|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Thomy

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
spekounP: Díkec chlape
ST 29. února 2012
benchpress
80x6
100x6
110x3
120x1 (cg)
superkatana 38 openback
120x3
140x3
155x2
165x1
170x1 (touch)
- touch možnej až na 170, 165 bez šance.. u 170 chyběly tak 2-3cm do locknutí, bude to chtít lockouty a vysoký boardy, slabej je jen vršek dotlaku..
superkatana 40
160x1
- to samý jak na 170, 2-3cm chyběly při locknutí..
- na závodech bych to viděl asi na 150-155 v 40ce na základ, pak převlíkačka a 165+ v 38ce.. pokud by se stal zázrak a byl bych si jistej i v tý menší na nějaký váze, tak bych asi nepřevlíkal, ale jistota je jistota a bombout na benči by opravdu nepotěšil..
millitary press
3x6 - 60
arnoldky
3x8 - 17,5
kroužení ramen jč
3x12 - 32,5
mezilopatkové svaly + face pulls
3x12 + 3x20
kickbacky
3x12 - 10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Thomy

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
PÁ 2. února 2012
dřep
x sérií, x opakování
- ladění equipu, zkouška dresu a podobný srandy..
- nějak mi nedošlo, že mám o 7kg méně než když jsem byl naposled v dresu, takže jít v ultravolným Ace nebyla zrovna hitparádka..
- když pod to narvu briefsy, tak to jakž takž ideálně sedí..
- klasickej problém s laděním stability, kvůli Ace ramínkům mi to nedrží na zadních deltách, necejtim na zádech činku a stabilita jde do pi*i..
- pro příště už mám poladěný jak upravit ramínka, tak pevně doufám, že další trénink bude už o něčem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: po březen 05, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
SO 3. března 2011
kolo:
švihadlo 50x
předklony (75kg) 10x
mrtvý tah z 80cm boxů (100kg) 10x
přemístění + čelní dřep (55kg) 5+5x
bulgarian split squat (30) 5+5x
zakopávání (20kg) 10x
kettlebell snatch (20kg) 10x
švihadlo 50x
1. kolo : čas 6:10
2. kolo : čas 5:20
- ani nevím proč jsem na podobnou debilitu dostal chuť, no původně jsem chtěl dát 3 kola, pak jsem si to rozmyslel
přítahy v předklonu
biceps
švihadlo
- taková kompenzace za ten proflákanej pátek
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: st březen 07, 2012 1:49 am Předmět: |
|
|
NE 4. března 2012
4 boardy
120x5
140x5
150x3
160x3
- opravdu jen lehounce tentokrát, respektive do vah se nechtělo, protože to byl zas jeden z opravdu výjimečnejch tréninků :D
pullover
30x8
40x8
50x5
3x5 - 40
- ta pajda byla brutální, ale pullover chci časem natrénovat..
millitary press za hlavu
3x8 - 50
upažování v předklonu
3x15 - 7,5
triceps kladka
3x5 - 5 cihel
- klasickej nedělní naprosto zbytečnej trénink, protože když se sejdeme jenom já, Francimór a Riči, tak je postaráno o to, že si člověk ani omylem v klidu nezacvičí a břišáky procvičíme víc než jindy za celej měsíc :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: so březen 10, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
ST 7. března 2012
váha: po - 76,2
shyby + kladka shora
přítahy v předklonu
krčení ramen vč + přítahy jednoručky
millitary press za hlavu + přítahy k bradě
tlaky jč vsedě
upažování v předklonu
biceps vč
biceps jč
- kulturistickej trénink na záda, ramínka a biceps.. pumping, shazovačky, supersérky atd., nějak jsem na to dostal chuť a bylo to víc než gut..
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: so březen 10, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
článek: Aktuality ze světa powerliftingu 4/2012
Další aktualitky jako třeba dřep v půldresu s 575kg, Lesukův benč 12x200kg, zraněný Mendelson, nové IPF triko atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: po březen 12, 2012 10:42 am Předmět: |
|
|
PÁ 9. března 2012
dřep
legpress + předkopávání
bulgarian split squat
rumunský mrtvý tah
zakopávání
předklony
výpony na lýtka
- luxusní kulturistika na nohy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: po březen 12, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
článek: 8 nejlepších dřepařů světa
Nejlepší dřepaři světa aneb dřepařský klub 1200+lbs.
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: po březen 12, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
PO 12. března 2012
ranní váha: po - 76,8
dřep
125x5 (full equip)
175x5
225x3 (mega wraps)
255x1 (mamby)
270x1 (thp)
250x1 (rpm)
- no potom jakej to byl minule průser a nic nešlo, tak jsem to tentokrát čekal horší a nakonec i vcelku na pohodu..
- největší průser je, že je to těžký na zádech, samotnej dřep už je pak celkem na pohodu, všecko bude jen a jen o stabilitě..
- 255 a 270 hrana a pak ještě jednou 250 v rpmkách a regulérní hloubka, založit bych ale stejně chtěl spíš v thpčkách a pak přeladit buď na mamby nebo inzery..
- zítra si dám ještě doplňky na spodek, tyhle 3 hodinový tréninky jednoho cviku mě psychicky nijak zvlášť neuspokojujou
- ve středu trénink v rámci Contest Tour v Náchodě, tak asi jen lehčí vršek a v pátek možná vyzkoušíme equip mrtvolku
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po březen 12, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat, co znamenají ta podivná zaklínadla za těmi šílenými čísly?
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: po březen 12, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Můžu se zeptat, co znamenají ta podivná zaklínadla za těmi šílenými čísly? |
Jasný, všecko jsou to názvy vybavení a bandáží, které používám.
full equip - dres i s ramínky (jedu to tak už od minivah, abych si zvykl na uložení činky na zádech)
mega wraps - ultraslaboučké vytahané bílé bandy, spíš tak pro pocit než pro nějaký support, kolena to malinko podrží..
mamby - black mambas od APT, 2.5m bandáže ve kterých normálně závodím, po inzerech asi nejlepší bandy (tady jsem je měl teda jen tak lehounce navázaný)
thp - 2m thpčka, asi nejtvrdší bandáže povolený v ipf (měl jsem je navazovaný kámošem, takže úplně na krev nebyly, ale byly fest)
rpm - měkký 2m bandy, krásně pouštěj do hloubky za cenu menšího supportu dole..
Na většínu těch bandáží můžeš kouknout třeba na goodlift.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po březen 12, 2012 10:59 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpověď. Když si vezmu, kolik vážíš, tak je fakt neskutečný, co dřepneš. Přidávají ty dresy a bandáže hodně, nebo to spíš pomáhá chránit klouby?
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: po březen 12, 2012 11:34 pm Předmět: |
|
|
Takhle asi.. většina lidí, co jezdí v dresech, ti s chutí řeknou, že to je kvůli ochraně svalů, kloubů, levýho ucha, pravý paty nebo bůhví čeho ještě, ale upřímně řečeno je to primárně pomůcka, která ti přidává na výkonu. Samozřejmě že třeba triko chrání ramena a dres na dřep či mrtvolu tě zas drží pohromadě, ale v každým sportu hrajou velkou roli peníze a o tom i dresy jsou. Kdo něco málo ví o českým liftu, tak určitě tuší, o čem mluvím
Každopádně ty dresy v tom sportu jsou, takže pokud chci bejt někde ve špičce, tak raw asi vedle equip kluků nepochodim.
Jinak k výkonu, nedávno jsem dřepl v podstatě raw (jen s těmi měkkými mega wraps) 207,5kg. Pořádný bandáže jsou schopný hodit třeba i 20-30kg, takže v bandážích klidně i výkon okolo 235kg, pokud bych to natrénoval. No a když do toho přidáš ještě dres, tak ti vyjde třeba to dnešní číslo. Ale jako ve všem je to o zvládnutí dresu, já třeba dres na dřep horkotěžko zvládám a dostanu z něj jen tyhle kila. Někdo je schopnej ze stejnýho dresu vyklepat třeba přes 100kg.
U benče je to taky celkem málo, třeba tak kolem 30kg (dobrej benčař dokáže vysekat z 1ply trika i 50kg+), tam jsem asi ještě nenašel to ideální triko pro mě.
Jediný, co by stálo za řeč, je mrtvolka. U tý jsou většinou lidi rádi, když z dresu dostanou 10-20kg, mně se daří zatáhnout klidně o 40kg víc než raw. Ale je to primárně tim, že mám slabej odlep (kde mi to revanžuje dres) a silnější dotah.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út březen 13, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
To musí být docela věda, vybrat si správný dres a bandáže, když to umí udělat takový rozdíl ve výkonu. Možná by to mohl být i jeden z důvodů, proč trojboj není olympijský sport, co myslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|