|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vítěž Arnold Classic 2012 |
| Branch Warren |
|
33% |
[ 6 ] |
| Dennis Wolf |
|
22% |
[ 4 ] |
| Evan Centopani |
|
38% |
[ 7 ] |
| Dexter Jackson |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 18 |
|
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
Já si zas nepředstavuju jako vítěze kulturistu, kterýmu chybí totálně lýtka a spodní záda (což na tý postavě vytváří absolutně "hluchý" místo) a takovýho, kterej nedokáže udělat formu na hamstringách a zadku - kdyby se mu aspoň ta forma povedla, tak prosim, ale do tý doby ho poráží i Evan a Wolf by měl bejt rád za dárek za 2. místo
Zepředu ho ve finále dával i Pakulski a zezadu to bylo vyrovnaný, protože Paku má málo svalů na zádech a Wolfovi zas půlka chybí totálně. A ve spodku ho zas Pakman zničil.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:48 am Předmět: |
|
|
Wolf, když nemá ty lýtka, tak to bylo uplně jasné, že mu to nedají _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
souhlasim s guru a smajdalfem - ty lytka jsou do oci bijici a jestli zas nekdo bude zminovat colemana tak stop - nebyly to zadne spejle - sice nevypadali moc pekne ale vybudoval tam toho dost a myslim ze byly akorat :) _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:04 am Předmět: |
|
|
Já to říkal, já to říkal...:))) Mít W. aspoň něco více na holeních, nebo to levé neutržené, tak mu to dali!!!
Wolf se mi líbil nejvíc, ale prostě mu to nemohli dát: ( ( ( ( ( (
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:09 am Předmět: |
|
|
btw schazi mi tu hovnival - libili se mi jeho komenty k soutezim a videa co k nim hodil _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:10 am Předmět: |
|
|
| Reprotek napsal: | | btw schazi mi tu hovnival - libili se mi jeho komenty k soutezim a videa co k nim hodil |
jeho posty můžeš teď číst na MD foru
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:42 am Předmět: |
|
|
Myslel jsem, že když už vyhrál Olympii Phil Heath, tak konečně rozhodčí budou prosazovat estetiku a vyrovnanost...
Wolf sice nemá lýtka, ale spodní záda už zlepšil...
No ale Branch zase má zdeformovaný záda jako ronnie na Olympii 2007 a nemá půlku stehna!!! A o kráse postavy snad ani nemusíme mluvit...
Tohle není šampion Anrold classic, ale hnusnej špalek!! To už to měl tím pádem dostat Evan, když jim na Wolfovi vadí lýtka!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
Tommy si fakt nasmiech, dávaš tu relaxované fotky Brancha alebo ked je v strede pohybu a hodnotíš jeho nohu, trápne, rozhodcovia rozhodli, formu mal bezkonkurenčnú, najlepšia voľná zostava, najviac svalov na molom mužovi, wolf by to bol dostal, keby prišiel ešte o kus lepšej forme, takto môže byť rád, bo keby bol Evan druhý nik by nenamietal, Evan parádne zlepšenie v zadných postojoch, tie sa mi možno páčili najviac, ale Branch keĎ to oddola nahor všetko pozatínal, tak nebolo o čom + má zo súťaže na súťaž vždy o kúsok lepší pás, žiadne vybúlené brucho sa uňho nekoná. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne ne březen 04, 2012 10:58 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
ten je fakt skaredy, vsak wolf nebo evan jsou mnohem estetictejsi
proste kdyz to neni z ameriky, tak to vyhrat nemuze :/
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:13 am Předmět: |
|
|
lytka se mu jeste jednou tak zmensily..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|