muj trening potrebuju zhodnotit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - muj trening potrebuju zhodnotit  Úvodní stránka -> Trénink -> muj trening potrebuju zhodnotit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Immortalek

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stolni tenis ... rychle jsem vyrostl a pri 13 treningach tydne mi odesly chrupavky ve spojich u kolen sveho casu jsem měl dřepy uplně zakazane. nevim jak to presne napsat ale prostě laicky receno osoupane.

no to jidlo (vcera)
snidane +-8rano : francouzska bageta se šunkou a hermelinem a pullitr cerneho caje

svacina kolem 11 tousty s tunakem

obed ve dvě, kureci prsicka na nudlicky s kari a medem na minutku s ryzi

svacina ve 4, tri tousty s herkulesem a nivou

večeře okolo 7 hemenex ze 4 vajcek. s černým chlebem a paprykou

dnes

snidane v 9 dva rohliky se šunkou a uzeným syrem

svačina bageta s nutelou

oběd ve 12 hověži napřirodně na cibulce s bramborakem. k tomu okurka a rajce

večeře okolo 5 slunecnicovy chleba (2 platky) s bylynkovou tvarohovou pomazankou a kruti šunkou a k tomu okurka a ted se mi dela krupice

staci to takto rozebrane?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Immortalek napsal:
stolni tenis ... rychle jsem vyrostl a pri 13 treningach tydne mi odesly chrupavky ve spojich u kolen sveho casu jsem měl dřepy uplně zakazane. nevim jak to presne napsat ale prostě laicky receno osoupane.

no to jidlo (vcera)
snidane +-8rano : francouzska bageta se šunkou a hermelinem a pullitr cerneho caje

svacina kolem 11 tousty s tunakem

obed ve dvě, kureci prsicka na nudlicky s kari a medem na minutku s ryzi

svacina ve 4, tri tousty s herkulesem a nivou

večeře okolo 7 hemenex ze 4 vajcek. s černým chlebem a paprykou

dnes

snidane v 9 dva rohliky se šunkou a uzeným syrem

svačina bageta s nutelou

oběd ve 12 hověži napřirodně na cibulce s bramborakem. k tomu okurka a rajce

večeře okolo 5 slunecnicovy chleba (2 platky) s bylynkovou tvarohovou pomazankou a kruti šunkou a k tomu okurka a ted se mi dela krupice

staci to takto rozebrane?

herkules s nivou ke svacine neni nic moc
v kolikjdes spat ze jis naposledy v sedm?

ke svacine bagetu s nutelou, hmmm, takze bilkoviny taky nula

krupice ma vic sachru nez bilkovin

v kolik vstavas, ze snidas tak pozde?
Immortalek

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spat? tezko rict mezi 11-1
vstavam podle toho jestli specham do skoly nebo ne ... 7-9
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Immortalek napsal:
spat? tezko rict mezi 11-1
vstavam podle toho jestli specham do skoly nebo ne ... 7-9

takze jsi treba sest hodin bez jidla od vecere?
tak tam dej aspon tvaroh pred spanim
a snidat by jsi mohl o dost driv
Immortalek

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samozrejme ze si tam neco dam ale neda se to povazovat za pravidelne ... hodně piju 3,5-5 litru i v zimě takže ne stale mam chut k jidlu ... to je hlavně tim že piju sladke mineralky ne vodu ...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Immortalek napsal:
samozrejme ze si tam neco dam ale neda se to povazovat za pravidelne ... hodně piju 3,5-5 litru i v zimě takže ne stale mam chut k jidlu ... to je hlavně tim že piju sladke mineralky ne vodu ...

a z ceho chces teda nabirat?
dyt ty pulku dne nedostanes do zaludku nic poradneho...a mezi nami devcaty, to co dostanes, neni spatne na udrzeni, ale nedostatecne pro cokoliv navic
Bomberguy

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídelníček jsem čekal o dost horší :)
Doporučuju místo salámů apod. začít jíst šunky od kosti a podobné kvalitní masné výrobky.
Máš 19 % tuku, což je na muže tvého věku už vyšší, než normál, takže pi pořádně, nejlépe čistou vodu. Zařaď do jídelníčku kopec zeleniny. konkrétně např 150 gramů k obědu.. Jedna z nejlepších věcí pro bodybuildera jsou ovesné vločky, s mlékem a medem se dají i sníst, tak bych je zavedl na snídani.
Budeš mít pomalejší metabolismus, tak bych byl k jídlu navečer opatrný.

pokud chceš zvýšit sílu, doporučuju vyzkoušet nějaký silový trénink. Obecně, lidé co chtějí zvýšit sílu, používají velké závaží a malé počty opakování.
Trénink 10*10 s 50 % váhy ti se silou moc nepomůže.
Další věc která by neměla ve tvém tréninku chybět je aerobka. a rovnou půl hoďky..
Immortalek

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
Jídelníček jsem čekal o dost horší :)
Doporučuju místo salámů apod. začít jíst šunky od kosti a podobné kvalitní masné výrobky.
Máš 19 % tuku, což je na muže tvého věku už vyšší, než normál, takže pi pořádně, nejlépe čistou vodu. Zařaď do jídelníčku kopec zeleniny. konkrétně např 150 gramů k obědu.. Jedna z nejlepších věcí pro bodybuildera jsou ovesné vločky, s mlékem a medem se dají i sníst, tak bych je zavedl na snídani.
Budeš mít pomalejší metabolismus, tak bych byl k jídlu navečer opatrný.

pokud chceš zvýšit sílu, doporučuju vyzkoušet nějaký silový trénink. Obecně, lidé co chtějí zvýšit sílu, používají velké závaží a malé počty opakování.
Trénink 10*10 s 50 % váhy ti se silou moc nepomůže.
Další věc která by neměla ve tvém tréninku chybět je aerobka. a rovnou půl hoďky..

chapu nicmene rad bych se zeptal co přesně si představit pod pojmem aerobika ja pod tim vidim sednout na pul hodiny na kolo popr na stepr ci pas ... nic jineho me moc nenapada ... ted je zima tak su trochu limitovanejsi ale pres leto jezdim hodne na kole brusle ci behani a ted prez zimu chodim 2-3x tydne na badminton ... takze on tam pohyb je ... nicmene jak vidis ty aerobicky pohyb v posilce?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslechni _Ustinova a nevymlouvej se na zimu. Na kolo to už je, pokud neprší. V softshellce a nějakým funkčním prádle je to napohodu. Vždyť je skoro 10°C.
Immortalek

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Poslechni _Ustinova a nevymlouvej se na zimu. Na kolo to už je, pokud neprší. V softshellce a nějakým funkčním prádle je to napohodu. Vždyť je skoro 10°C.
se nevymlouvam posledni tyden uz jsem byl 2x na kole ... na behani si teprv musim poridit boty ty z loska jsou uz useless... ale pracuje se natom ...
Bomberguy

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aerobka, rotoped, běhací pás ve fitku, venku cokoliv - bruslení, kolo, plavání, běhání..
Důležitá je tepová frekvence. Pokud budeš provádět aerobku, měl bys to dělat tak, aby jsi byl schopný při této fyzické aktivitě mluvit, neměl by jsi být příliš zadýchaný. Pokud poběžíš/pojedeš příliš rychle, budeš mít vysoký tep, nebudeš schopný mluvit, a nebudeš spalovat tuk - ten se spaluje právě při takovém tempu, kdy jsi ještě schopný mluvit, aniž by jsi se přitom příliš zadýchal (méně je tedy více)
ondkor

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechtěl jsem zakládat nový topic tak se zeptám zde jaký trénink byste mi doporučily jsem takový lehce pokročíly a chtěl bych ještě nabrat objem bear třeba je to vhodné?díky
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučujeme pro začátek psát jako očkovanej běloch a ne jako cigoš se dvěma třídami základky. Pak se ti možná dostane nějaký rady.
Immortalek

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Doporučujeme pro začátek psát jako očkovanej běloch a ne jako cigoš se dvěma třídami základky. Pak se ti možná dostane nějaký rady.

njn nemuže byt každý dokonalý a to že pišu bez háčku a čárek neznamená že przním češtinu to znamená, že su pouze na naučeny na něco jiného... a nebo su líny dávat prsty o řádek dál natom už nesejde :)

jinak díky za tipy ... zkusim to 5x5 a uvidíme ...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne ty vemeno, mám na mysli tvoji absolutní ignoraci gramatiky. Tohle se učí snad ještě na prvním stupni základky.
ondkor napsal:
jaký trénink byste mi doporučily jsem takový lehce pokročíly

Proč se sem registrují samí podvzdělaní dementi?

edit: Reagoval jsem na ondrkora, což je z citace jeho příspěvku snad dost jasný, ne? (obzvlášť když jsem to napsal hned za něj)

Naposledy upravil Smazaný uživatel (071) dne pá březen 02, 2012 9:56 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - muj trening potrebuju zhodnotit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: