|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Mamba
|
Zaslal: so únor 18, 2012 5:28 pm Předmět: Doporučtě nějaké kvalitní vitamíny |
|
|
Celkem mě do oka padlo ABC Spektrum. Co používáte vy? Máte nějaký tip, kde je poměr kvalita/cena vyrovnaný?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nemuke

|
Zaslal: so únor 18, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že ty V44 forte od Extrifitu vypadají solidně
|
|
| nahoru |
|
 |
dandík
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so únor 18, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
| nemuke napsal: | Myslím, že ty V44 forte od Extrifitu vypadají solidně |
Bohužel jenom vypadají, naopak Nexgen od Reflexu je špička, ale to je jiná liga
Doufám, že je tu respektována svoboda slova, jinak odvolávám co jsem řekl a ani babičku jsem nečetl
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Mamba
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
wkxxx

|
Zaslal: po únor 27, 2012 1:58 am Předmět: |
|
|
zlozenim je najlpesie MultiPlex Sport od znacky USN....a v tablete najdes to, co aj na etikete :)
|
|
| nahoru |
|
 |
LightHammer88

|
Zaslal: po únor 27, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
| wkxxx napsal: | | zlozenim je najlpesie MultiPlex Sport od znacky USN....a v tablete najdes to, co aj na etikete :) |
Ty delas u USN?
Jinak vyzkouseno mam rano V44 extrifit / vecer GS Extra Strong Multivitamin.... GSko je za cca 300kc a V44 kolem 400kč vydrzi oba 2 metry. _________________ Cesta do pekla je dlážděna samými dobrými úmysly. ..
|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
Zaslal: po únor 27, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po únor 27, 2012 2:56 pm Předmět: |
|
|
Beru One a Daily od biotechu nebo tak nějak se jmenuje, za ty prachy to jde, jinak céčko samostatně a občas nějaký antioxidanty před spaním, občas zeleninu a vyjímečně ovoce
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po únor 27, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
Dobře že to tam píšou, nebo by bylo lepší kdyby to tam nepsali?
Ještě že jsi nezkusil Animalpak :) to by tě mohlo snad i zabít...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 27, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po únor 27, 2012 3:04 pm Předmět: |
|
|
S tím souhlasím, téhle značky bych se nebál, jde dost nahoru :)) aspoň podle Assaultu a Reconu a Combatu. Ale ta cena je dost za vitamínky, na to že ten obsah je napsán že je na 6 kapslí. Na 1-2 měs za 7 stovek, moc peněěěz
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 27, 2012 3:06 pm Předmět: |
|
|
To je priplatek za kvalitu :) (to plati obecne pro tuhle znacku) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po únor 27, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | To je priplatek za kvalitu :) (to plati obecne pro tuhle znacku) |
Mě ta cena přišla vždycky v pohodě, 900 za protein, 750 za assault i recon, nějaký extra příplatek bych tam neviděl, to je srovnatelné s konkurencí jako je třeba Scitec který je možná snad i dražší, tedy kromě těch vitamínů nebo jejich spalovače u MP. Sice je toho proteinu jen 1800g ale i tak to vychází snad levnějc než např. extrishit.
|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
Zaslal: po únor 27, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: |
Dobře že to tam píšou, nebo by bylo lepší kdyby to tam nepsali?
Ještě že jsi nezkusil Animalpak :) to by tě mohlo snad i zabít... |
Spíš se mi nezdá, že tam to množství vůbec dávají. Řikej si co chceš, cca dva dny potom co jsem to začal žrát tak se mi třeba 10x denně samovolně spustila krev z nosu, v práci, šalině, ve spánku (každý den!), jediná změna byla, že jsem začal s tím one a day a jakmile jsem přestal, za dva dny vše ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|