|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: so únor 25, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
uz me serete s tim chcanim na vysokofrekvencni splity, to ze cizo tady na tom dela vysledky a vy vsichni jste z toho posrani protoze doufate ze jednou v zivote budete vypadat jako on ( ne nebudete ) .. mezi dobre poskladanym a promyslenym nizkofrekvencnim splitem a vysokofrekvencnim splitem nevidim nejaky zasadnejsi rozdil v rozvoji svalove hmoty nebo sily, uz se vzpamatujte
jinak pro porovnani panove
jak sem vypadal kdyz sem cvicil nizkofrekvencni split vsichni vite a neco sem vam ted fotnul kdyz cvicim ten hrozny vysokofrekvencni split
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 25, 2012 2:12 pm Předmět: |
|
|
hele brouku, ale delas u toho atletiku 4x tydne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 25, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nebavime diskutovat s nekym, kdo nemysli trening vazne ani natolik, aby si precetl par stranek
apropos, psal jsem mu, ze nema cenu cvicit takovou zhovadilost a asi ho to nezajima, nebo vazne nevim |
Jsem myslel, že to vzdáš o stránku dřív Obdivuju tvoje nervy na "házení perel sviním"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: so únor 25, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Peter Ustinov napsal: | nebavime diskutovat s nekym, kdo nemysli trening vazne ani natolik, aby si precetl par stranek
apropos, psal jsem mu, ze nema cenu cvicit takovou zhovadilost a asi ho to nezajima, nebo vazne nevim |
Jsem myslel, že to vzdáš o stránku dřív Obdivuju tvoje nervy na "házení perel sviním" |
Jdi do piče!díky za rady zmrdi
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 25, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|