|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
Datum:14.2.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 7?,??kg
Pushpress 12,8,6,6,6x[30kg]
Shyby podhmat + veslování na kladce 6xBW + 12x[60kg]
Benchpress .. bylo toho hodně, ale pamatuju si, že jsem končil 3x80kg a to je PR
Legpress 12x[120kg, 140kg, 160kg, 180kg, 200kg, 220kg]
6x [240kg, 260kg]
0x [280kg] jsem byl rád, že přišel kámoš, do té doby jsem tam byl sám, to ze mě musel tlačit :D
============================
Tlaky sranda
bench radost
záda
Naposledy upravil Moocha dne ne březen 04, 2012 9:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
wow dobrá genetika =) makej a budeš tam mít skvělý Xko na zádech... ;)
:D legpress dobře ty... moje druhá zkušenost s legpressem byla podobná... a první s hacken pressem taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 11:21 pm Předmět: |
|
|
Záda problém nikdy nebyly a ještě jak jsem hrbatej, tak vypadaj o něco větší :D
By mě zajímalo jak bych dopadl, kdyby tam kámoš nebyl.. ale stává se :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 11:28 pm Předmět: |
|
|
Na to, že to fitko bylo pravděpodobně zařízeno ještě před pádem železné opony, je tam ten legpress docela prďáckej. Nějaký místo by mi asi zbylo, ale dost by mě ta váha zdeformovala :D
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
Datum:5.3.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 7?,??kg
Test hrazdy!!!
(jeden vykřičník prostě nestačil)
UHAHÁÁÁÁÁÁ
Ty orandžový piňďoury jsem si dělal sám a přitahovat se za ně nejde. Jednak mi to přišlo nechutný a jednak mi to klouže :D
Ale seženu lano a budu ho přivazovat doprostřed, ať můžu šplhat
No a teď teda ten trénink
Variace shybů, celkem 105
Jel jsem všechny úchopy, všechny možné počty opakování a párkrát i že jsem jel sérii, kde jsem si přehmatával a vystřídal všechna držení, prostě jsem si vyhrál :)
a to co vidíte vzadu je moje stará zmučená ribstole.. co já si na té stěně za ní vydepiloval stehenních chlupů
Naposledy upravil Moocha dne st březen 07, 2012 10:07 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
Tak jestli máš známýho, co to umí se svářečkou.. prý to není moc těžké
Seznamte se, moje nová přítelkyně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: út březen 06, 2012 8:17 am Předmět: |
|
|
Pindoury ponech až se zane udržíš a udeláš schyb budes týpek :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út březen 06, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
2 jsem udelal, pak jsem slitl :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: út březen 06, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
bomba já bych tak pul minuty visel,podle me to bude vetsí masakr nez nejaký lano s uzlem na konci :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st březen 07, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Datum:7.3.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 72,??kg
Shyby [+5kg] + kliky + crunches 20x 3 + 9 + 12
Shyby total 60, kliky 180, crunches 240
==============================
Shyby - poprvé jsem měl přídavné závaží na čince, je docela těžký si ji podat, ale já si nějak zvyknu
Kliky - pořádný chlapácký, hruď až na zem, semknuté lopatky, pěkné procítění
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem pochopil princip kippingu a dlouho mi nebylo líp :)
a uvažuju o tomto tréninku
http://powerlifting.ronnie.cz/c-9135-ctyrtydenni-reseni-pro-maximalni-silu-ii.html
Jenom by z časového hlediska nebylo možné 4x týdně cestovat za železem do posilky, takže bych rád jednou týdně zařadil něco "crossfitového" na doma
Nemohl by mi k tomu někdo fundovaný něco říci? Třeba jak na to? Docela se bojím do toho tréninku nějak sahat, protože nevím proč je složený právě tak, jak je složený..
Byl bych moc a moc vděčen.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|