Problemy pri behani

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problemy pri behani  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Problemy pri behani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prime

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 7:22 pm    Předmět: Problemy pri behani Odpovědět s citátem

Zdravim,chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo mohl poradit.
Nevim proc ale vzdicky kdyz zacnu behat treba na bezeckym pase nebo i venku (30-40min) tak mi druhej den neskutecne otecou uzliny v trislech.
Vim ze je to 100% z behani ptz to mam vzdycky po behani zacal jsem behat a uzliny natekly, myslel jsem ze je to z toho ze jsem nikdy takhle nebehal tak to bylo proste pro telo šok, ale mam to opakovane,pred tydnem se mi to stalo znovu a pokazde me to vyradi minimalne na 14dni protoze stim nemuzu cvicit.
U doktora jsem stim byl ale ten mi nerekl nic jineho nez oblibene : ''tak nebehej,tak necvic''. to pro me bohuzel neni reseni jelikoz se hlasim na vysokou sportu a televychovy.
Nema stimhle nekdo zkusenosti jak tomu treba predejit?nebo to treba nejak rychle lecit abych nebyl out na takovou dlouhou dobu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady na fóru nenajdeš odpověď. Musíš jít za doktorem, ale vyhledej nějakého sportovního a nebo revmatologa, popřípadě orpoeda. Co jsem slyšela, z atletických kruhů, mohla by to být tříselní kýla. Nechci tě strašit.
prime

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ale kýla by mi jentak samovolně nezmizela né?

Rychle na stránku:

Přejdi na: