metabolismus po radikalni diete

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - metabolismus po radikalni diete  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> metabolismus po radikalni diete
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xyz123

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:36 pm    Předmět: metabolismus po radikalni diete Odpovědět s citátem

Ahoj,

prosim o radu. Pritelkyne by rada zhubla, jenze neni zadny snadny orisek k rozlousknuti. Moje znalosti o vyzive jsou pomerne dobre, zabyvam se tim uz roky. Na tohle ale nestaci.

Holka mela pred lety par roku anorexii s tim, ze na tom byla s telesnou vahou hodne spatne. Momentalne ji pomerne maly mnozstvi jidla a zaroven dobrou kvalitu, zadny salamy, atp. Jidlo nema zpracovany uplne tip-top a rozhodne by se dalo jit dal, ale je kvalitnejsi, nez drtive vetsiny populace a vysledky nejsou.

Hadam, ze to ma nejakou souvislost s tou anorexii. Nechceme jit cestou toho, aby jedla jeste min a opet se ji zpomaloval metabolismus jeste vic, chybely ji dulezity stavebni latky.

Pokud nekdo dokaze podat konkretni rady, bylo by to super. Klidne pujdeme i cestou nejakeho poradce pres vyzivu, v tom pripade prosim o tipy na nekoho z Brna a opravdu kvalitniho. Ja sam sem schopnej poskytnout rady na urovni, takze potrebujeme nejakou pridanou hodnotu oproti tomu, co vim ja.
Mozna by se hodilo i nejaky lekarsky vysetreni, prosim take o pripadne tipy.

Jeste jednou zduraznuji - potrebujeme nekoho opravdu kvalitniho se znalostma i teto problematiky.

Stejne tak nepotrebujeme rady, ze hubnuti by mohl byt problem z hlediska navratu anorexie. Tohle mame zvladnuty z hlediska psychickyho a kdo vi, co je ta nemoc zac, vi, ze je to o psychice, ne primarne o telesne vaze.

Dekuji vsem za pripadne rady ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:39 pm    Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete Odpovědět s citátem

hoď sem ten její aktuální jídelníček
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konzultuj s uživatelkou Merrao - ta je rozumná a poradí Ti. Pokud ti můžu poradit já, tak tohle potřebuje "babu". Z chlapského pohledu to v takto citlivém případě nebude asi ono.
idoktor

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Člověk, který si říká herza by myslím taky věděl. Zkus mu poslat PM. Těžko ale říct, jestli ti někdo bude schopen poradit od stolu. Bude třeba jít cestou zvyšování výdeje a počítej s tím, že to bude pomalý běh na dlouhou trať.
xyz123

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:52 pm    Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

dneska to bylo:

neska sem mela: 3velke lzice musli bez cukru na snidani a mandarinku... svacina 200g jahod....obed 4plátky toustaku celozrneho s 50g nizkotucnyho taveneho syra, rajce, ....svaca 50g tvrdyho syra 20% a jeden toustak celozrnej, kousek papriky....a ted vecer tu mam pul tvarohu nizkotucnyho s trochou hrozinek a umelym sladidlem...
xyz123

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Konzultuj s uživatelkou Merrao - ta je rozumná a poradí Ti. Pokud ti můžu poradit já, tak tohle potřebuje "babu". Z chlapského pohledu to v takto citlivém případě nebude asi ono.

dik za tip ;-) souhlasim s tebou. nastesti je mlada rozumna. chce to sama, z me strany nevychazi v tomhle smeru zadna tlacenka
xyz123

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Člověk, který si říká herza by myslím taky věděl. Zkus mu poslat PM. Těžko ale říct, jestli ti někdo bude schopen poradit od stolu. Bude třeba jít cestou zvyšování výdeje a počítej s tím, že to bude pomalý běh na dlouhou trať.

diky. s herzou sem to uz kdysi resil. jeho znalosti uznavam. jenze je z daleka a preferujeme spis osobni jednani, jak rikas, od stolu to neni ono.

takze Brno.

na pomalej beh sme uz zvykli, uz to resime nakej ten rok.
secret78

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:00 pm    Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete Odpovědět s citátem

xyz123 napsal:
guruhonza napsal:

dneska to bylo:

neska sem mela: 3velke lzice musli bez cukru na snidani a mandarinku... svacina 200g jahod....obed 4plátky toustaku celozrneho s 50g nizkotucnyho taveneho syra, rajce, ....svaca 50g tvrdyho syra 20% a jeden toustak celozrnej, kousek papriky....a ted vecer tu mam pul tvarohu nizkotucnyho s trochou hrozinek a umelym sladidlem...

málo málo bielkovín, málo tuku, prevažne sacharidy, takže tu by som videl problém
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:05 pm    Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete Odpovědět s citátem

xyz123

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:07 pm    Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
xyz123 napsal:
guruhonza napsal:

dneska to bylo:

málo málo bielkovín, málo tuku, prevažne sacharidy, takže tu by som videl problém

vime, zkouseli sme, vysledek bohuzel neprisel.
resime to uz fakt dlouho, ne par mesicu. a ackoliv bych si to velmi pral, tak nam tyhle banalni rady nepomuzou, protoze tohle vime i my.
presto diky za snahu ;-)
secret78

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:09 pm    Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete Odpovědět s citátem

xyz123 napsal:
secret78 napsal:
xyz123 napsal:
guruhonza napsal:

dneska to bylo:

resime to uz fakt dlouho, ne par mesicu. a ackoliv bych si to velmi pral, tak nam tyhle banalni rady nepomuzou, protoze tohle vime i my.
presto diky za snahu ;-)

Neber to nejak ofenzívne ale ako to riešite, keď tam má malo bielkovín a predpokladám, že to tak je počas celej doby vášho snaženia. Teóriou sa výsledky nedosiahnu.
Merrao

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ti pomůže ten uživatel ohledně osobního jednání (neznám ho) ale jak říkáš, osobní jednání je v tom, že si na toho člověka můžeš udělat i názor.

Nicméně k tomu jejímu jídelníčku...kluci tu mají pravdu, ale já v tom vidím tu psychickou zábranu. Zejména v nízkotučných sýrech...Jak dlouho to je, co začala přibírat z anorexie?
xyz123

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:18 pm    Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
xyz123 napsal:
secret78 napsal:
xyz123 napsal:
guruhonza napsal:

dneska to bylo:

presto diky za snahu ;-)

Neber to nejak ofenzívne ale ako to riešite, keď tam má malo bielkovín a predpokladám, že to tak je počas celej doby vášho snaženia. Teóriou sa výsledky nedosiahnu.

neberu, beru to tak, ze chces pomoct a mas dobre umysly. a protoze s nama nezijes nekolik poslednich par roku a jediny, co vidis, je tech par pismen jidelnicku, tak reagujes zcela pochopitelne.
ja to asi nenapsal dostatecne jasne, takze jasneji - bylo jidlo, kde bylo o hodne vic bilkovin, kvalitni zdroje typu maso, protein a taky vic tuku a ne jen zivocisny.

ja si nedelam srandu s tim, ze potrebujeme nekoho opravdu kvalitniho.
sam chodim do posilky uz skoro 15 let a neni to jen na vychazku, ale o vyzivu se zajimam hodne. mimo jine uz sem radil s jidelnickem vice lidem a funguje jim to. tady moje rady nefunguji, na to sem proste kratkej. a ver mi, ze to, cos mi napsal tedka ty, tak sme zkouseli a hodne dlouho. protoze to je uplnej zaklad, aspon pro me. ostatnim to funguje (vcetne me), ji ne.

takze zduraznuji: bohuzel nas nevytrhnou obecny veci... i kdyz bych si to fakt pral.
xCROWx

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bílkoviny nula, nízkotučné sýry, chleba a ovoce ... Má nějakej pohyb ?
xyz123

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co se tyka reseni jidelnicku, tak dalsi by myslim bylo mlaceni prazdne slamy.

ja vam rozumim, ze to sou jasna cisla, takze se budete vsichni drzet toho, protoze k tomu mate co napsat. a myslite to dobre. ja bych na to reagoval stejne, jako vy.

bohuzel slozita situace nema jednoduche reseni.

takze pokud mate opravdu zajem pomoct, soustredte se na to, co je napsane v uvodnim postu a ne jidelnicek.
dekuji

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - metabolismus po radikalni diete Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: