|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Já to pojedu stejně od příštího týdne, ale místo shybů dám přítahy v předklonu. Nedovedu si představit, že bych cvičil shyby bear stylem. Na konec každého tréninku přidám břicho (zvedání nohou vleže). A taky tam chci někam narvat lýtka. |
ja to jel taky timhle stylem, akorat jsme jel shyby pokazde jako doplnky, ve vetsim poctu, treba 5x10 ajko protazeni a na uvolneni zad _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dex.
|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
Tak první trénink Beara zamnou a krásnej záhul nohy a prsa na šrot:)
Ale jel sem 2*5 a pak 10*5 u dřepů i benche a akorát s menší rezervou těch 15*5 bych nedal  .Na pondělí jsem si dal k tomu 3 doplnky s hodně lehkou váhou spíš na protažení atd 4*8 možná by bylo lepší je dát nakonec týdne ale nevim po víkendu jsem vždy odpočatej takže mi to vyhovuje spíš takto. Ve středu se pokusim o shyby + MP a v pátek prdnu k mrtvole a uzkýmu ben. něco na lýtka jinak vždy břicho.Zatim 100% spokojenost doufám ,že to nadšení bude i 4-tý týden  ,ale u Korteho to vždy ten 4 týden je kritický a cítím ,že tu to bude taky
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Dex. napsal: | Tak první trénink Beara zamnou a krásnej záhul nohy a prsa na šrot:)
Ale jel sem 2*5 a pak 10*5 u dřepů i benche a akorát s menší rezervou těch 15*5 bych nedal .Na pondělí jsem si dal k tomu 3 doplnky s hodně lehkou váhou spíš na protažení atd 4*8 možná by bylo lepší je dát nakonec týdne ale nevim po víkendu jsem vždy odpočatej takže mi to vyhovuje spíš takto. Ve středu se pokusim o shyby + MP a v pátek prdnu k mrtvole a uzkýmu ben. něco na lýtka jinak vždy břicho.Zatim 100% spokojenost doufám ,že to nadšení bude i 4-tý týden ,ale u Korteho to vždy ten 4 týden je kritický a cítím ,že tu to bude taky |
bear je otom, že 4 týdny (nebo třeba víc) přidáváš váhy i počet sérií... zvolil jsi ty váhy dobře? máš je totiž podseknout na začátku
|
|
| nahoru |
|
 |
Dex.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út únor 28, 2012 12:11 am Předmět: |
|
|
Jak jsi stanovil váhy pro první týden? Já nemám otestovaný váhy pro 1 opakování, ale v tréninku minulý týden jsem jel po 4-5 opakováních a už jsem cítil, že to je strop. Tak ty váhy pro 1. týden spočítám asi z tohodle: http://www.exrx.net/Calculators/OneRepMax.html
Např. jsem dal na MT max 4 opakování se 145 kg. Tak z toho odkazu by mi vyšlo, že první týden dám golden (75%) se 120 kg a pracovní série (65%) se 100 kg. Každý týden přihodím 5 kg, takže 5. týden bych měl být v golden sériích na svém dosavadním maximu pro 5 op. (tj. 5x 140 kg), a 6.týden se dostat nad něj (tj. 5x 145 kg), čímž bych ukončil celý cyklus. Ale je to jenom teorie - nevím, jestli je to ok a bude to tak fungovat i v reálu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|