Doporučtě nějaké kvalitní vitamíny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doporučtě nějaké kvalitní vitamíny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Doporučtě nějaké kvalitní vitamíny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bomberguy

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šumáky z kauflandu za dvacku rulezzz!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Mamba

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já třeba už nechápu, jak takové množství vitamínů tělo dokáže zpracovat. Například u takového Animal Pak.
Dále jsem slyšel, jak kdosi říkal, že bere až 2g vitamínu C denně. To už je snad dokonce zdraví škodlivé ne?

Bomberguy napsal:
šumáky z kauflandu za dvacku rulezzz!

šumáky nevím, ale třeba takové Pangamíny (pivovarské kvasnice) si myslím, že už jsou k něčemu. Beru po 3-4 čtyřikrát během dne.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já zas četl, že i desítky gramů vitaminu C mohou být v pohodě + se Cčko snad využívá k léčbě různých nemocí
Netuším, co je na tom pravdy, ale věřil bych tomu..

+

(osobně si myslím, že tohle je jedna z cest, které vedou k tomu, aby člověk neměl angíny, chřipky a další zbytečný nemoci)
Black Mamba

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi by bylo nejlepší se zeptat nějakého lékaře, ještě lepší kdyby tu mezi námi nějaký byl.
Já osobně jsem četl toto
citace:

Předávkování vitamínem C
... Citliví jedinci však mohou reagovat na dlouhodobě podávané dávky vitamínu C průjmem, nebo na jednorázovou vysokou dávku alergickou kožní reakcí, tzv. kopřivkou. Při dávkách nad 4 g denně (50000 % DDD) dochází k tvorbě ledvinových kamenů a velkému zatížení jater.
jupe84

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to dost individualne, pretoze v medicine neplati, ze 1+1=2, kazdy clovek ma individualny organizmus.Plus rolu zohrava caistnocne aj to ci je spominane Ccko vyrobene synteticky alebo z prirodnych zdrojov, co je nakladnejsie na vyrobu, avsak z hladiska hospodarnosti vyuzitia pre organizmus lepsie. Samostatne davkovanie napr. horcikom, Cckom a podobne pre bezne potreby ako podporu imunity neuznavam. Daleko lepsia volba su sirokospektralne produkty, ktore obsahuju komplex vyzivnych latok ako napr.: enzymi-amk-vit-minl, cukry-imunomodulatori.. atd. V tomto ohlade mam najlepsie skusenosti s produktami Forever Living Products. (AV gel, bee pollen, royal gelly., garlic-thyme atd).
Black Mamba

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký máte názor na gumové medvídky?
Pavelito

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Mamba napsal:

když jsem viděl na Discovery jak se vyrábí....tak je to jen cukr a guma..takže nic moc...
Merrao

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito nemáš úplnou pravdu. Ano je to cukr, nicméně ta "guma" je želatina obsahující kolagen. O něm s něco najdi. Pokud bys potřeboval nějaký kolagen, zvol raději domácí aspik...medvídci asi nebudou ten nejlepší zdroj:)
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Mamba napsal:

Jestli ti jde o kolagen, tak by si jich musel sežrat aspoň 10 balení, protože v jednotlivých kusech je minimální, zanedbatelné množství. Takže nevidím důvod jíst pravidelně medvídky, ale když ti chutnají, dej si, mě je z nich na .
Marky V.

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj tip:
http://www.jml-zlin.cz/jml_cz/product_detail.php?id=5
jir.ka

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Můj tip:
http://www.jml-zlin.cz/jml_cz/product_detail.php?id=5

au moje oci! to jsou barvy tvle... jakej nouma
sz

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jím vitamínový a minerální doplněk Supradyn (30 tablet za 204 Kč tuším)
octaviavrs

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nexgen od reflexu, kdyz uz se necim cpat tak at uz to je opravdu kvalitni
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jupe84 napsal:
Je to dost individualne, pretoze v medicine neplati, ze 1+1=2, kazdy clovek ma individualny organizmus.Plus rolu zohrava caistnocne aj to ci je spominane Ccko vyrobene synteticky alebo z prirodnych zdrojov, co je nakladnejsie na vyrobu, avsak z hladiska hospodarnosti vyuzitia pre organizmus lepsie. Samostatne davkovanie napr. horcikom, Cckom a podobne pre bezne potreby ako podporu imunity neuznavam. Daleko lepsia volba su sirokospektralne produkty, ktore obsahuju komplex vyzivnych latok ako napr.: enzymi-amk-vit-minl, cukry-imunomodulatori.. atd. V tomto ohlade mam najlepsie skusenosti s produktami Forever Living Products. (AV gel, bee pollen, royal gelly., garlic-thyme atd).

Víš ty vůbec o čem píšeš ? Tak například - schválně -by mě zajímalo jak se tedy vyrábí synteticky vit. C ? Já si doteď bláhově myslel že submerzní fermentací v tancích a že ho produkuje mikroorganismus Aspergillus niger a ono je to asi jinak? To o těch širokospektrálních produktech - to je taky hodně nadsazeno - uznávám pozitivní vliv včelích produktů a silný antibakteriální a antivirotický účinek česneku. V tomto případě, bych ale nešel do tablety (protože smrdět budeš stejně).
octaviavrs

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli vim o cem pisi ? jasne ze vim, mam stim sve zkusenosti, jako jak se to vyrabi, to opravdu nevim, co je dulezite je slozeni, a doufat ze co pisi tam opravdu je :) nejsem zastance nejakych doplnku, ale kdyz uz jsi neco takoveho koupim tak od renomovane firmy ktera v tomto smeru ma solidni recenze a ne jen recenze ode me.znovu si precti na co se dotycny pta, a tady zdili nazory od jinych, a znovu podotykam NAZORY.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Doporučtě nějaké kvalitní vitamíny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: