teorie je to dobra, ale me zajima, co jsi mel konkretne vcera a dneska (a pokud to neni prehnane prani, tak i mnozstvi a cas) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Dejvid007 napsal: |
teorie je to dobra, ale me zajima, co jsi mel konkretne vcera a dneska (a pokud to neni prehnane prani, tak i mnozstvi a cas) |
No ale já vážně se to takhle snažim dodržovat..dnes jsem zatim měl...lehce plný talíř ovesné kaše+jogurt a chléb se šunkou a asi před hodinou a něco jsem měl cottage s chlebem,a ted mamka peče kuře..a včera víceméně to samý..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Dejvid007 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Dejvid007 napsal: |
teorie je to dobra, ale me zajima, co jsi mel konkretne vcera a dneska (a pokud to neni prehnane prani, tak i mnozstvi a cas) |
No ale já vážně se to takhle snažim dodržovat..dnes jsem zatim měl...lehce plný talíř ovesné kaše+jogurt a chléb se šunkou a asi před hodinou a něco jsem měl cottage s chlebem,a ted mamka peče kuře..a včera víceméně to samý.. |
konkretne, ne vicemene
apropos,mas spocitano, kolik je v tom tvem jidelnicku denne bilkovin, sachru a tuku? aspon na desitky gramu? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Dejvid007 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Dejvid007 napsal: |
No ale já vážně se to takhle snažim dodržovat..dnes jsem zatim měl...lehce plný talíř ovesné kaše+jogurt a chléb se šunkou a asi před hodinou a něco jsem měl cottage s chlebem,a ted mamka peče kuře..a včera víceméně to samý.. |
konkretne, ne vicemene
apropos,mas spocitano, kolik je v tom tvem jidelnicku denne bilkovin, sachru a tuku? aspon na desitky gramu? |
no to nemám..ale já bych spíš potřeboval poradit s tim treninkem..jestli opravdu naberu nějakou svalovou hmotu..co je na tom treninku špatně?prosím
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Dejvid007 napsal: | ¨
no to nemám..ale já bych spíš potřeboval poradit s tim treninkem..jestli opravdu naberu nějakou svalovou hmotu..co je na tom treninku špatně?prosím |
doprdele proc nemuzes pochopit, ze v posilovne muzes treba chcipnout, ale nebufde to k nicemu, pokud nemas v cajku jidlo???
postnu clanek, precti a pak se ptej http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Dejvid007 napsal: | ¨
no to nemám..ale já bych spíš potřeboval poradit s tim treninkem..jestli opravdu naberu nějakou svalovou hmotu..co je na tom treninku špatně?prosím |
doprdele proc nemuzes pochopit, ze v posilovne muzes treba chcipnout, ale nebufde to k nicemu, pokud nemas v cajku jidlo???
postnu clanek, precti a pak se ptej http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html |
No v poho poho.Já se jen ptám...Tak mi pls řekni co bych měl do toho jídelníčku jak jsem ti psal zařadit?A pak ten trenink jestli je tak smysluplně postavenej?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 25, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
jojo já vim,ale já chci vědět,jestli ten můj treninkový plán je aspon trochu dobrý?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 25, 2012 1:36 pm Předmět: |
|
|
nebavime diskutovat s nekym, kdo nemysli trening vazne ani natolik, aby si precetl par stranek
apropos, psal jsem mu, ze nema cenu cvicit takovou zhovadilost a asi ho to nezajima, nebo vazne nevim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|