|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xyz123
|
Zaslal: st únor 29, 2012 7:36 pm Předmět: metabolismus po radikalni diete |
|
|
Ahoj,
prosim o radu. Pritelkyne by rada zhubla, jenze neni zadny snadny orisek k rozlousknuti. Moje znalosti o vyzive jsou pomerne dobre, zabyvam se tim uz roky. Na tohle ale nestaci.
Holka mela pred lety par roku anorexii s tim, ze na tom byla s telesnou vahou hodne spatne. Momentalne ji pomerne maly mnozstvi jidla a zaroven dobrou kvalitu, zadny salamy, atp. Jidlo nema zpracovany uplne tip-top a rozhodne by se dalo jit dal, ale je kvalitnejsi, nez drtive vetsiny populace a vysledky nejsou.
Hadam, ze to ma nejakou souvislost s tou anorexii. Nechceme jit cestou toho, aby jedla jeste min a opet se ji zpomaloval metabolismus jeste vic, chybely ji dulezity stavebni latky.
Pokud nekdo dokaze podat konkretni rady, bylo by to super. Klidne pujdeme i cestou nejakeho poradce pres vyzivu, v tom pripade prosim o tipy na nekoho z Brna a opravdu kvalitniho. Ja sam sem schopnej poskytnout rady na urovni, takze potrebujeme nejakou pridanou hodnotu oproti tomu, co vim ja.
Mozna by se hodilo i nejaky lekarsky vysetreni, prosim take o pripadne tipy.
Jeste jednou zduraznuji - potrebujeme nekoho opravdu kvalitniho se znalostma i teto problematiky.
Stejne tak nepotrebujeme rady, ze hubnuti by mohl byt problem z hlediska navratu anorexie. Tohle mame zvladnuty z hlediska psychickyho a kdo vi, co je ta nemoc zac, vi, ze je to o psychice, ne primarne o telesne vaze.
Dekuji vsem za pripadne rady ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 29, 2012 7:39 pm Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete |
|
|
hoď sem ten její aktuální jídelníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 29, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
Konzultuj s uživatelkou Merrao - ta je rozumná a poradí Ti. Pokud ti můžu poradit já, tak tohle potřebuje "babu". Z chlapského pohledu to v takto citlivém případě nebude asi ono.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st únor 29, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Člověk, který si říká herza by myslím taky věděl. Zkus mu poslat PM. Těžko ale říct, jestli ti někdo bude schopen poradit od stolu. Bude třeba jít cestou zvyšování výdeje a počítej s tím, že to bude pomalý běh na dlouhou trať. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
xyz123
|
Zaslal: st únor 29, 2012 7:52 pm Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete |
|
|
| guruhonza napsal: | | hoď sem ten její aktuální jídelníček |
dneska to bylo:
neska sem mela: 3velke lzice musli bez cukru na snidani a mandarinku... svacina 200g jahod....obed 4plátky toustaku celozrneho s 50g nizkotucnyho taveneho syra, rajce, ....svaca 50g tvrdyho syra 20% a jeden toustak celozrnej, kousek papriky....a ted vecer tu mam pul tvarohu nizkotucnyho s trochou hrozinek a umelym sladidlem...
|
|
| nahoru |
|
 |
xyz123
|
Zaslal: st únor 29, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Konzultuj s uživatelkou Merrao - ta je rozumná a poradí Ti. Pokud ti můžu poradit já, tak tohle potřebuje "babu". Z chlapského pohledu to v takto citlivém případě nebude asi ono. |
dik za tip ;-) souhlasim s tebou. nastesti je mlada rozumna. chce to sama, z me strany nevychazi v tomhle smeru zadna tlacenka
|
|
| nahoru |
|
 |
xyz123
|
Zaslal: st únor 29, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Člověk, který si říká herza by myslím taky věděl. Zkus mu poslat PM. Těžko ale říct, jestli ti někdo bude schopen poradit od stolu. Bude třeba jít cestou zvyšování výdeje a počítej s tím, že to bude pomalý běh na dlouhou trať. |
diky. s herzou sem to uz kdysi resil. jeho znalosti uznavam. jenze je z daleka a preferujeme spis osobni jednani, jak rikas, od stolu to neni ono.
takze Brno.
na pomalej beh sme uz zvykli, uz to resime nakej ten rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:00 pm Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete |
|
|
| xyz123 napsal: | | guruhonza napsal: | | hoď sem ten její aktuální jídelníček |
dneska to bylo:
neska sem mela: 3velke lzice musli bez cukru na snidani a mandarinku... svacina 200g jahod....obed 4plátky toustaku celozrneho s 50g nizkotucnyho taveneho syra, rajce, ....svaca 50g tvrdyho syra 20% a jeden toustak celozrnej, kousek papriky....a ted vecer tu mam pul tvarohu nizkotucnyho s trochou hrozinek a umelym sladidlem... |
málo málo bielkovín, málo tuku, prevažne sacharidy, takže tu by som videl problém
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:05 pm Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xyz123
|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:07 pm Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete |
|
|
| secret78 napsal: | | xyz123 napsal: | | guruhonza napsal: | | hoď sem ten její aktuální jídelníček |
dneska to bylo:
neska sem mela: 3velke lzice musli bez cukru na snidani a mandarinku... svacina 200g jahod....obed 4plátky toustaku celozrneho s 50g nizkotucnyho taveneho syra, rajce, ....svaca 50g tvrdyho syra 20% a jeden toustak celozrnej, kousek papriky....a ted vecer tu mam pul tvarohu nizkotucnyho s trochou hrozinek a umelym sladidlem... |
málo málo bielkovín, málo tuku, prevažne sacharidy, takže tu by som videl problém |
vime, zkouseli sme, vysledek bohuzel neprisel.
resime to uz fakt dlouho, ne par mesicu. a ackoliv bych si to velmi pral, tak nam tyhle banalni rady nepomuzou, protoze tohle vime i my.
presto diky za snahu ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:09 pm Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete |
|
|
| xyz123 napsal: | | secret78 napsal: | | xyz123 napsal: | | guruhonza napsal: | | hoď sem ten její aktuální jídelníček |
dneska to bylo:
málo málo bielkovín, málo tuku, prevažne sacharidy, takže tu by som videl problém |
resime to uz fakt dlouho, ne par mesicu. a ackoliv bych si to velmi pral, tak nam tyhle banalni rady nepomuzou, protoze tohle vime i my.
presto diky za snahu ;-) |
Neber to nejak ofenzívne ale ako to riešite, keď tam má malo bielkovín a predpokladám, že to tak je počas celej doby vášho snaženia. Teóriou sa výsledky nedosiahnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
Pokud ti pomůže ten uživatel ohledně osobního jednání (neznám ho) ale jak říkáš, osobní jednání je v tom, že si na toho člověka můžeš udělat i názor.
Nicméně k tomu jejímu jídelníčku...kluci tu mají pravdu, ale já v tom vidím tu psychickou zábranu. Zejména v nízkotučných sýrech...Jak dlouho to je, co začala přibírat z anorexie?
|
|
| nahoru |
|
 |
xyz123
|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:18 pm Předmět: Re: metabolismus po radikalni diete |
|
|
| secret78 napsal: | | xyz123 napsal: | | secret78 napsal: | | xyz123 napsal: | | guruhonza napsal: | | hoď sem ten její aktuální jídelníček |
dneska to bylo:
presto diky za snahu ;-) |
Neber to nejak ofenzívne ale ako to riešite, keď tam má malo bielkovín a predpokladám, že to tak je počas celej doby vášho snaženia. Teóriou sa výsledky nedosiahnu. |
neberu, beru to tak, ze chces pomoct a mas dobre umysly. a protoze s nama nezijes nekolik poslednich par roku a jediny, co vidis, je tech par pismen jidelnicku, tak reagujes zcela pochopitelne.
ja to asi nenapsal dostatecne jasne, takze jasneji - bylo jidlo, kde bylo o hodne vic bilkovin, kvalitni zdroje typu maso, protein a taky vic tuku a ne jen zivocisny.
ja si nedelam srandu s tim, ze potrebujeme nekoho opravdu kvalitniho.
sam chodim do posilky uz skoro 15 let a neni to jen na vychazku, ale o vyzivu se zajimam hodne. mimo jine uz sem radil s jidelnickem vice lidem a funguje jim to. tady moje rady nefunguji, na to sem proste kratkej. a ver mi, ze to, cos mi napsal tedka ty, tak sme zkouseli a hodne dlouho. protoze to je uplnej zaklad, aspon pro me. ostatnim to funguje (vcetne me), ji ne.
takze zduraznuji: bohuzel nas nevytrhnou obecny veci... i kdyz bych si to fakt pral.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Bílkoviny nula, nízkotučné sýry, chleba a ovoce ... Má nějakej pohyb ? _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
xyz123
|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
co se tyka reseni jidelnicku, tak dalsi by myslim bylo mlaceni prazdne slamy.
ja vam rozumim, ze to sou jasna cisla, takze se budete vsichni drzet toho, protoze k tomu mate co napsat. a myslite to dobre. ja bych na to reagoval stejne, jako vy.
bohuzel slozita situace nema jednoduche reseni.
takze pokud mate opravdu zajem pomoct, soustredte se na to, co je napsane v uvodnim postu a ne jidelnicek.
dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|