|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 3:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 7:38 am Předmět: |
|
|
Gainer je v pohodě, tak jsem si říkal že bych si mohl koupit i protein od nich. Já ho stejně dávám jen do tvarohu a to se jednou denně přežít dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
Nebyla náhodou nějaká aféra ohledně Championu Nutritionu PURE WHEY nebo tak něco, že se nějak vytrácí poslední dobou dostupnost z některých webů včetně tohodle?
PS: zdejší dávné testy samozřejmě nemyslím _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 03, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
Proteinové tyčinky
https://obchod.ronnie.cz/s-4477-hydro-protein-bar-31-1-1-zdarma.html
...výborný, višeň-jogurt skvělá kombinace, co se týče složení, tak se mi zamlouvá taky oproti jiným tyčinkám.
Před týdnem koupeno 10 kusů, dnes objednáno dalších 10+10 zdarma, já bych je mohl žřát furt
Navíc jsou velký (80g), ne jak ty malý srá*e 40g
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 03, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
jo to je pekna akce, akorat skoda, ze neni na vsechny prichute.. btw ja mel nedavno tycinku FortiFX v prichuti arasidovy maslo s cokoladou a ta teda taky neni vubec marna _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
martin66

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 12:31 pm Předmět: |
|
|
Měl bych dotaz vybírám protein, budu ho používat pouze po tréninku. Šlo by třeba Micro whey od Reflexu nebo Instant whey native taky od Reflexu ? + přidám 50 g glukopuru. Má s nimi někdo zkušenosti nebo co byste doporučili ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
opravdu velmi pekna akce na ty tycinky a ta chut se extrifitu fakt povedla.. uz sem hodil do kosiku 60 tech tycinek ale prekonal jsem se a nekoupil sem to.. pomatuji si jak sem si koupil 100 tycinek od nutrendu a za mesic nebylo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Mám instant whey a musím říct,že asi nejlepší produkt (po hydru) co jsem měl.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mám instant whey a musím říct,že asi nejlepší produkt (po hydru) co jsem měl. |
a jakou mas prichut ? silne nedoporucuju vanilku.. nejsem zadna sragora a u proteinu mi o chut nejde.. ale nejake to kilo se mi vali v posteli a radsi sem sel koupit cokoladu, protoze to se fakt nedalo ale furt lepsi nez atp banan
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 12:50 pm Předmět: |
|
|
čokoláda...nic jiného vlastně ani nepiju. Doma mám 5 kg kýbl malina - jogurt od Scitecu a už bude pomalu archivní.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
zkus pak nekdy od reflexu ten one stop xtreme cokolada.. chutna to jak cokoladovy puding
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | čokoláda...nic jiného vlastně ani nepiju. Doma mám 5 kg kýbl malina - jogurt od Scitecu a už bude pomalu archivní. |
a chutnal si? to byl můj první protein od Scitecu, kterej jsem kdy chutnal, a je to nádherně krémový (což normálně rád nemám) a ta chuť neomrzí... + kvalitu by Scitec mít měl
Po tréningu bych doporučil nějakej hydro protein už jedině =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 1:11 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Deadlift napsal: | | čokoláda...nic jiného vlastně ani nepiju. Doma mám 5 kg kýbl malina - jogurt od Scitecu a už bude pomalu archivní. |
a chutnal si? to byl můj první protein od Scitecu, kterej jsem kdy chutnal, a je to nádherně krémový (což normálně rád nemám) a ta chuť neomrzí... + kvalitu by Scitec mít měl
Po tréningu bych doporučil nějakej hydro protein už jedině =) |
On není chuťově špatný. Jen teď nemám ovocné období:o) Prostě jedu v čokoládě:o) Mám v práci ještě pár sáčků od scitecu a co sáček to jiná příchuť skoro - to mi jede.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po březen 05, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
Víte někdo něco o sizeandsymmetry nutrition? Maj tam nějakej jejich ISO a Whey CFM, jsou to kvalitní proteiny, nebo nějakej "průměr" jako ostatní značky.
Může se z nich stát nová větší společnost s doplňky, která půjde "za hranice" i na západ třeba, nebo to bude čistě věc ČR, SVK a možná pár okolních států. Koukám totiž, že nabralai Illése pod sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po březen 05, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Víte někdo něco o sizeandsymmetry nutrition? Maj tam nějakej jejich ISO a Whey CFM, jsou to kvalitní proteiny, nebo nějakej "průměr" jako ostatní značky.
Může se z nich stát nová větší společnost s doplňky, která půjde "za hranice" i na západ třeba, nebo to bude čistě věc ČR, SVK a možná pár okolních států. Koukám totiž, že nabralai Illése pod sebe. |
Pokud mas na mysli www.sizeandsymmetry.com, tak tam je uvedeno, ze "SIZEANDSYMMETRY a SIZEANDSYMMETRY NUTRITION jsou ochranné známky od TRADEMARC GmbH" a v imprintu maji:
Korespondenční adresa
TRADEMARC GMBH
Schweigerstrasse 10
81541 Mnichov
Německo
.....
Zodpovědní výrobci Sizeandsymmetry Nutrition
ADITIVA CZ s.r.o
Starochucelská 29/6
15900 Praha
Česká Republika
4fitness
Černého 39
63500 Brno-Bystrc
Česká Republika
Takze asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|