silne predne delty

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - silne predne delty  Úvodní stránka -> Trénink -> silne predne delty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
centi

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 10:25 am    Předmět: silne predne delty Odpovědět s citátem

Zdravím, môj problém spočíva v tom, že mam veľké a silné predné delty, takže pri tréningu hrudníka veľa práce odvedú práve ramena a nie hrudník. Hrudník patrí medzi moje najslabšie partie hlavne čo sa týka svalových objemov. Genetikou mi bolo dané úzky pas a široké ramena a kedže mam prednú deltu ešte viac rozvinutú tak to vyzerá smiešne a hrudník sa stráca.
Nevedel by mi niekto poradiť nejaké finty z vlastných skúsenosti ako isť čo najmenej cez prednú deltu nech čo najviac roboty spraví hrudník ? Mostovanie mi moc nepomáha. Dosť mi to kazí postavu a bol by som vďačný za každú jednu radu.
Ďakujem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych začal cvičením zadních delt
ToVor

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a co zkusit předvyčerpání? dát si nejdřív izolovanej cvik a až potom základní
CIZO

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi nikdy nepochopim, jak může předvyčerpání pomoct zatížení nějaký svalový partie. Je zcela logický, že když pojedu dejme tomu nejdřív rozpažování a potom bench, že na benchpressu už ty prsní svaly budou unavený a práci začnou přebírat ramena a triceps. Tenhle princip se moc nepoved :)

Derek Poundstone
wondra

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a nepomohly by třebas rozpažky nebo tlaky jednoruček více odstavit z práce delty a zapojit víc prsní svaly?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pan Smejkal se tomuhle nevěnoval ve svých článkách? o předvyčerpání tam psal často a mluvil o něm hodně pozitivně =)))
CIZO

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
pan Smejkal se tomuhle nevěnoval ve svých článkách? o předvyčerpání tam psal často a mluvil o něm hodně pozitivně =)))

Pán co máš v avataru by nejspíš souhlasil s "activation work", ale předvyčerpání? Bullshit! :)

Derek Poundstone
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
guruhonza napsal:

Pán co máš v avataru by nejspíš souhlasil s "activation work", ale předvučerpání? Bullshit! :)

Já vím =) Spíš mi šlo o to, aby si někdo našel články od Smejkala a napsal mu do komentů, že píše blbosti... teda bullshit :D

S prsama já radit nebudu, ty se mi bohužel zmenšují.
centi

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už dosť dlho mám tento problém a skúšam fakt všetko možne, v poslednej dobe dávam veľa rozpažovacích cvikov ale tie ramena aj tak dosť cítim.
jirdano

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo přidám se do davu, taky mi přední delty přebíjej hrudník, celkově ramena o 2 levly před zbytkem těla
zkoušel sem zařazení mraků sérií s lehkou váhou i jejich trénink uplně vypustit, nic z toho nemělo efekt tak prostě cvičím rovnoměrně full body s tím že ramena dávám po hrudníku a nedávám už na ně tlakové cviky, zpravidla to jsou upažování v předklonu ve stoje či břichem na lavici, nebo obrácený peck deck..
trénink hrudníku mi vázne spíš kvůli slabému tricepsu než silným deltám
idoktor

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Já bych začal cvičením zadních delt

Ještě bych přidal pilovitý a fixátory lopatky spolu se strečinkem těch přerostlých deltů, horního trapéz i těch prsou Když mu lopatky a ramena budou držet tam, kde mají být, požná se dovede lépe soustředit na prsní svaly. Chtělo by to pěknou fotku horní řásti zad z boku a zezadu.
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
CIZOPASNIK napsal:
guruhonza napsal:

Pán co máš v avataru by nejspíš souhlasil s "activation work", ale předvučerpání? Bullshit! :)

Já vím =) Spíš mi šlo o to, aby si někdo našel články od Smejkala a napsal mu do komentů, že píše blbosti... teda bullshit :D

S prsama já radit nebudu, ty se mi bohužel zmenšují.

Ze ma pan Smejkal trochu old school nazory zavanejici Muscle and Fitness a nepise clanky o crossfitu a presne nalajnovanych full body trenincich, neznamena, ze pise blbosti. A myslim, ze bude mit trochu vice zkusenosti nez nekteri mistni "odbornici" (nikoho konkretne nejmenuju). Kolikrat tu nekdo na foru v jednom topiku vyplodi vic nesmyslu nez Smejkal ve vsech jeho clancich dohromady.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A zkoušel jsi bench/tlaky na lavičce nakloněné hlavou dolů?

Rychle na stránku:

Přejdi na: