Zaslal: st únor 22, 2012 12:09 pm Předmět: 22/2/2012
maximálky - celkem 3 pokusy jako na "závodech", zátěž pouze nahoru...
Clean (do dřepu) 102kg (na 107kg 2 nepovedené pokusy)
Benč 112kg :-) (na 117kg 2 nepovedené)
OHS 87kg
Už před tréninkem jsem se cítil, dost "zbitej" a po těch výkonech to přidalo i na psychice .-)
Spokojenej jsem akorát s OHS, tam by to možná šlo ještě výš. Dnešní trénink potvrdil, že musím ještě stovky cleanů naházet, než budu mít v technice "jistotu". A týká se to i dalších cviků. síla horní části těla taky má co dohánět. Aspoň se nebudu v příštích letech nudit .-)
Zaslal: st únor 22, 2012 1:08 pm Předmět: Re: 22/2/2012
OHS 87 je podle mě super výkon. Děláš to tak, že uděláš trh ze země a jakmile je činka nad hlavou, jdeš do dřepu a hned nahoru, a nebo činku trhneš nad hlavu, chvíli počkáš a jdeš do dřepu, kde taky chvíli vydržíš a jdeš nahoru?
Já prostě nevím, jakým způsobem se naučit navyšovat ty váhy. Trh mě problém nedělá, ale OHS v sériích o 3-4-5op pak už jo. A mít nad sebou 87kg si nedovedu představit, i když bych se k tomu rád dopracoval. Zatím jsem na max. 50kg OHS v sériích, ale musím se hodně soustředit, nemůžu si dovolit aby mi činka spadla na zem (to je taky problém..).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zaslal: st únor 22, 2012 4:12 pm Předmět: Re: 22/2/2012
Frozz. napsal:
OHS 87 je podle mě super výkon. Děláš to tak, že uděláš trh ze země a jakmile je činka nad hlavou, jdeš do dřepu a hned nahoru, a nebo činku trhneš nad hlavu, chvíli počkáš a jdeš do dřepu, kde taky chvíli vydržíš a jdeš nahoru?
Já prostě nevím, jakým způsobem se naučit navyšovat ty váhy. Trh mě problém nedělá, ale OHS v sériích o 3-4-5op pak už jo. A mít nad sebou 87kg si nedovedu představit, i když bych se k tomu rád dopracoval. Zatím jsem na max. 50kg OHS v sériích, ale musím se hodně soustředit, nemůžu si dovolit aby mi činka spadla na zem (to je taky problém..).
V tomto případě jsem šel jerk z ramen a pokud bych šel silový trénink s OHS tak bych to dělal stejně. Ve WOD, když jedu S 52-62kg, to trhnu. To je jasné ...
Hele doporučil bych, sám to vkládám, výdrže a chůzi s činkou, je to obrovská práce pro celý trup a přijde mi to super pro stabilizaci.
Zaslal: st únor 22, 2012 5:02 pm Předmět: Re: 22/2/2012
Díky, stabilita a střed těla není vůbec problém, ale spíš to udržení činky na sebou. No budu to ještě pořádně trénovat, ten OHS nedělám dlouho a ono to "chvíli" zabere, než se to člověk pořádně naučí, přece jenom je to jeden z nejkomplexnějších cviků.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zaslal: st únor 22, 2012 7:31 pm Předmět: Re: 22/2/2012
Frozz. napsal:
Díky, stabilita a střed těla není vůbec problém, ale spíš to udržení činky na sebou. No budu to ještě pořádně trénovat, ten OHS nedělám dlouho a ono to "chvíli" zabere, než se to člověk pořádně naučí, přece jenom je to jeden z nejkomplexnějších cviků.
masakr je, že je zaregistrováno 50 tis. lidí !!!
Když jsem to poslal, byl jsem v Evropě na 444. místě s dalšími asi 150 lidmi z zatím poslaných cca 2000 .-) (pro Evropu)
Too chození s činkou nad hlavou? TO musím vyzkoušet.
A jinak 7 minut burpess je 1. kvalifikační workout na CG? Dát přes 100 je podle mě obrovský výkon.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru