Já třeba už nechápu, jak takové množství vitamínů tělo dokáže zpracovat. Například u takového Animal Pak.
Dále jsem slyšel, jak kdosi říkal, že bere až 2g vitamínu C denně. To už je snad dokonce zdraví škodlivé ne?
Bomberguy napsal:
šumáky z kauflandu za dvacku rulezzz!
šumáky nevím, ale třeba takové Pangamíny (pivovarské kvasnice) si myslím, že už jsou k něčemu. Beru po 3-4 čtyřikrát během dne.
já zas četl, že i desítky gramů vitaminu C mohou být v pohodě + se Cčko snad využívá k léčbě různých nemocí
Netuším, co je na tom pravdy, ale věřil bych tomu..
+
(osobně si myslím, že tohle je jedna z cest, které vedou k tomu, aby člověk neměl angíny, chřipky a další zbytečný nemoci)
Asi by bylo nejlepší se zeptat nějakého lékaře, ještě lepší kdyby tu mezi námi nějaký byl.
Já osobně jsem četl toto
citace:
Předávkování vitamínem C
... Citliví jedinci však mohou reagovat na dlouhodobě podávané dávky vitamínu C průjmem, nebo na jednorázovou vysokou dávku alergickou kožní reakcí, tzv. kopřivkou. Při dávkách nad 4 g denně (50000 % DDD) dochází k tvorbě ledvinových kamenů a velkému zatížení jater.
Je to dost individualne, pretoze v medicine neplati, ze 1+1=2, kazdy clovek ma individualny organizmus.Plus rolu zohrava caistnocne aj to ci je spominane Ccko vyrobene synteticky alebo z prirodnych zdrojov, co je nakladnejsie na vyrobu, avsak z hladiska hospodarnosti vyuzitia pre organizmus lepsie. Samostatne davkovanie napr. horcikom, Cckom a podobne pre bezne potreby ako podporu imunity neuznavam. Daleko lepsia volba su sirokospektralne produkty, ktore obsahuju komplex vyzivnych latok ako napr.: enzymi-amk-vit-minl, cukry-imunomodulatori.. atd. V tomto ohlade mam najlepsie skusenosti s produktami Forever Living Products. (AV gel, bee pollen, royal gelly., garlic-thyme atd).
Pavelito nemáš úplnou pravdu. Ano je to cukr, nicméně ta "guma" je želatina obsahující kolagen. O něm s něco najdi. Pokud bys potřeboval nějaký kolagen, zvol raději domácí aspik...medvídci asi nebudou ten nejlepší zdroj:)
Jestli ti jde o kolagen, tak by si jich musel sežrat aspoň 10 balení, protože v jednotlivých kusech je minimální, zanedbatelné množství. Takže nevidím důvod jíst pravidelně medvídky, ale když ti chutnají, dej si, mě je z nich na .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Je to dost individualne, pretoze v medicine neplati, ze 1+1=2, kazdy clovek ma individualny organizmus.Plus rolu zohrava caistnocne aj to ci je spominane Ccko vyrobene synteticky alebo z prirodnych zdrojov, co je nakladnejsie na vyrobu, avsak z hladiska hospodarnosti vyuzitia pre organizmus lepsie. Samostatne davkovanie napr. horcikom, Cckom a podobne pre bezne potreby ako podporu imunity neuznavam. Daleko lepsia volba su sirokospektralne produkty, ktore obsahuju komplex vyzivnych latok ako napr.: enzymi-amk-vit-minl, cukry-imunomodulatori.. atd. V tomto ohlade mam najlepsie skusenosti s produktami Forever Living Products. (AV gel, bee pollen, royal gelly., garlic-thyme atd).
Víš ty vůbec o čem píšeš ? Tak například - schválně -by mě zajímalo jak se tedy vyrábí synteticky vit. C ? Já si doteď bláhově myslel že submerzní fermentací v tancích a že ho produkuje mikroorganismus Aspergillus niger a ono je to asi jinak? To o těch širokospektrálních produktech - to je taky hodně nadsazeno - uznávám pozitivní vliv včelích produktů a silný antibakteriální a antivirotický účinek česneku. V tomto případě, bych ale nešel do tablety (protože smrdět budeš stejně).
jestli vim o cem pisi ? jasne ze vim, mam stim sve zkusenosti, jako jak se to vyrabi, to opravdu nevim, co je dulezite je slozeni, a doufat ze co pisi tam opravdu je :) nejsem zastance nejakych doplnku, ale kdyz uz jsi neco takoveho koupim tak od renomovane firmy ktera v tomto smeru ma solidni recenze a ne jen recenze ode me.znovu si precti na co se dotycny pta, a tady zdili nazory od jinych, a znovu podotykam NAZORY.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru