Co koupit, pangamin nebo B-komplex ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co koupit, pangamin nebo B-komplex ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Co koupit, pangamin nebo B-komplex ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
octaviavrs

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2012 8:00 pm    Předmět: Co koupit, pangamin nebo B-komplex ? Odpovědět s citátem

duvod je zlepseni chuti k jidlu, popripade vase zkusenosti a kde a co koupit, diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duke.dukem

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice nevim, jestli to zvysi chut k jidlu (ja nic takoveho nepocitoval), ale pokud vit. B, tak doporucuji klasiku od Zentivy B-komplex forte sklenena lahvicka se 100 draze za cca 140 Kc. V kazde kvalitnejsi lekarne....
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus hulit
wkxxx

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 2:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vysokoproteinovy gainer od Ultimete sport nutrition. peckovýýýý. Hyperbolic Mass od USN. zbytocne tam nie je vela sacharidov ako inde, k tomu kvalitny protak a mas skoro secko, co potrebujes. este si kum od nich MultiPlex Sport aby si mal vitaminy a minerali a bude to ok. A nie pangaminy, co siiii :D :D
TS

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

B-komplex jsem nikdy nezkoušel, takže nevim, ale klasiku pangamin používám, zvlášť teď když mám jídla víc než jsem kdy měl. Pro mě je celkem problém dát ke snídani 70g vloček, ale když dám po snídani pangamin přijde mi, že to natrávim rychleji.
Ikee

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wkxxx napsal:
vysokoproteinovy gainer od Ultimete sport nutrition. peckovýýýý. Hyperbolic Mass od USN. zbytocne tam nie je vela sacharidov ako inde, k tomu kvalitny protak a mas skoro secko, co potrebujes. este si kum od nich MultiPlex Sport aby si mal vitaminy a minerali a bude to ok. A nie pangaminy, co siiii :D :D

Právě jsem projela 6 topiců a všude si něco doporučoval od USN, vitamínama počínaje a kreatinem konče. Ti snad za to platí ne??
Shadoww

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pangamin i b-komplex stojí pár korun a oboje má své opodstatnění, nevidím důvod proč nekoupit oboje
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď beru B-complex a žeru po tom jako divej
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wkxxx napsal:

A neotravuj pořád s USN, měl jsi vůbec někdy jinou značku že to všude cpeš?!

Gainer ti zvýší chuť k jídlu? Nebo tenhle je k tomu nějak speciálně upraven? Chce vitamíny B pro zvýšení chuti k jídlu...omg

Zkus pangamin třeba 5 kapslí vždycky s jídlem cca 4x denně a pokud nic tak přidáš i B-forte a je to, může to být i generika, u vitamínů je to jedno, levnější vyhrává, myslím že nějaký Bčka jsou ve vločkách ale ty samy zasytí dost :D Já mám po B-forte vždycky afty, už asi 6x vypozorováno, takže jím jen obyč pangamin, a v dietě teda nic moc, pořád bych žral, zlaté čínské zelí co mě zachraňuje
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dejte tomu vocasovi s USN někdo ban, je to jen nick na reklamu!
octaviavrs

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dekuji za info, hned je clovek chytrejsi
Rostič

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jez dobré jídlo a začne ti chutnat více .-) Na jídle se člověk nesmí odbývat a musí ho dělat s láskou...Pak šmakuje!
wkxxx

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyskusal som vela značiek, nie lacnych. tu kazdy sa pyta, tak odporucam, a najlepsie mi fungovali veci od USN, okrem toho este PEAK performance. co je na tom zle ze chcem poradit. Komu sa to nepaci, tak nech nekomentuje moje prispevky, pepíci blbí...

Rychle na stránku:

Přejdi na: