|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
octaviavrs

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 8:00 pm Předmět: Co koupit, pangamin nebo B-komplex ? |
|
|
duvod je zlepseni chuti k jidlu, popripade vase zkusenosti a kde a co koupit, diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
duke.dukem
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Sice nevim, jestli to zvysi chut k jidlu (ja nic takoveho nepocitoval), ale pokud vit. B, tak doporucuji klasiku od Zentivy B-komplex forte sklenena lahvicka se 100 draze za cca 140 Kc. V kazde kvalitnejsi lekarne....
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
wkxxx

|
Zaslal: po únor 27, 2012 2:07 am Předmět: |
|
|
vysokoproteinovy gainer od Ultimete sport nutrition. peckovýýýý. Hyperbolic Mass od USN. zbytocne tam nie je vela sacharidov ako inde, k tomu kvalitny protak a mas skoro secko, co potrebujes. este si kum od nich MultiPlex Sport aby si mal vitaminy a minerali a bude to ok. A nie pangaminy, co siiii :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
Zaslal: po únor 27, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
B-komplex jsem nikdy nezkoušel, takže nevim, ale klasiku pangamin používám, zvlášť teď když mám jídla víc než jsem kdy měl. Pro mě je celkem problém dát ke snídani 70g vloček, ale když dám po snídani pangamin přijde mi, že to natrávim rychleji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po únor 27, 2012 8:20 am Předmět: |
|
|
| wkxxx napsal: | | vysokoproteinovy gainer od Ultimete sport nutrition. peckovýýýý. Hyperbolic Mass od USN. zbytocne tam nie je vela sacharidov ako inde, k tomu kvalitny protak a mas skoro secko, co potrebujes. este si kum od nich MultiPlex Sport aby si mal vitaminy a minerali a bude to ok. A nie pangaminy, co siiii :D :D |
Právě jsem projela 6 topiců a všude si něco doporučoval od USN, vitamínama počínaje a kreatinem konče. Ti snad za to platí ne??
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po únor 27, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
| wkxxx napsal: | | vysokoproteinovy gainer od Ultimete sport nutrition. peckovýýýý. Hyperbolic Mass od USN. zbytocne tam nie je vela sacharidov ako inde, k tomu kvalitny protak a mas skoro secko, co potrebujes. este si kum od nich MultiPlex Sport aby si mal vitaminy a minerali a bude to ok. A nie pangaminy, co siiii :D :D |
A neotravuj pořád s USN, měl jsi vůbec někdy jinou značku že to všude cpeš?!
Gainer ti zvýší chuť k jídlu? Nebo tenhle je k tomu nějak speciálně upraven? Chce vitamíny B pro zvýšení chuti k jídlu...omg
Zkus pangamin třeba 5 kapslí vždycky s jídlem cca 4x denně a pokud nic tak přidáš i B-forte a je to, může to být i generika, u vitamínů je to jedno, levnější vyhrává, myslím že nějaký Bčka jsou ve vločkách ale ty samy zasytí dost :D Já mám po B-forte vždycky afty, už asi 6x vypozorováno, takže jím jen obyč pangamin, a v dietě teda nic moc, pořád bych žral, zlaté čínské zelí co mě zachraňuje
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
octaviavrs

|
Zaslal: po únor 27, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
dekuji za info, hned je clovek chytrejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostič
|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Jez dobré jídlo a začne ti chutnat více .-) Na jídle se člověk nesmí odbývat a musí ho dělat s láskou...Pak šmakuje! _________________ Ride hard, die free...
|
|
| nahoru |
|
 |
wkxxx

|
Zaslal: út březen 06, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
vyskusal som vela značiek, nie lacnych. tu kazdy sa pyta, tak odporucam, a najlepsie mi fungovali veci od USN, okrem toho este PEAK performance. co je na tom zle ze chcem poradit. Komu sa to nepaci, tak nech nekomentuje moje prispevky, pepíci blbí...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|