PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 318, 319, 320 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Máte někdo nějaké zkušenosti s Mutant Whey? Já si osobně pořídil vanilku, protože měla hodnocení 95% a jsem zklamaný. Chut se dá přežít, ale rozpustnost je teda vcelku hrozná. To už i ten Mutant Mass Gainer se rozpouští a chutná líp.
Jeden x jsem ho koupil a už NIKDY více. Zažívací problémy, pořád nafouklé břicho, prostě hrůza.
Edit: Od té doby už ty levné sra*ky nekupuju
Study

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gainer je v pohodě, tak jsem si říkal že bych si mohl koupit i protein od nich. Já ho stejně dávám jen do tvarohu a to se jednou denně přežít dá.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BOSSHUGO

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebyla náhodou nějaká aféra ohledně Championu Nutritionu PURE WHEY nebo tak něco, že se nějak vytrácí poslední dobou dostupnost z některých webů včetně tohodle?

PS: zdejší dávné testy samozřejmě nemyslím

Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
Frozz.

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proteinové tyčinky
https://obchod.ronnie.cz/s-4477-hydro-protein-bar-31-1-1-zdarma.html

...výborný, višeň-jogurt skvělá kombinace, co se týče složení, tak se mi zamlouvá taky oproti jiným tyčinkám.

Před týdnem koupeno 10 kusů, dnes objednáno dalších 10+10 zdarma, já bych je mohl žřát furt
Navíc jsou velký (80g), ne jak ty malý srá*e 40g

Luster

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to je pekna akce, akorat skoda, ze neni na vsechny prichute.. btw ja mel nedavno tycinku FortiFX v prichuti arasidovy maslo s cokoladou a ta teda taky neni vubec marna
martin66

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl bych dotaz vybírám protein, budu ho používat pouze po tréninku. Šlo by třeba Micro whey od Reflexu nebo Instant whey native taky od Reflexu ? + přidám 50 g glukopuru. Má s nimi někdo zkušenosti nebo co byste doporučili ?
kubaz

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opravdu velmi pekna akce na ty tycinky a ta chut se extrifitu fakt povedla.. uz sem hodil do kosiku 60 tech tycinek ale prekonal jsem se a nekoupil sem to.. pomatuji si jak sem si koupil 100 tycinek od nutrendu a za mesic nebylo..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám instant whey a musím říct,že asi nejlepší produkt (po hydru) co jsem měl.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mám instant whey a musím říct,že asi nejlepší produkt (po hydru) co jsem měl.

a jakou mas prichut ? silne nedoporucuju vanilku.. nejsem zadna sragora a u proteinu mi o chut nejde.. ale nejake to kilo se mi vali v posteli a radsi sem sel koupit cokoladu, protoze to se fakt nedalo ale furt lepsi nez atp banan
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čokoláda...nic jiného vlastně ani nepiju. Doma mám 5 kg kýbl malina - jogurt od Scitecu a už bude pomalu archivní.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus pak nekdy od reflexu ten one stop xtreme cokolada.. chutna to jak cokoladovy puding
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
čokoláda...nic jiného vlastně ani nepiju. Doma mám 5 kg kýbl malina - jogurt od Scitecu a už bude pomalu archivní.

a chutnal si? to byl můj první protein od Scitecu, kterej jsem kdy chutnal, a je to nádherně krémový (což normálně rád nemám) a ta chuť neomrzí... + kvalitu by Scitec mít měl

Po tréningu bych doporučil nějakej hydro protein už jedině =)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Deadlift napsal:

a chutnal si? to byl můj první protein od Scitecu, kterej jsem kdy chutnal, a je to nádherně krémový (což normálně rád nemám) a ta chuť neomrzí... + kvalitu by Scitec mít měl

Po tréningu bych doporučil nějakej hydro protein už jedině =)

On není chuťově špatný. Jen teď nemám ovocné období:o) Prostě jedu v čokoládě:o) Mám v práci ještě pár sáčků od scitecu a co sáček to jiná příchuť skoro - to mi jede.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víte někdo něco o sizeandsymmetry nutrition? Maj tam nějakej jejich ISO a Whey CFM, jsou to kvalitní proteiny, nebo nějakej "průměr" jako ostatní značky.
Může se z nich stát nová větší společnost s doplňky, která půjde "za hranice" i na západ třeba, nebo to bude čistě věc ČR, SVK a možná pár okolních států. Koukám totiž, že nabralai Illése pod sebe.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Víte někdo něco o sizeandsymmetry nutrition? Maj tam nějakej jejich ISO a Whey CFM, jsou to kvalitní proteiny, nebo nějakej "průměr" jako ostatní značky.
Může se z nich stát nová větší společnost s doplňky, která půjde "za hranice" i na západ třeba, nebo to bude čistě věc ČR, SVK a možná pár okolních států. Koukám totiž, že nabralai Illése pod sebe.

Pokud mas na mysli www.sizeandsymmetry.com, tak tam je uvedeno, ze "SIZEANDSYMMETRY a SIZEANDSYMMETRY NUTRITION jsou ochranné známky od TRADEMARC GmbH" a v imprintu maji:

Korespondenční adresa

TRADEMARC GMBH
Schweigerstrasse 10
81541 Mnichov
Německo

.....

Zodpovědní výrobci Sizeandsymmetry Nutrition

ADITIVA CZ s.r.o
Starochucelská 29/6
15900 Praha
Česká Republika

4fitness
Černého 39
63500 Brno-Bystrc
Česká Republika

Takze asi tak

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 318, 319, 320 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: