ja kdyz nemel do zacatku silu a byl na to sam, tak jsem si dal pod sebe zidli a shyboval s nohama volne polozenyma na ni a tema jsem lehce tlacil do zidle a tim si steloval zatez... po mesici sem uz dokazal shybovat bez ni...
ja kdyz nemel do zacatku silu a byl na to sam, tak jsem si dal pod sebe zidli a shyboval s nohama volne polozenyma na ni a tema jsem lehce tlacil do zidle a tim si steloval zatez... po mesici sem uz dokazal shybovat bez ni...
No asi to tak dopadne, nicmene jsem chtel zaexperimentovat s benchem a drepem, na MP by stim slo delat veci, tam uz to clovek nejak chytne vzdycky... (byly by potreba 2ks, zalezelo by na cene).
No v ameru to asi prodavaj v kazdym fitness shopu, nechapu ze u nas to jeste neni dostupny, hlavne ze se porad prodavaj takovy ty pruzinovy nesmysly to fakt nechapu
Za 200 jeden, to je krasna cena...
No objednavat z USA urcite nebudu, za a) se me nechce davat tolik b) verim ze to snad nekde v CR sezenu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru