|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Doorn
|
Zaslal: st únor 29, 2012 3:52 pm Předmět: Proč se z gaineru pokaždé pokakám? |
|
|
Zdravím,
pokaždé mám z gaineru sra*ku. Nebude to tím, že by mi nesedla značka gaineru. Protože před třema rokama jsem měl Laktofit a měl jsem z něho sračku. Rok zpátky Jumbo a taky, teď mám od Extrifitu Gain Pro 30 a to samé. Cvičím bez doplňků, jsem pořád začátečník, takže se to snažím držet hlavně na stravě, gainer jsem si koupil jen kvůli energii a regeneraci.
Myslel jsem, že mám sračku z toho, že před tím dávám mléko, protože ráno dám vločky nebo cereálie s mlékem, 45 minut na to gainer, pak posilovna, gainer a za 45 minut oběd. Ale dneska jsem zkusil po probuzení dát jen gainer, posilovna, gainer a oběd za hodinu a stejně zase sedím na hajzlu. Nějaká rada?  Sorry za vulgarismy, ale už mě to fakt sere a to doslova.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: st únor 29, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
zkus gainer vysadit a uvidíš, jestli je to opravdu gainerem. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: st únor 29, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
napr umele sladidla mozu prehanat _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Doorn
|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
Teď cvičím 8 měsíců v kuse, gainer mám poslední měsíc. Posrávám se až teď, od dob gaineru. Navíc poznám, že chvilku po vypití mi azčne bobtnant břichu a za chvilku mám sračku. opravdu si myslíš, že to není gainerem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
Doorn, bohužel, ale nevidím to jinak:
100% jsou problémy způsobené gainerem + na značce nezáleží = přestat používat a najít náhradu. Gainer je nahraditelný  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Doorn napsal: | Teď cvičím 8 měsíců v kuse, gainer mám poslední měsíc. Posrávám se až teď, od dob gaineru. Navíc poznám, že chvilku po vypití mi azčne bobtnant břichu a za chvilku mám sračku. opravdu si myslíš, že to není gainerem? | stačí mín v žaludku nějakej enzim s alergií na něco takovýho a mohlo by to tak být. skus si třeba někde vypujčit od někoho maltodextrin a trochu proteináku a uvidíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doorn
|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
Jasně, zvládnu to bez něho, nepoužíval jsem ho sedm měsíců a šlo to. Jen mě zajímalo čím to může být. Kámoš mi poradil více ho zředit, tak zkusím v pátek.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st únor 29, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
a kolik si toho gaineru davas? ja kdyz to prepalim a dam si vetsi davku tak ze stoho taky zasviham
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|