|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st únor 08, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
U assaultu je to podle me takove rychlejsi a o neco prudsi nakopnuti, takze idealni tak na 1-1,5h treninky, u EX 2, co si pomatuji, to bylo spis takove nakopnuti na pozadi, oddalovalo to unavu a jeste dlouho po treninku jsem byl pekne rozjetej podobne jako u stimulantu, co beru ted. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
Zaslal: st únor 08, 2012 4:23 pm Předmět: |
|
|
Díky Drapere, tak mi to stačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
crazytea
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 2:10 pm Předmět: . |
|
|
Ahoj. Má někdo zkušenosti s tímto předtrenikovým supláčem? VPX Sports Anarchy Covalex??
Nebo obecně s firmou VPX ? _________________ sparta vole! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
Od VPX jsem mel NO Shotgun, nakopl me dobre, prerstoze mam pomerne velkou rezistenci vuci kofeinu. Z nakopavacu jsem zkousel jeste Xpand a Hellno gel, u tech jsem necitil vubec nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
crazytea
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Od VPX jsem mel NO Shotgun, nakopl me dobre, prerstoze mam pomerne velkou rezistenci vuci kofeinu. Z nakopavacu jsem zkousel jeste Xpand a Hellno gel, u tech jsem necitil vubec nic. |
ok dík. Mě právě kofein taky nic neděla, a to ani kafe nepiju. Zkusim tohle. Polský kamarád si nechal poslat z ameriky 800 balení a poslal mi jedno na ozkoušení. _________________ sparta vole! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: út březen 06, 2012 7:18 am Předmět: |
|
|
Oxyelite Pro - máte někdo zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út březen 06, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
ten assault je fakt az nejak moc dobrej , asi koupim par pixel do zasoby, nez me ho nas stat zakaze
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út březen 06, 2012 7:44 am Předmět: |
|
|
skusal som aj ten novy,s bcaa a novou pikslou,ale to je nejaky slaby odvar _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út březen 06, 2012 7:47 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ten assault je fakt az nejak moc dobrej , asi koupim par pixel do zasoby, nez me ho nas stat zakaze |
Já jsem na něj taky koukala, ale se svými 55 - 56 kg mám z něj trochu obavy, že zaprvé po něm snad i proběhnu zdí a abych pak akorát neměla útlumy... Co myslíš? Tobě funguje až tak dobře,jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út březen 06, 2012 8:04 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ten assault je fakt az nejak moc dobrej , asi koupim par pixel do zasoby, nez me ho nas stat zakaze |
Potom nezbyde, než si vařit vlastní assault sám
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út březen 06, 2012 8:19 am Předmět: |
|
|
Tak po delším přemýšlení, co koupit za nakopávač (rozuměj stimulant),
zda assault a nebo extreme2, jsem si pořídil nový extrem.
A udělal jsem dobře, nová kapslová forma a navíc nyní o 50mg hlavní složky. Takže už žádné zapáchající tablety. Nádherný pozvolný nástup s dlouhotrvajícím účinkem.
Co se týče cena jedné kapsle a účinek nemá konkurenci, koupím ještě jeden do domácí lékárničky, to se vždycky hodí.
Toto není reklamní zdělení
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út březen 06, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | skusal som aj ten novy,s bcaa a novou pikslou,ale to je nejaky slaby odvar |
ja mam prave ten novy ale koupim teda i ten starej
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 06, 2012 9:15 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Tak po delším přemýšlení, co koupit za nakopávač (rozuměj stimulant),
zda assault a nebo extreme2, jsem si pořídil nový extrem.
A udělal jsem dobře, nová kapslová forma a navíc nyní o 50mg hlavní složky. Takže už žádné zapáchající tablety. Nádherný pozvolný nástup s dlouhotrvajícím účinkem.
Co se týče cena jedné kapsle a účinek nemá konkurenci, koupím ještě jeden do domácí lékárničky, to se vždycky hodí.
Toto není reklamní zdělení |
U me je problem s temahle nakopavacama s pozvolnym nastupem ten, ze i kdyz si to dam dopoledne, tak jsem cely den silene naspeedovanej a nejsem schopnej vecer usnout, treba ani v 2 rano a i celkova potreba spanku je mnohem mensi a mam mnohem vice energie mimo trenink. Poslenich par mesicu jsem daval jiste nakopavace, ktere mely presne takovyto ucinek, zadne brutalni nakopnuti, ale pekne pomaly a pozvolny nastup a oddalovalo to unavu, diky tomu jsem asi i vydrzel sve 5 hodinove treninky, bez nich je to ted trochu horsi Jenze mne to totalne roze*ralo spanek, takze jsem vysadil.
Kdyz jsem daval ciste ef + kofein, tam byl nastup celkem rychly, ale nejhorsi byl ten "vxyjezd" ,stav po treninku, kdy to prestalo ucinkovat a nastoupila silena unava, a ospalost. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út březen 06, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
Je to tak, čistý efko: rychlý nástup, hromada energie, ale zato rychlý sešup, únava, podrářděnost. Na 2až 3hodky dobrá volba.
U tohoto je to taková, příjemná energie. A je pravda, že mě stačí o dvě hodiny spánku míň.
Co může být pro dietáře ještě zajímavé je, že je potom menší chuť k jídlu, mýslím že tam dřív dávali něco na omezení chuťe nebo co?
Takže nesežeru co vidím, ale co musím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 06, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: |
Co může být pro dietáře ještě zajímavé je, že je potom menší chuť k jídlu, mýslím že tam dřív dávali něco na omezení chuťe nebo co?
Takže nesežeru co vidím, ale co musím. |
Myslim, ze tu nekdo kdysi psal, ze do EX2 davali sibutramin. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|